ODTÜ'de Kobani olayları

Dun gece arkadasm aradi agliyo disari cikamiyoruz yüzümüz gözümüz yaniyor diyo ben de agladim iki gün önce nasildi bu şehir simdi nasil Allah herkesin yardimcisi olsun

eylemleri heryerde eleştirelim ama odtü.lü yapıyorsa gıkımız çıkmasın,"aman tek odtümü yapıyor canım" diyelim,oda iyimiş

kim yakıp yıkıyorsa,ülkeme askerime polisime kim zarar veriyorsa allah hepsini kahretsin...

Şimdi AKP binasına yürümek neyin nesi, hele de PKK lıların eylem yaptığı rezillik çıkardığı hainlik ettiği bu günlerde. ODTÜ nün prestijini düşürmeye çabalayanlar kimler bunlar gerçekten orda okuyan öğrenciler mi? Buna inanmak istemiyorum. Böyle siyasi ve devleti ilgilendiren konularda ODTÜ nün eylem yapmasını kaldıramıyorum. Bu Zeki olduğu söylenen gençlerin hiç bir buluşunu başarısını duyamadık tek başarıları odtüyü kazanmak. O kapıdan girince beyinlerini bi yana bırakıp siyasi kimlik arayışına girer olmuşlar belliki. ODTÜ rektörü vs her kimse bunlar hep onun başının altından kalkıyor belliki. Kemal alemdaroğlu zamanındaki İstanbul Üniversitesi gibi...

Umarim kimse ölmeden yaralanmadan evler yakilmadan ocaklar sönmeden biter.. Cok saolun duanizi eksik etmeyin nolur
hemen bitmeyecek gibi..pkk kobaniye destek diyor..türkiye buna yanaşmıyor..zorlama ile yanaşmaz ödün vermiş olur..şu an bunu yaparsa herkez şiddetle istediğini elde edeceyini sanar..

kendi gibi düşünenler yaşasın diğer hepsi ölsün mü
ya banane yaşayandan yaşamayandan allaha havale ettik . kendim gibi düşünen yazmadım . devlete taş ,silah kullananlara yazdım. biraz daha çarpıt. tam sizlik hemen atlıyorsunuz

ya banane yaşayandan yaşamayandan allaha havale ettik . kendim gibi düşünen yazmadım . devlete taş ,silah kullananlara yazdım. biraz daha çarpıt. tam sizlik hemen atlıyorsunuz
devletede kullanıyor milletede hükümetin olacaklardan haberi yokmuydu?

senin kadar siyasi bilgim yok Gülay..ama dediğin doğru..sırayla bu işler..

Gerçekten duymadınız mı ODTÜ nün bir başarısını?
Eğitim haberlerini takip etmiyorsunuz o zaman.
En basitinden son 4 yıldır dünya üniversiteleri sıralamasında ilk 100 e giren tek Türk Üniversitesi ODTÜ . Bunuda mı duymadınız?
Bu sıralamada üniversiteye girerken alınan puanlar üzerinden değil, bilim, teknoloji, akademik çalışmalar gözönüne alınarak yapılıyor.
Bu kadar önyargılı olmayın, eğitim haberlerini de takip ederseniz görürsünüz ODTÜ de neler yapıldığını.

kendi gibi düşünenler yaşasın diğer hepsi ölsün mü
İnanmıyorum gerçekten. Okuduklarım doğru mu yoksa gözlerim mi beni yanıltıyor?
''Birkaç öğrencinin gözü çıkmış iyi olmuş.'' diyebilecek bir yürek tahayyül edemiyorum.
Öyle böyle değil gerçek şok yaşıyorum cryptic.

evet devlete taş atan silah sıkan terörist değilde nedir
bunu destekleyenlerde aynıdır benim gözümde.

Türkiye Kobane'ye destek için PKK ile bir olup işıde saldırsın diye yapılıyor bu eylemler. Herşey bir yana sözde Amerikan düşmanı odtülülere şunu sormak isterdim. Siz Amerika'nın piyonumusunuz peki ışid düşmanı kesildiniz. Amerika yıllar yılı Türkiye'nin başına bela olan PKK yı hiç görmedide ışid niye battı... Bize ne ışid kürtleri pkklıları öldürüyorsa bizim sınırlarımızda tehdit yok bizim halkımıza tehdit yok. Biz niye PKK il itler için Kobane'ye asker yollayacakmışız. Oraya asker gidecekse başta PKK'lıları temizlemek için gitmelidir.

pkk lilardan farklarını söyler misin. taş , sopa, yakma , yıkma =odtü. ikiside aynı. çarpıtmayın laflarımı eylem yapanlardan bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…