ODTÜ'de Kobani olayları

30pembe

Ha mim la yünsarun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
1.162
434
148
İstanbul
Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde toplanan bir grup Kobani’de yaşanan durumu protesto etmek için yürüyüşe geçti.

ODTÜ merkez kapısından çıkarak AK Parti Genel Merkezi’ne yönelen grup, burada bir basın açıklaması yapmak istedi. Ancak, polis ekipleri öğrencilerin üniversiteden çıkışlarına izin vermedi.

ODTÜ'lüler polisle böyle çatıştı

http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/odtu_3862.jpg

http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/odtu_8417.jpg
http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/odtu_2862.jpg
http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/odtu_9327.jpg
ensonhaber

Sanki sadece ODTU de olaylar cikmis.Turkiyenin her sehri ayri ayri yakiliyor.
Odtu ye camur atalim , laf atalim konu ne olursa olsun.
Ayni hassasiyeti olaylar basladiginda gosterseydiniz keske..
Ama akepe avukatligi yapmakdan zaman bulamamissiniz.

Sanki sadece ODTU de olaylar cikmis.Turkiyenin her sehri ayri ayri yakiliyor.
Odtu ye camur atalim , laf atalim konu ne olursa olsun.
Ayni hassasiyeti olaylar basladiginda gosterseydiniz keske..
Ama akepe avukatligi yapmakdan zaman bulamamissiniz.

odtülerin ve dışarıdaki pkk liların hiç bir farkı yok. inşallah devlettin hiç bir kadrosuna giremezder. dileğimiz budur.

sende odtülülerin avukatlılığını yapma . hayır buraya yorum yazınca olayları mı durduruyorsunz? klavyatörler

Hangi .......... Altından çıkmış ODTÜ .
Teröristlik mi yapmışlar?
Etrafa ateş mi açmışlar?
200 kişi protesto amaçlı AKP binasına yürümek istemiş, poliste saldırmış.
20 binin üzerinde öğrencisi olan bir üniversitede 200 kişi kobani ye destek eylemi düzenlemiş, sizin için sakıncası nedir?( ki bu binlerce kişi de olsa etrafı yakıp, insanlara saldırmıyorlarsa sizi niye alakadar eder?)

Kadrolara bir tek Akpliler girsin pembe sen de rahat bir nefes al.

haberlere iyi bak burda odtü pisliklerini savunma . savunan da onlar gibidir gözümde. polis insan değil mi? ne farkı var . onlarda taş atmış huzursuzluk çıkarmış. birinin mi ölmesi gerekiyor olay olması için. bi kaç öğrencinin gözü çıkmış iyi olmuş...

tepki verilecekse hükümete verilmeliydi doğru olanı yapmışlar..ama polis zamanında müdehale etmiş hayret

neden iyi olmuş diyorsun ..tepkisini koymasınmı gençler..hep sus pusmu olsun..herşeyi kabulmu etsin?

Doğru tabii.
Polis sokağa silahla çıkan PKK ve Hizbullahçılar la başa çıkamadığı için AKP binasına yürümek isteyen Odtülülere saldırmış.
Onlar daha suçlu değil mi silah sıkanlardan, çünkü orantısız zekaları var.
O yüzden bir türlü sevemediniz

devlete taş atmasın arkadaş. protesto yapacaksan adam gibi yap çekil git. yakıp yıkmak nedir. gezi de bu da hiç fark yok
hatta geziden esinlendiler.
Sen öyle büyük konusuyorsun ki 'iyi olmuş'vs diyerek. Ben senin yorumlarından korkuyorum valla. Senin gözünde Akpli olmayan kimsenin yaşamaya hakkı yok. Ayrıca attıgın şu iftiralardan bir arın. Gün gelir sana döner

devlete taş atmasın arkadaş. protesto yapacaksan adam gibi yap çekil git. yakıp yıkmak nedir. gezi de bu da hiç fark yok
hatta geziden esinlendiler.
Millet sayenizde geziden esinlendi pembe hanım izleye durun bakalım

neden iyi olmuş diyorsun ..tepkisini koymasınmı gençler..hep sus pusmu olsun..herşeyi kabulmu etsin?

bana aynı şeylere yazdırma. sence tesadüf mü? her haltın altından çıkmaları
protesto yaparsın ama taş sopa bunları kullanmazsın insan gibi protestonu yap.

he yani pkk liların kobani eylemi doğru diyorsun. burda da ahlanıp vahlanırsınız. riyadan başka bir şey değil bu
açılım diyen hükümet değilmiydi..?açılıma karşıyım..her söylediğiminde arkasındayım..sağ gösterip sol vurmakmı bu..ha böyle olur işte..halk öder yine bedeli..

bana aynı şeylere yazdırma. sence tesadüf mü? her haltın altından çıkmaları
protesto yaparsın ama taş sopa bunları kullanmazsın insan gibi protestonu yap.
emir apodan geliyor..asmadılar zamanında..bunların ayaklanacağını tepemizdekiler hesap etmiştir..

pkknin hizbullahin karsisinda kedi plan polis Odtululerin karsisinda aslan kesiliyor .
Ayni eforu pkknin karsisinda gosterebilseler keske...
Allahdan TSK varda icimiz rahat.

iftiraymış ben iftira göremiyorum. gördüklerimi yazıyorum. yazdıklarımı çarpıtma .devlete el kaldıranın gözü de çıksın elleri de kırılsın. akp veya başka biri olsun devletin başında farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…