- 19 Mayıs 2020
- 47.334
- 212.640
- 598
Yüzük altın kaplama galiba, ya da incecik bakır tel gibi birşey. 200 tl ye ne altını ne yüzüğü?Söyledi evet yüzük parasına kadar düşmüş.. Allahım insanlar nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzük altın kaplama galiba, ya da incecik bakır tel gibi birşey. 200 tl ye ne altını ne yüzüğü?Söyledi evet yüzük parasına kadar düşmüş.. Allahım insanlar nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyor acaba
Sağda solda lafını etse 200 tl yüzüğün, millet '' Kızın sadakası varmış verilmiş, de kurtulmuş bu pinti çirkeften. '' derlerdi. Yüzük ne demek? Kime verilir? İnsan yüzük alacak kadar ciddi düşündüğü kadına 200 tl lik tel yüzük mü layık görür şu zamanda? Edepsiz bir de uydurmuş 600 tl demiş. Yüzük parasından kaçan herif bir de yuva mı kuracak? Herkes bilir kimin ne olduğunu, merak etme.Sagda solda lafimi etmesin diye gönderdim
Tek adam olaydı yüzüğünde de gözüm yoktu.Sağda solda lafını etse 200 tl yüzüğün, millet '' Kızın sadakası varmış verilmiş, de kurtulmuş bu pinti çirkeften. '' derlerdi. Yüzük ne demek? Kime verilir? İnsan yüzük alacak kadar ciddi düşündüğü kadına 200 tl lik tel yüzük mü layık görür şu zamanda? Edepsiz bir de uydurmuş 600 tl demiş. Yüzük parasından kaçan herif bir de yuva mı kuracak? Herkes bilir kimin ne olduğunu, merak etme.
Ben anlamıyorum ki; sizin gibi okumuş, iş güç sahibi, pırıl pırıl kızlar bu tembel, ipsiz sapsız, çulsuz, serseri tiplerde ne buluyor?Tek adam olaydı yüzüğünde de gözüm yoktu.
Sonradan dank ediyorBen anlamıyorum ki; sizin gibi okumuş, iş güç sahibi, pırıl pırıl kızlar bu tembel, ipsiz sapsız, çulsuz, serseri tiplerde ne buluyor?
Ben anlamıyorum ki; sizin gibi okumuş, iş güç sahibi, pırıl pırıl kızlar bu tembel, ipsiz sapsız, çulsuz, serseri tiplerde ne buluyor?
Aman yok bacım bulursam fırlatır atarım onun birşeysine kalmadık çok şükürSen beladan kurtulmuşsun ya evlnseydin? O yüzük bir yerden çıkarsa cidden sat sokak hayvanlarına mama dağıt
Bir belayi defetmissin odedigin parayida sadakan say gecTweetlerimi beğenmiş acik olmayan mesaj kutusunu açmış cok bariz ben burdayım mesaji vermeye çalışmıştı ama haklısınız hiç gerek yoktu
Eski sevgili demeye iğrendiğim kişi ayrılıktan sonra twitterda beni engellemişti hoş bende memnun oldum o sag ben selamet dun değil önceki gün engelimi kaldırmış o da yetmiyor gibi tweetlerimi beğenmiş. Bende dikkat çekme cabalarını anlıyorum ama senle işim olmayacağını bil yazdım . Konu bu mesajdan cok uzaklaştı bana olan kinini kusmaya başladı kendince eski mevzuları açtı. Bu kişi bana evlilik teklifi etmişti yüzüğü kaybettim ayrıldığımız zaman da istemişti kaybettiğim için verememiştim. Konu bu mevzuya geldi bende ibanını at pislik sana borçlu kalmak istemem bide öbür taraf var yazdim .O görgüsüz de harbiden iban attı. ( bu arada yüzüğü 600 tlye aldığını soylemisti ama kuyumcu arkadaşından 200 tlye aldığını öğrendim her anlamda rezil bir insan yani) neyse iban atti ve parayı gönder gonderdigin parayla sokak köpeklerine mama alacagim