Ödem mi eğri mi lütfen bakın (resimli)

Bence düzelir benimde bir ay oldu amaliyat olalı inan hergun bir taraf sisiyor 6aydan önce belli olmaz sabır iyi düşün iyi olsun korkma günlük hayatına devam et kalın deriliysen benim gibi ihlesme uzun sürecek geçmiş olsun
Cnm

Çok sıkuntılı bi süreç. Çevremdekiler de farkedip moralimi bozuyorlar.
Zaten bu işin en zor kısmı beklemek. Ben de benzer durumdayım burnumu beğenmiyorum bir ara çok takıyordum artık akışına bıraktım doktora sorsam bekle diyecek, sürekli bunu düşünüp psikolojimi etkilemek de istemiyorum artık, elden bir şey de gelmiyor zaten. En iyisi fazla düşünmemeye çalışarak zamanın geçmesini beklemek. Sonrasını da sonra düşünürüz.

Burun üçünü dudak çizgilerine göre yapıyorlar. Benim de sola hafif eğri. Ameliyat öncesinde ki resimleri bakınca dudak çizgilerim sola doğru hafif eğri ama burnum gayet simetrik. Doktor sagolsun cizilere gore burun ucu ayarlamış sizinki de aynı durum. Sorunca yüzün simetrik değil dedi koku sağa doğru ucu sola ve önceden dümdüz bi burnum vardı dediğim gibi dudak ve burun arasındaki çift çizgim hafif soldaymış ona gore ucunu yapmış.

Yani doktor da içimi rahatlatan bir şey söylese. Burnun düz diyo başlıyo fotoda belli eğri var. Yada burnun düz ödemden dolayı böyle de. Beklemekten başka çarem yok. Size de geçmiş olsun.

Yandan çok beğeniyorum önden ameliyat öncesi de bi sıkıntım yoktu düşüktü ama takmıyodum. Şimdi ön yamuk. Doktoru da darlamayı bıraktım masajımı yapıyorum. İnşallah düzelir. Ama isterdim her şey yolunda olsun

Bakınca dudak çizgisini göre düz önden ama azcok yukardan bak eğrilik var. Bir taraf çukur bir taraf şiş. Şiş mi şekil bozukluğu mu o da belli değil de... masaj yapıyor musun peki?

Benim bir sene oldu canım kalıptan ilk çıktığı zaman nasılsa öyle oldu. Biraz uzadı ve inceldi. Ama sonuc degismedi. Ikinci ameliyatımdi ve kaburgadan kıkırdak alındı. Burnum iki taraftan eşit inmiyor.

Yani doktor da içimi rahatlatan bir şey söylese. Burnun düz diyo başlıyo fotoda belli eğri var. Yada burnun düz ödemden dolayı böyle de. Beklemekten başka çarem yok. Size de geçmiş olsun.
Benim doktorum fazla birşey demiyor ama ben estetik yaptırdım sayılmaz benim burnum doğuştan bir tarafının kıkırdağı yoktu o yüzden sağ tarafa yatmıştı burnum ve üst tarafta kemik şişliği vardı nefes alamıyordum doktorlar normal amaliyat olursam burun ucumun düşeceğini ve estetik olmam gerektiğini söylediler oyuzden mecburi oldum ve üstüne basa basa burun şeklim değişmesin sadece yamukluk gitsin dedim doktorum üst kemiğinde düzeltmek gerek dedi tamam dedim yani benim öyle bir kalkıklik işte incelik gibi bir beklentim yok sadece yamuk olmasın ön yltaraf o kadar ama inan ama inan fotoğraflara inanma farklı çıkıyor bende sürekli çekiyor um fotoğraf. Ve bazen yamuk görünüyor aynaya bakınca yok .Aileme soruyor um düz diyorlar şişlik var sabır canım benim yapacak birşey yok olduğu kadar de ihs bu surecin sonunda mutlu oluruz

