- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
Dun gece arkadasm aradi agliyo disari cikamiyoruz yüzümüz gözümüz yaniyor diyo ben de agladim iki gün önce nasildi bu şehir simdi nasil Allah herkesin yardimcisi olsunBarkadaşımpost: 37239709 .!.:Valla o kadar canım sıkkın ki bu olaylara zaten cabuk etkileniyorum. Ben bu haldeyken içinde bulunanlar kimbilir ne halde. Her zaman dualarımdasınız inanın ki. Hiçbir zarar görmeden kurtulur herkes bu durumdan inşallah. Rabbim yardımcımız olsun.
her ......... altından odtü çıkıyor. şaşıran var mı ?
haberlere iyi bak burda odtü pisliklerini savunma . savunan da onlar gibidir gözümde. polis insan değil mi? ne farkı var . onlarda taş atmış huzursuzluk çıkarmış. birinin mi ölmesi gerekiyor olay olması için. bi kaç öğrencinin gözü çıkmış iyi olmuş...
hemen bitmeyecek gibi..pkk kobaniye destek diyor..türkiye buna yanaşmıyor..zorlama ile yanaşmaz ödün vermiş olur..şu an bunu yaparsa herkez şiddetle istediğini elde edeceyini sanar..Umarim kimse ölmeden yaralanmadan evler yakilmadan ocaklar sönmeden biter.. Cok saolun duanizi eksik etmeyin nolur
kendi gibi düşünenler yaşasın diğer hepsi ölsün mü
Amineylemleri heryerde eleştirelim ama odtü.lü yapıyorsa gıkımız çıkmasın,"aman tek odtümü yapıyor canım" diyelim,oda iyimiş
kim yakıp yıkıyorsa,ülkeme askerime polisime kim zarar veriyorsa allah hepsini kahretsin...
Adaletsiz kalem kırmayalım. Diyarbakır'ı Batman'ı ODTÜ mü karıştırdı. Ama şu anda bütün üniversitelerin sukunet içinde kalmaları gerekiyor.
ya banane yaşayandan yaşamayandan allaha havale ettik . kendim gibi düşünen yazmadım . devlete taş ,silah kullananlara yazdım. biraz daha çarpıt. tam sizlik hemen atlıyorsunuzkendi gibi düşünenler yaşasın diğer hepsi ölsün mü
netten takip ettiğim kadarıyla kobaniye zorla destek için yapıyorlar..ha arada kötü niyetlilerde vardır..
devletede kullanıyor milletede hükümetin olacaklardan haberi yokmuydu?ya banane yaşayandan yaşamayandan allaha havale ettik . kendim gibi düşünen yazmadım . devlete taş ,silah kullananlara yazdım. biraz daha çarpıt. tam sizlik hemen atlıyorsunuz
Kimse ölmesin. Hatta hiç kimse grip bile olmasın.kendi gibi düşünenler yaşasın diğer hepsi ölsün mü
senin kadar siyasi bilgim yok Gülay..ama dediğin doğru..sırayla bu işler..Kimse ölmesin. Hatta hiç kimse grip bile olmasın.
Ama Libya Tunus Mısır karışırken Arap baharı diye göbek atıp çiftetelli oynandığını unutmayalım. Bunun tanımına eşeğn aklına karpuz kabuğu sokma denir
Gerçekten duymadınız mı ODTÜ nün bir başarısını?Şimdi AKP binasına yürümek neyin nesi, hele de PKK lıların eylem yaptığı rezillik çıkardığı hainlik ettiği bu günlerde. ODTÜ nün prestijini düşürmeye çabalayanlar kimler bunlar gerçekten orda okuyan öğrenciler mi? Buna inanmak istemiyorum. Böyle siyasi ve devleti ilgilendiren konularda ODTÜ nün eylem yapmasını kaldıramıyorum. Bu Zeki olduğu söylenen gençlerin hiç bir buluşunu başarısını duyamadık tek başarıları odtüyü kazanmak. O kapıdan girince beyinlerini bi yana bırakıp siyasi kimlik arayışına girer olmuşlar belliki. ODTÜ rektörü vs her kimse bunlar hep onun başının altından kalkıyor belliki. Kemal alemdaroğlu zamanındaki İstanbul Üniversitesi gibi...
İnanmıyorum gerçekten. Okuduklarım doğru mu yoksa gözlerim mi beni yanıltıyor?kendi gibi düşünenler yaşasın diğer hepsi ölsün mü
İnanmıyorum gerçekten. Okuduklarım doğru mu yoksa gözlerim mi beni yanıltıyor?
''Birkaç öğrencinin gözü çıkmış iyi olmuş.'' diyebilecek bir yürek tahayyül edemiyorum.
Öyle böyle değil gerçek şok yaşıyorum cryptic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?