sen yiyeceğıne itler yesin gibi iğrenç usluplu bir cümle kurdu. Bende tamam yarın parayı aldığında köpeklere aldığın mamanın resmini at ama bekliyorum mutlaka yazdım. Sabah bana bir fotoğraf atmış erkek grubunda arkadaslariyla dalga geçmişler mekanın parasını da ödesin pastanın parasını da odesin cok masrafimiz oldu tarzı. Görünce çok sinir oldum ama belli etmedim. Ben gercek köpeklerle olan fotoğrafı bekliyordum ama neyse dedim görüldü atmış zaten konuşmamın devam etmesini de istemezdim rezil bir yere doğru gidiyordu . Parayı göndererek saçma bi iş mi yapmış oldum sizce? Ödemesem dillendirip duracakti ama dalga gectiklerini görünce çok sinirlendim. Akıl vermelerinize ihtiyacım var
Eski sevgili demeye iğrendiğim kişi ayrılıktan sonra twitterda beni engellemişti hoş bende memnun oldum o sag ben selamet dun değil önceki gün engelimi kaldırmış o da yetmiyor gibi tweetlerimi beğenmiş. Bende dikkat çekme cabalarını anlıyorum ama senle işim olmayacağını bil yazdım . Konu bu mesajdan cok uzaklaştı bana olan kinini kusmaya başladı kendince eski mevzuları açtı. Bu kişi bana evlilik teklifi etmişti yüzüğü kaybettim ayrıldığımız zaman da istemişti kaybettiğim için verememiştim. Konu bu mevzuya geldi bende ibanını at pislik sana borçlu kalmak istemem bide öbür taraf var yazdim .O görgüsüz de harbiden iban attı. ( bu arada yüzüğü 600 tlye aldığını soylemisti ama kuyumcu arkadaşından 200 tlye aldığını öğrendim her anlamda rezil bir insan yani) neyse iban atti ve parayı gönder gonderdigin parayla sokak köpeklerine mama alacagim sen yiyeceğıne itler yesin gibi iğrenç usluplu bir cümle kurdu. Bende tamam yarın parayı aldığında köpeklere aldığın mamanın resmini at ama bekliyorum mutlaka yazdım. Sabah bana bir fotoğraf atmış erkek grubunda arkadaslariyla dalga geçmişler mekanın parasını da ödesin pastanın parasını da odesin cok masrafimiz oldu tarzı. Görünce çok sinir oldum ama belli etmedim. Ben gercek köpeklerle olan fotoğrafı bekliyordum ama neyse dedim görüldü atmış zaten konuşmamın devam etmesini de istemezdim rezil bir yere doğru gidiyordu . Parayı göndererek saçma bi iş mi yapmış oldum sizce? Ödemesem dillendirip duracakti ama dalga gectiklerini görünce çok sinirlendim. Akıl vermelerinize ihtiyacım var
Aslinda en çok bu yuzden gönderdim annem de olaylar yaşandığı zaman parasini ver üzerimizde birseyi kalmasın demişti.Bir belayi defetmissin odedigin parayida sadakan say gec
Boyle seylerde nefse inanirim ben kayipta olsa demekki cok sorun yapiyormus param param diye elektirigini ustunden atmis olmussun
Laf dalaşına girmek istemedim yoksa aklima söyleyecek çok şey geldi.saglam haysiyetsizmis ya
keske cumleten afiyet olsun, bakiyorum da mamalar yaramis yaziverseydin![]()
200 attim canim 600 niye atayım ki ödemediği birşeyin yalancılığını yapıyorKeşke en başta hiç yazmasaydınız ama olan olmuş. Keşke yüzük parası olarak 200 atsaydınız. Niye 600 dediğinde ederi bu kadar gözümde deseydin. 200 lira sen ve arkadalarının aç karnını doyurmaya yeterde artar diye yazıp engelleseydiniz