- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bunun neye faydası var?Zorlamıyorum ama öğretmen ödev yapmayınca sıkıntı yapıyor.hayata bir yıl erken başlasın diye düşünmüştüm
Geçmiş olsun.kac yasindaBenim kızım aynısı. Psikiyatri de dikkat dağınıklığı tespiti konuldu ama ilacın da faydasını göremedim ben. O kadar sıkıntı yaşıyorum ki sanki ilgisiz anne gibiyim ama eminim benim kadar çocuğuyla oturup ödev yaptıran, sabırlı anne olmak çok zor.
Konuları anlatırken boğazım açıyor artık ama yok yok olmuyor. Çocuğa zarar vermemek için kendime zarar veriyorum artık.
Canlı ders var haftada üç gün öğretmenle katılıyor evdenÖğretmeniyle canlı dersi yok yani?
Şuan okulla ve öğretmeniyle de bir bağı yok gibi yani.
Gerçekten bir yardım alın.
Ve ona göre karar verin.
Her çocuk farklı neticede.
Biz burada bize göre cevap veriyoruz.
Ama sizin çocuğunuz kendine özel.
3 e gidiyor, benim ki prematüre, geç vermek için cok ugrasmistik ama rapor alamamistikGeçmiş olsun.kac yasinda
Bence bir süre eğitime ara berin . Oğlunuzun öncelikli sorunları var , bir uzmana gösterin . Sonrasında da seneye başlatırsınız . Benim küçük oğlum seneye 6 yaşına okuldayken girecek Eylül doğumlu , ama bu sene olması gerektiği gibi bir hazırlık dönemi geçiremediği için başlatmayacağım 1. Sınıfa . Gerekirse devamsızlıktan kalsın sınıfta . Ömür boyu sorun yaşayacağına biraz daha büyür, biraz daha kasları kuvvetlenir ve öyle başlar . Sınıfının en küçüğü olacağına en büyüğü olsun . Çünkü onlar ilerde rakibi olacak . Sürekli ezilmesinden iyidir . Tablet oynamayı da yeterlilik olarak görmeyin bizimki okumayı yazmayı biliyor .Oğlumu 69 aylık okula verdim.egitim başladığında hocanın dediği deste dediklerimi yapmıyor kitaplarını bile çıkarmıyor vs idi.simdi sadece uzaktan eğitimdeyiz.kitap görünce ağlıyor.ders çalışmıyor.su an 6 yaşını 3 ay geçti.konusmasi geriden geliyor.bir ay özel dersle yavaş yavaş okuyor ve az buz yazıyor ama ödev yapmıyor.desr nedir öğretmen kim not nedir bunlari tam kavrayamadı.halen okul değil de oyun çocuğu gibi.ne yapmalıyım.konusmasi akıcı değil.ara sıra kelimeleri bulamıyor...
Is tabletle oyun oynamaya gelince benden iyi maşallahı var.kafa fena çalışıyor.ama ders istemiyor.ben de üzerine gitmiyorum.ne yapmalıyım.bende bunaldim.odev yaparken surekliyaninda mi olacam.hos olsam da yapmıyor.iki satır yazıyı yazmiyor
neden bu hayata bir yil erken baslatma acelesi anlamadim ben.Zorlamıyorum ama öğretmen ödev yapmayınca sıkıntı yapıyor.hayata bir yıl erken başlasın diye düşünmüştüm
Neden küçücük çocuğun hayata bir yıl erken başlamasının iyi bir karar olduğunu düşündünüz ki?Zorlamıyorum ama öğretmen ödev yapmayınca sıkıntı yapıyor.hayata bir yıl erken başlasın diye düşünmüştüm
Aynen benim oğlum da okumayı sökmüştü nerdeyse geçen yıl versem de ilerideydi yaşıtlarına göre.Bence bir süre eğitime ara berin . Oğlunuzun öncelikli sorunları var , bir uzmana gösterin . Sonrasında da seneye başlatırsınız . Benim küçük oğlum seneye 6 yaşına okuldayken girecek Eylül doğumlu , ama bu sene olması gerektiği gibi bir hazırlık dönemi geçiremediği için başlatmayacağım 1. Sınıfa . Gerekirse devamsızlıktan kalsın sınıfta . Ömür boyu sorun yaşayacağına biraz daha büyür, biraz daha kasları kuvvetlenir ve öyle başlar . Sınıfının en küçüğü olacağına en büyüğü olsun . Çünkü onlar ilerde rakibi olacak . Sürekli ezilmesinden iyidir . Tablet oynamayı da yeterlilik olarak görmeyin bizimki okumayı yazmayı biliyor .
Hadi iptal ettim.eylulde de hazır olacağa hiç benzemiyor.okumayi öğrendi.uc aya okul kapanacak.bu kadar emeğe yazık olur.
Ben rencide oluyorum ama bizimkinin umrunda değil.ogretmen umrunda değil.guluyorYaza evde biraz daha destek verir öyle 1.sınifa başlarsiniz. Birde söyle düşünün sürekli arkadaşlarinizdan gerisiniz ve sürekli tenkit ediliyorsunuz. Bunlar küçücük çocukta çok büyük travmalara yol açabilir.
Hayata 1 yıl erken başlasın diye düşünürken çocuğunuz buna hazır mıydı, bunu dikkate almadınız mı?Zorlamıyorum ama öğretmen ödev yapmayınca sıkıntı yapıyor.hayata bir yıl erken başlasın diye düşünmüştüm
Bazı çocuklar için sorun olmuyor. Ama bazısı için problem haline geliyor. Bence hazır değil. Ben oğlumu dört yaşında anaokuluna verdim. Üç ay gitti. Zaten tam gündü. Birde odev veriyodu öğretmen. Asla yapmak istemiyordu. Zorlanıyordu. Bu sene ben yaptiriyorum . Çok iyi gidio masallah. Geçen sene hazır değildi demek ki. Anne karnındaki bebeği durduk yere bı ay erken almak gibi düşün . Hazır değil demek ki. Zorla ma çocuğu. Mümkünse ara verin bı sene.Zorlamıyorum ama öğretmen ödev yapmayınca sıkıntı yapıyor.hayata bir yıl erken başlasın diye düşünmüştüm
72 aydan önce çocuklar gönderilmek zorunda değil ben geçen sene 69 aylık çocuğumu dilekçe ile ertelettimBazı arkadaşlar erken olduğunu söyleyip neden erken gönderdiniz diye anneyi eleştirmiş. Şimdi nasıl olmuyor bilmiyorum ama 3 sene önce ayi dolunca göndermek zorundaydıniz. Raporlu dahi olsa özel ihtiyaçlı çocuk kapsamında okula gitmek zorundaydı çocuk.
Lütfen umrunda değil gibi düşünmeyin.Ben rencide oluyorum ama bizimkinin umrunda değil.ogretmen umrunda değil.guluyor
Ben rencide oluyorum ama bizimkinin umrunda değil.ogretmen umrunda değil.guluyor
Konu sahibinin ayına dikkat etmemiştim. Benimki 75 aylikti. Prematüre gelişimi geri diye çok uğraştık ama vermeye mecbur bırakıldık cok sıkıntı yaşıyorum.72 aydan önce çocuklar gönderilmek zorunda değil ben geçen sene 69 aylık çocuğumu dilekçe ile ertelettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?