Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden yazabilir miyimÖzel değilse neden ayrılmıştınız? Size karşı bu kadar kin duymasının sebebini merak ettim. Söylemek isterseniz elbette.
200 liranin lafını etmiş görgüsüz biri heraldene derse desin ona mı takılıyorsunuz? ayrılmışsınız sonuçuta 200 liralık bir şey
ayrıldıktan sonra lafını yapmak falan
Kalitesiz durmuyordu ama bende şaşırdım200 tl lik yüzüğü çok merak ettimdaha ucuzunu bulamazdı helal olsun
![]()
Hayır 200 tl ya üzerimde hakkı kalsın istemedimSiz mama alip foto atsaydiniz o itlerdense sokaktaki canlar yerdi..hatta basindan iletism kurdgnz zamana uzuldum.200 mu yolladnz 600 mu? 600 degil demi?
Görgüsüz işteİki yüz liralık yüzüğün parasinin peşine düşmek de nedir yaa :) gören sanır ki pırlanta.. bildiğin atom, plastik taşlı yüzük.
An itibarıyla engellemişValla açıkçası onun kudurmasi beni burdan tatmin etti :)) kuyruğuna teneke bağlamışsınız resmen:)))
Kızgınlığı sana değil, kendine. Kendi kendini öyle bir duruma düşürdü ki... Eski sevgilisine aldığı 3 kuruşluk hediye için bu kadar çirkefleşen adama kimse aferin demez. Senin yolladığın 200 tl yi yedirdiği arkadaşları bile. Yaşı kaçtı bunun ya?An itibarıyla engellemişhic birşey de yapmadım laf da sokmadım bu çekememezlik değil de nedir bide dün değil de neden bugün
![]()
Katibin Ruhu
11 12 falanKızgınlığı sana değil, kendine. Kendi kendini öyle bir duruma düşürdü ki... Eski sevgilisine aldığı 3 kuruşluk hediye için bu kadar çirkefleşen adama kimse aferin demez. Senin yolladığın 200 tl yi yedirdiği arkadaşları bile. Yaşı kaçtı bunun ya?![]()
Biyolojik yaşı mi zeka yaşı mi? :)Kızgınlığı sana değil, kendine. Kendi kendini öyle bir duruma düşürdü ki... Eski sevgilisine aldığı 3 kuruşluk hediye için bu kadar çirkefleşen adama kimse aferin demez. Senin yolladığın 200 tl yi yedirdiği arkadaşları bile. Yaşı kaçtı bunun ya?![]()
Altın suyunun suyuna batırılmış olmalı zaar :)200 tl lik yüzüğü çok merak ettimdaha ucuzunu bulamazdı helal olsun
![]()
BiyolojikBiyolojik yaşı mi zeka yaşı mi? :)
Konu sahibinin sebebini bilemem ama bazı insanların insanlıktan çıkması için önemli bir sebep gerekmiyor.Özel değilse neden ayrılmıştınız? Size karşı bu kadar kin duymasının sebebini merak ettim. Söylemek isterseniz elbette.
Banlanmiyim neyse![]()
Kaldı ki haksız bile değilim beni iş yerinden bir kizla aldattı onlarin iş yerinde bu tarz seyler yasak isten ayrılanlar oldu bu yüzden, bende patronuna sikayet ettim sorunlar yaşadı rezil oldu diye bana kin duyuyor. Şaka gibi degil miKonu sahibinin sebebini bilemem ama bazı insanların insanlıktan çıkması için önemli bir sebep gerekmiyor.
Eşimle tanıştığımız ilk zamanlar o benimle görüşmek için ısrar ediyor, bense istemiyordum. Bir gün geç vakit bos mesaj attı. Ben de tuzağa düşüp ne olduğunu sordum. Şöyle cevap verdi:
"Sen o satırları doldurmaya değmezmişsin" ikinci mesajı da "küstah" oldu. Sebep? Ben onunla duygusal bir yakınlık istemiyorum diye.
Hak etmiş hıyar.Kaldı ki haksız bile değilim beni iş yerinden bir kizla aldattı onlarin iş yerinde bu tarz seyler yasak isten ayrılanlar oldu bu yüzden, bende patronuna sikayet ettim sorunlar yaşadı rezil oldu diye bana kin duyuyor. Şaka gibi degil mi