- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.642
- 798
- Konu Sahibi Kingdom9821
Ya konumu tam bilmiyorum yardım edin lütfen aaaaa
yardım edilecek bir durum yok ki.
sözleşmeyi imzalamış ya yerine birini bulacak yada paşa paşa ödeyecek 5 bini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya konumu tam bilmiyorum yardım edin lütfen aaaaa
Çözüm nasıl bulabilirsiniz ki? Ya evden vazgeçecek ya da borçlarını biri üstlenecek başka çözümü var mı? Sunduğu hiçbir bahane arkadaşlarına işlemez zaten.Ya zaten çıkıyor eve bugün ayıp bir şey olduğu için çözüm bulmaya çalışıyoruz
Odaklanayım, ben çok kızardım. Sonuçta borcu sözleşmeden sonra ortaya çıkmadı dimi? Hep vardı baştan kalkışmasaydı. Gaza gelip kabul ettiyse de arkadaşlarını mağdur etmemek için yerine birini bulması lazım eğer ödeyemeyecekse. Aklıma başka bişey gelmiyor maalesefKonuya odaklanabilir miyiz ama ya![]()
Ev olayindan vazgecerse ne yapacak? Misafirhaneye devam mi?Ya bu konuyu yakın bir arkadaşım için açıyorum kendisi asker istanbul da dubleks bir ev tuttular üç kişi kişi başı beş bin misafirhane de kalıyordu normalde oranın şartları çok zor dün sözleşmeyi imzalamışlar bugün eve çıkmaları lazım ama anlık tamam demiş ama şuam pişman insanları yarı yolda da bırakamam demicekler mi başta deseydin diyor ki haklılar da nasıl halledebiliriz bu meseleyi ödemesi gereken borçları vs var arkadaşlarını kırmadan nasıl söyleyebilir
Yerine başkasını bulsunNasıl kurtuluruz bu durumdan![]()
kendi yerine birini bulup öyle çıkabilir ,yarı olma bırakması hoş olmazYa bu konuyu yakın bir arkadaşım için açıyorum kendisi asker istanbul da dubleks bir ev tuttular üç kişi kişi başı beş bin misafirhane de kalıyordu normalde oranın şartları çok zor dün sözleşmeyi imzalamışlar bugün eve çıkmaları lazım ama anlık tamam demiş ama şuam pişman insanları yarı yolda da bırakamam demicekler mi başta deseydin diyor ki haklılar da nasıl halledebiliriz bu meseleyi ödemesi gereken borçları vs var arkadaşlarını kırmadan nasıl söyleyebilir
Kontrat imzaladıysa yalan olur o bahane işi çünkü adamların da belki 5bin bütçesi var. Kontratı imzalamadan düşünecekti arkadaşınız bu işi.Ay heyecanla yazmışım okuyunca ben de anlamadım aksjakska şimdi arkadaşım bugün arkadaşlarıyla eve çıkıcak şuan pişman o an tamam deyip o gazla imzalamış şimdi borçlarım var çok pahalı ama insanları da yarı yolda bırakamam nasıl yapıcam diyor sizden yardım istedim nasıl halletsek diye
pahalı geldiği için mi pişman olmuş?Ay heyecanla yazmışım okuyunca ben de anlamadım aksjakska şimdi arkadaşım bugün arkadaşlarıyla eve çıkıcak şuan pişman o an tamam deyip o gazla imzalamış şimdi borçlarım var çok pahalı ama insanları da yarı yolda bırakamam nasıl yapıcam diyor sizden yardım istedim nasıl halletsek diye
Çok özür dileyerek durumu açıklayacak çok borçlarım var inanın bütün gece düşündüm altından kalkamayacam çok utanarak söylüyorum v,sYa zaten çıkıyor eve bugün ayıp bir şey olduğu için çözüm bulmaya çalışıyoruz
Ay heyecanla yazmışım okuyunca ben de anlamadım aksjakska şimdi arkadaşım bugün arkadaşlarıyla eve çıkıcak şuan pişman o an tamam deyip o gazla imzalamış şimdi borçlarım var çok pahalı ama insanları da yarı yolda bırakamam nasıl yapıcam diyor sizden yardım istedim nasıl halletsek diye
Ne pahalı? 15 bini 3 kişi paylaşmayacaklar mı? Arkadaşınız bahane arıyor gibi..Ay heyecanla yazmışım okuyunca ben de anlamadım aksjakska şimdi arkadaşım bugün arkadaşlarıyla eve çıkıcak şuan pişman o an tamam deyip o gazla imzalamış şimdi borçlarım var çok pahalı ama insanları da yarı yolda bırakamam nasıl yapıcam diyor sizden yardım istedim nasıl halletsek diye
Direk söyledim vazgeçtiğimi ama hem aracı olan arkadaşımla hem de eve çıkmak isteyen arkadaşımla aramız bozulduNasıl kurtuluruz bu durumdan![]()