Maalesef bende de var canım yaklaşık 3-4 haftadır çekiyorum sağ elimde daha yoğun ama yapcak bişey yok ellerini hareket ettir hep aynı konumda kalmasın bilekteki sinirden olduğu içiN ellerini masanın üzerine koy bilekten katla ordaki sinirlerle alakalı bi durum
Gecmis olsun oncelikle ah ben gecen haftalarda neler cektim ondan . Hamilelikte nekadar odem olmasada illaki vucut su tutuyor bende odem yok gibi ama el uyusmasi ve gucsuLuk hatta zaman zaman agri bas gosterdi arastirmalar sonucu karpal tunel sendromu olabilecegim yonunde teshis koyuldu simdi geceleri iki elimede otopedik atelli bilekliklerden takiyorum. Nasil rahatladim anlatamam. Ellerde yani bileklerde su tutupmasinda kaynakli sinirlerin gectigi yerlerde daralma olabiliyormus o nedenle bilek hareketleri uyusmaya neden oluyor bir nevi sinir sikismasi yani. Bileklik bu rahatsizlikta ilk asamali onlem tedavi eger fayda etmezse ameliyata kadar yolu var. Yada hamilelik sinrasi buyuk oranda gecme ihrimali var. Ama bez sikmak bilek yorucu isler yapmak onerilmez . Umarim en kisa zamanda gecer gider.