Ödemese miydim?

Mutfak masrafınız ne kadar tutuyordu ki lafını etmiş.
İnan hatirlamiyorum yıllar geçti. Ki zaten ne tutacak, hamile bir insan mide bulantisindan bir şey yiyemiyor ki.
Başkalarında yemekten hiç masrafımız olmuyordu, şimdi normal insanlar gibi masraf yapmaya başladık diyor zaar

Eski sevgili demeye iğrendiğim kişi ayrılıktan sonra twitterda beni engellemişti hoş bende memnun oldum o sag ben selamet dun değil önceki gün engelimi kaldırmış o da yetmiyor gibi tweetlerimi beğenmiş. Bende dikkat çekme cabalarını anlıyorum ama senle işim olmayacağını bil yazdım . Konu bu mesajdan cok uzaklaştı bana olan kinini kusmaya başladı kendince eski mevzuları açtı. Bu kişi bana evlilik teklifi etmişti yüzüğü kaybettim ayrıldığımız zaman da istemişti kaybettiğim için verememiştim. Konu bu mevzuya geldi bende ibanını at pislik sana borçlu kalmak istemem bide öbür taraf var yazdim .O görgüsüz de harbiden iban attı. ( bu arada yüzüğü 600 tlye aldığını soylemisti ama kuyumcu arkadaşından 200 tlye aldığını öğrendim her anlamda rezil bir insan yani) neyse iban atti ve parayı gönder gonderdigin parayla sokak köpeklerine mama alacagim sen yiyeceğıne itler yesin gibi iğrenç usluplu bir cümle kurdu. Bende tamam yarın parayı aldığında köpeklere aldığın mamanın resmini at ama bekliyorum mutlaka yazdım. Sabah bana bir fotoğraf atmış erkek grubunda arkadaslariyla dalga geçmişler mekanın parasını da ödesin pastanın parasını da odesin cok masrafimiz oldu tarzı. Görünce çok sinir oldum ama belli etmedim. Ben gercek köpeklerle olan fotoğrafı bekliyordum ama neyse dedim görüldü atmış zaten konuşmamın devam etmesini de istemezdim rezil bir yere doğru gidiyordu . Parayı göndererek saçma bi iş mi yapmış oldum sizce? Ödemesem dillendirip duracakti ama dalga gectiklerini görünce çok sinirlendim. Akıl vermelerinize ihtiyacım var
Edit: sonra hiç birşey yazmadim ona dair iğneleyici paylaşımlar da yapmadim bir kaç gün sonra yeniden engelledi.
Sen engelleme ama belki gene kaldiri engelide bir ugrasir senle ok

Iyi yapmışsın ödeyip aynı şeyi bende yaşamıştım benim 8 senelik sevgilimdi aileler tanışıyor herkes biliyordu ha evlendik ha evlenecez derken ayrıldık oda bana 1000 tl borç para vermişti geri vereceğim zaman biz evlenecez istemiyorum lafını açma demişti ayrıldıktan sonra gero istemişti hediyeleri vs vs ama bende aynı şekilde 750 tl vermiştim almamıştım ve bana hediye telefon istemişti onum bile parasını istedi bende aldıklarını saklamıştım öyle çok maddi değeri olan şeyler değildi iki yuzuk bi kolye gümüş vs vs sonradan lafını yapacağına iyi yapmışsın hiç muhattap olma en iyisi o
Yüzük kolyeyi verdiniz mi o kısmı anlamadım

Eşim ve ben tanıştığımızda o calisiyordu, ben öğrenciydim. Ortak arkadaşımizla nereye gitsem o da sonradan dahil olur, hesabı oderdi. Hep hesap kavgası yapardım, tanımadığım insanlara hesabımı ödetmem diye. Gel zaman git zaman bir gün şakayla karışık dedi ki askitotomsunun eli cebine hic gitmiyor.
Ben o lafı duyunca şok oldum. O kadar rest çekmeme rağmen bu lafı söyledi. Neymiş, demek ki en ufak bir minnet altına girmemek lazimmis
Yaa esin mi ortak arkadas mi demek icin alintilamistim.ama cevabı yorumlardan aldim
Zaten eşinle.sorunlar da vardı sanki...
Ay adam sinir etti yaa odemeseydin be adam!

Gereksiz bi konuşma . Twitlerinizi beğense dahi mesaj atmanız saçma ve gereksiz . Eski sevgilinin üslubu da iğrenç ayrıldık yüzüğü ver yüzük kayboldu parasını yollayım bu muhabbet tam ergen konuşması kusura bakmayın . İkiniz de olgun değilsiniz . Para falan yollamazdım kaybettim der geçerdim .
Şuan iyi ki yolladım diyorum çünkü yıllar geçmesine rağmen aklında kalmış. Hakkı kalmamış oldu üzerimde.

İyi yapmışsın yoksa 600 TL için başını agritacakti pislik. 600 TL ye yüzük mu olur yaa ben 5 sene önce alyansimi 800 e almıştık ki öyle pırlanta fln değil normal altın yüzük

İyi yapmışsın yoksa 600 TL için başını agritacakti pislik. 600 TL ye yüzük mu olur yaa ben 5 sene önce alyansimi 800 e almıştık ki öyle pırlanta fln değil normal altın yüzük
600e değil 200e almış bu işte bir terslik var

Back
X