Birazdan ODTÜ ye evladımı yolluyorum hani o nefret ettiğin çocuklardan birini.. Keşke o çocukların tırnağı olabilsen..haberlere iyi bak burda odtü pisliklerini savunma . savunan da onlar gibidir gözümde. polis insan değil mi? ne farkı var . onlarda taş atmış huzursuzluk çıkarmış. birinin mi ölmesi gerekiyor olay olması için. bi kaç öğrencinin gözü çıkmış iyi olmuş...
valla ben ordakileri de insan olarak görmüyorum . ne tesadüfBirazdan ODTÜ ye evladımı yolluyorum hani o nefret ettiğin çocuklardan birini.. Keşke o çocukların tırnağı olabilsen..
Senin yazdıklarına yorum bile yapılma
z tek şey soruyorum; Sen insan mısın?
devletin haberi yokmuydu olabileceklerden...bu işten zarar edenlerin can veren masumlar varsa onların hakkını kim koruyacak..iftiraymış ben iftira göremiyorum. gördüklerimi yazıyorum. yazdıklarımı çarpıtma .devlete el kaldıranın gözü de çıksın elleri de kırılsın. akp veya başka biri olsun devletin başında farketmez.
Bunları sen mi söylüyorsun? Akp ya da başkası farketmez senin için öyle mi?iftiraymış ben iftira göremiyorum. gördüklerimi yazıyorum. yazdıklarımı çarpıtma .devlete el kaldıranın gözü de çıksın elleri de kırılsın. akp veya başka biri olsun devletin başında farketmez.
başında her kim olursa olsun ya devlet hatalı davrandıysa???iftiraymış ben iftira göremiyorum. gördüklerimi yazıyorum. yazdıklarımı çarpıtma .devlete el kaldıranın gözü de çıksın elleri de kırılsın. akp veya başka biri olsun devletin başında farketmez.
odtülerin ve dışarıdaki pkk liların hiç bir farkı yok. inşallah devlettin hiç bir kadrosuna giremezder. dileğimiz budur.
sende odtülülerin avukatlılığını yapma . hayır buraya yorum yazınca olayları mı durduruyorsunz? klavyatörler
devlete taş atmasın arkadaş. protesto yapacaksan adam gibi yap çekil git. yakıp yıkmak nedir. gezi de bu da hiç fark yok
hatta geziden esinlendiler.
he yani pkk liların kobani eylemi doğru diyorsun. burda da ahlanıp vahlanırsınız. riyadan başka bir şey değil bu
Allah yardımcınız olsun arkadasım mecbur kalmadıkca dısarıya cıkmayın hatta balkona bile.Su an bulunduğum şehirde spor salonu yakildi evler yakildi arabalar yakildi dükkanlar yakildi insanlar vuruluyor her yer biber gazi kokuyor sokaklarda çukur açip araba lastikleri yakiyorlar konteynirlari yakiyorlar her yer alev alev postaneyi yaktilar okullara molotof atiyorlar buradan su şuraya yurumus su eylem yapmis yapmayin Allah askina tartismayin artik ülke elden gidiyor insanlar ölüyor yaralaniyor gece arkadasim mesaj atiyor korkuyorum dua et diyor her yer biber gazi mahalledeki evler yaniyor diyor tartismayin nolur hepimiz insaniz okula giderken korkuyorum kendimden bile değil insanimiza bir şey olacak diye dua edin kimse ölmesin
Neden gebelik topiklerine gitmiyorsun ?
Bu kadar hınç,sinir,stres bebeklere zarar.
O kadar büyük konuşuyorsun,o kadar kin ve nefretle dolusun ki dua et bu büyük konuşmalarının bedeli bebelerinden çıkmasın.
Her yere ulaşıyorlar cok korkuyorumBelissa .!.:Allah yardımcınız olsun arkadasım mecbur kalmadıkca dısarıya cıkmayın hatta balkona bile.
sanane sanane sanane. her yerde aynı şeyi yazıyorsun özelden de ikaz ettim anlamıyorsun anlamak istemiyorsun.
seninkilerden çıksın hayalinde ne varsa .
hangi şehirdesiniz siz?Her yere ulaşıyorlar cok korkuyorum
Gaziantephangi şehirdesiniz siz?
Allah ıslah etsin seni.
Özelden bir tane bile mesajın yok bana,yalan söyleme.
İnşallah hadsizliğinin,terbiyesizliğinin bedelini ödersin bir gün.
El yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış.
Anladım tekrardan Allah yardımcınız olsun inşallah çok dikkat edin kendinize.Nasıl olacak bilmyroum ama bir an önce biter bu olaylar umarım.Gaziantep
yalan söylüyorsam allah sorsun. ben özelden sana yazdım . lgb liler mesajında . ama hala yazmaya devam ediyorsun . umrumda değilsin . ben sana burda hiç bir şey yazmıyorum ama bana sürekli laf vuruyorsun. normal yaz eleştiri yap. ama sen yok seinkilerden cıksın yok çıkar yok bedelini öde. bende aynısını sana söylüyorum bi mukabele
Umarim kimse ölmeden yaralanmadan evler yakilmadan ocaklar sönmeden biter.. Cok saolun duanizi eksik etmeyin nolurAnladım tedönmeden Allah yaÇok saoluınız olsun inşaletmeyin n dikkat edin kendinize.Nasıl olacak bilmyroum ama bir an önce biter bu olaylar umarım.
he yani pkk liların kobani eylemi doğru diyorsun. burda da ahlanıp vahlanırsınız. riyadan başka bir şey değil bu
Valla o kadar canım sıkkın ki bu olaylara zaten cabuk etkileniyorum. Ben bu haldeyken içinde bulunanlar kimbilir ne halde. Her zaman dualarımdasınız inanın ki. Hiçbir zarar görmeden kurtulur herkes bu durumdan inşallah. Rabbim yardımcımız olsun.Umarim kimse ölmeden yaralanmadan evler yakilmadan ocaklar sönmeden biter.. Cok saolun duanizi eksik etmeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?