Düğünde nasilsa bizimkine geri döner diye takilan takilar vs hep var evet ama insan sevdiğine aldigi hediyenin lafini etmekten haya duyar ya ben tenezzül bile etmem sonuçta icimden gelmis almışım zaten yüzük gibi birseyse ben kendim geri veririmBirçok insanda var bu biliyor musunuz? Partnerine ya da partner adayina bir yemek ikram edip ayrılık anında bunu diline dolayan erkekler... Bir hediye aldı diye o kişiyi kendisine amade etmek isteyen kayin aile veya akrabalar... Biz ona sünnette çeyrek taktik, şimdi arayıp emanetimizi isteyelim diyen kk üyeleri...
En iyisi kimseden bir şey kabul etmemek. Siz ikram/hediye/jest derken karşınızdaki ticaret yapıyor meger
Erkekler kadinlara para harcamak istemiyor ama ayni eve girince de 5 yıldızlı hizmet bekliyorlar eşlerinden! O yüzden bu platformda yazilan "erkek kadina harcadığı kadar deger veriyor" olayına katilir oldum maalesef. Tabii gercekten esine değer veren ve sevenleri tenzih ediyorum.
Benzer biri bana da denk geldi genelde hesap odemekten imtina ederdi ki benim ödediğim de olmuştur, ödünç verdiğim kitaplari bile kaybedip üstüne istedim diye cirkefe bağlamıştı. Hibe ya da hediye etsem zaten istemezdim.
Erkekler mi eziklesti biz mi akillandik bilmiyorum gercekten