- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Bende hiç beyenmedim tadını canım : D . Bu arada sonuç aldığımızı nasıl anlarız. Kilo vererek mi yoksa belli noktalarda şişlikler inisinden mi ?maydanoz ve limonu denedim ben de ama sabah sabah iğrençti canım, bakalım alışacak mıyız, sonuçları yazmayı unutma tatlım.
Bende hiç beyenmedim tadını canım : D . Bu arada sonuç aldığımızı nasıl anlarız. Kilo vererek mi yoksa belli noktalarda şişlikler inisinden mi ?
Ben bir 2 kilo verdiriyor diye duydum :) tibet yogasi yapıyordum belki kilo verirdim ama şu bir hafta kadar önce ayağım çıktı. Yapamıyorum.kilo verdirmiyormuş canım tabi spor yaparsan ayrı. ödemler 15 gün sonra azalmaya başlıyormuş diye okudum. hadi bakalım :)
Ayağım çıktı işte canım. Yürürken birim burkuldu. Sonra da çıktı. Malesef. Yogasi video var onu izleyerek yapıyorum. Sana yollarım özelden. Baya zevkli oluyor.Geçmiş olsun canım benim, nasıl oldu ayağın çıktı ne demek? Ye, iç sıkma canını, arasıra mola vermek de güzel olur.
Ayağım çıktı işte canım. Yürürken birim burkuldu. Sonra da çıktı. Malesef. Yogasi video var onu izleyerek yapıyorum. Sana yollarım özelden. Baya zevkli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?