Odemmden sistimm

Wahayra

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
154
38
13
38
Merhaba anneler ben 18 haftalik hamileyim biraz kilomda vardi hamile kaldigimda fakat simdi asiri sistim ellerim ayaklarim sis cok kotu hissediyorum fazla tuzda tuketmiyorum yuruyuzte yapiyorum elimden geldikce ne yapmaliyim lutfen cevap cok rahatsizim artik ayakkabilarim bile olmuyor ((

Su anda mı oldu sıslık

bol su iç yada salatalık ye ödem atarsın ve ayaklarımı yatarken yukarıda tut yada yatarken sol tarafına yat emin ol hepsini yap faydasını görürürsn

sıcaktan da olabilir yada farknda olmadan yediğün şeylerdende olabilir gercekten abartılı ise sahgşık ocagında bir test yaptr derim bunun için bakıyrlar preemlaksi var mı diye

Doktorunuza soyledınız mı sankı bıraz erken odem olması ıcın

Yediklerinize dikkat edin bence kac kilo aldiniz simdiye kadar?
Gunde en az 3 litre su icmeye calisin ve tuz tutacak seyler yemeyin azaltin. Kiloya bagli olarakta odem olusmus olabilir, simdi bi de havada sicak o da etkilemistir.

Dr una sor canım onemli olabilir gebelikteki her durum....

Ananas ye derim. Bir de şalgam suyu idrar söktürüo diye biliyorum. Dün akşam yemeğinde 2 bardak içtim sabaha kadar tuvalete gittim durdum.

Gebelikte ödem ilk aylarda önemli bir ayrıntı.eczaneye git tansiyonunu ölçtür eğer yüksekse hiç beklemeden doktoruna git arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…