İnşallah dediğiniz gibi olur doktor masaj bile önermedi sen nasıl doğtu durduğuna inanıyorsan o yöne masaj yap dedi. Ben de yapıyorum bakalım.odem. kemikte bi yamukluk yok cunki ameliyat cok yeni 1 yila kadar cok değişiyor burun o sislikte inecektir sabırlı olun ve masaj yapın.gecmis olsun
Sen nasıl masaj yapıyorsun doktorun ne önerdi peki sana?Benımde hemen hemwn böle duruyo barı kemık gıtse ıyı olur dıye düsunuyom ıce belırgın olmasn barı offf offf
Arka kamerada da aynada da aynı görüntü. Masaj yapıyorum ama inş bi işe yarar. Doktorunuza muhakkak sorun. Ama bazıları önermiyormuş yine burda okumuştum. Bana ödemden gibi gelmiyor ama inç öyledirÖdemden olabilir ucu çok şiş gözüküyor ama burnun arka kameradan çekilmiş görüntüsüne göre yorum yapmalısın esas görüntü o oluyor çünkü. Bu arada benim de 33. günüm filan burnumda çeşitli gariplikler var ama doktor masaj filan onermedi bakiyorum bütün herkes masajdan bahsediyor kontrole gidince bu konuyu soracağım.
Nedense ben de düzeleceğine inanmıyorum masajı yapıyorum elimi çekiyorum düz oluyor 5 dk sonra eski haline dönüyor. Çok korkuyordum bu yamuk burun işinden başıma geldi2016 da ben de burnumu yaptırdım ilk başta ucu sola bakıyordu doktor2. ayda masajla aksi yöne ittirme önerdi evet bir miktar düzeldi ama bugün revizyon için doktor arıyorum ikinci doktor görüşmem önümüzdeki p. tesi bakalım ne diyecek
Ben de öyle yapıyorum ama yok aynıKeımıfn oldugu yerw baskı uyguluyorm işde bende
hemen hemen aynı evet öte tarafa ittirince düz oluyor 2 dk geçiyor eski hale dönüyor. benim burnum yamuk kaldıNedense ben de düzeleceğine inanmıyorum masajı yapıyorum elimi çekiyorum düz oluyor 5 dk sonra eski haline dönüyor. Çok korkuyordum bu yamuk burun işinden başıma geldifoto ekleme şansıbız var mı? Ameliyat sonrası ve şimdi ne kadar düzelmiş merak ettim. Revizyon çok korkutuyor.
foto atamıyorum deniyorum ama olmuyorhemen hemen aynı evet öte tarafa ittirince düz oluyor 2 dk geçiyor eski hale dönüyor. benim burnum yamuk kaldı
Mecburen bekleyeceksin bunu anlamak için. Başka çare yok.Arka kamerada da aynada da aynı görüntü. Masaj yapıyorum ama inş bi işe yarar. Doktorunuza muhakkak sorun. Ama bazıları önermiyormuş yine burda okumuştum. Bana ödemden gibi gelmiyor ama inç öyledir
Çok sıkuntılı bi süreç. Çevremdekiler de farkedip moralimi bozuyorlar.Mecburen bekleyeceksin bunu anlamak için. Başka çare yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?