Benim bir sene oldu canım kalıptan ilk çıktığı zaman nasılsa öyle oldu. Biraz uzadı ve inceldi. Ama sonuc degismedi. Ikinci ameliyatımdi ve kaburgadan kıkırdak alındı. Burnum iki taraftan eşit inmiyor.
Benim de öyle alçıdan çıktığında nasılsa hala öyle şişler iniyor ama şekil aynı nolur düzelsin ikinci ameliyat korkutuyo

Ahh inşallah zor bi süreç. Annem falan bi şey yok minimal diyor. Ama kuzenim farketti yüzüme yüzüme vurdu. Ameliyat oldu burnu yamuldu dicekler diye kafama çok takıyorum Allah beterinden korusun

Ahh inşallah zor bi süreç. Annem falan bi şey yok minimal diyor. Ama kuzenim farketti yüzüme yüzüme vurdu. Ameliyat oldu burnu yamuldu dicekler diye kafama çok takıyorum Allah beterinden korusun
bence kuzenin biraz kiskanmis ola bilir mi :)hem yamukluk hergun değişiyor inan bana hergun farklı bir burunla uyanıyorsun benim eşim bile ne bu ya hergun farklı bir kadın oluyorsun diyor o yüzden takma kimseyi ve hayatına devam et merak etme bugünlerde geçecek bitecek mutlu mutlu. Yaşama gülmeye devam her ne olursa olsun bu dünyada bir tek ölüme çare yok canım gerisi her zaman hal olur tam am

Öyle olmasını umut ediyorum kıskanmıştır umarım:)) ama alçı çıktığından beri aynı sadece şiş azaldı. Masaj yapınca 1 2 dk düzeliyor sonra aynı:) inşallah düzelir karşıdan yandan süper ama üstten eğri işin kötü tarafı boyum 1.57 herkes bana tepeden bakıyo:))

Boyun iyimis gene canım benimde 150:)merak etme düzelir az önce eşim burunun yamulmus gene deliği kuculmus dedi :)olsun dedim eski halinden iyidir bunada şükür dedim inan burunları çok kötü olanlar var ya öyle olsaydık dimi doktor hatası çok fazla olsaydı falan üzme kendini sakın kıskanan şimdi çok olur sen ben beğendim daha çok yeni en az 6ay unutma canım

Foto atmadan yamuk mu değil mi ancak sen karar verebilirsin. Yamuksa bile ancak 6. Aydan sonra revizyon mümkün. Sen yine de bir resim atmaya çalış. Ama aynı doktora revizyon yaptırma. Revizyon daha da ustalık gerektiren bir operasyon

Ah biz minnaklar:)) doktorum da geçer deri toplar falan dedi laf arasında eski burnuna göre daha iyi dedi. Elim burnumda sürekli masaj inş düzelir canımm:)

Kemik eğriliği değildr burun kanatlarının biri çukur biri düz duruyor ödemdendir inş diyorum. Revizyon gerekmez inşallah ama dediğiniz gibi aynı doktora zaten güvenemem tekrar.

Kemik eğriliği değildr burun kanatlarının biri çukur biri düz duruyor ödemdendir inş diyorum. Revizyon gerekmez inşallah ama dediğiniz gibi aynı doktora zaten güvenemem tekrar.

Canım benim iki ay olucak nerdeyse bütün şişlerim indi biraz ucunda kaldı ancak benimde malesef burnumun sol tarafı içeri çökük diğer tarafı daha yayvan geniş görünüyor üstten foto çektiğim de benimki de biraz yamukluk var

Ah biz minnaklar:)) doktorum da geçer deri toplar falan dedi laf arasında eski burnuna göre daha iyi dedi. Elim burnumda sürekli masaj inş düzelir canımm:)
Canm inan benim eskisine göre çok iyi emin ol özelden atayım sana eski burun resmimi gör oyuzden rahatım birde benim burnum çok sonrunlu çıktı doğuştan bir tarafın kıkırdağı hiç yokmuş o yüzden eğitilmiş burnum bu taraftan alip bir tarafa koymus kıkırdak yani suan bu sis halini bile sevdim ufak tefek yamukluk olur sorunda etmiyorum Zaten bahtima ne olursa diyorum ne nasipse ,

Göndersene canım bakim bende sana atayım karşılaştıralım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…