Merhaba
Yemek Yarışması Var.Şuan oylamaya geçtik.Oylama bittikten sonra yeni kategoriye geçeceğiz.. Yarışma bölümü Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım
Hediyemm geldiii. cookk tesekkur ederimm.bayildim.zaten karacanin nevresim takimlari beni benden aliyohazir yeni ev kuruyorken bu hediye super oldu. Tesekkurler
Hediyemm geldiii. cookk tesekkur ederimm.bayildim.zaten karacanin nevresim takimlari beni benden aliyohazir yeni ev kuruyorken bu hediye super oldu. TesekkurlerEki Görüntüle 1453736
Eki Görüntüle 1453737
Hediyemm geldiii. cookk tesekkur ederimm.bayildim.zaten karacanin nevresim takimlari beni benden aliyohazir yeni ev kuruyorken bu hediye super oldu. TesekkurlerEki Görüntüle 1453736
Eki Görüntüle 1453737
Hediyem geldiiii
Zevkinden dolayi Kazen beye cok tesekkur ederimm
Tam da bahar yaz ayina girerken cok dogru bi renk secimi olmus
Cok tesekkur ederimmm:)))
Hediyem geldiiii
Hediyem geldiiii
Vallahi içim gittiii yaaa
Tarz yarısmasına katılamam ki tombiğim öyle olunca yakısmıyor kıyafetler Ama belki kamufle edebileceğim bir konu olursa denerim şansımı
Ben yarısmaları kaçırıyorum ya. Bir başlık varmı mesela şuan aktif olan yarısmaları gösterecek.
Vallahi içim gittiii yaaa
Tarz yarısmasına katılamam ki tombiğim öyle olunca yakısmıyor kıyafetler Ama belki kamufle edebileceğim bir konu olursa denerim şansımı
Ben yarısmaları kaçırıyorum ya. Bir başlık varmı mesela şuan aktif olan yarısmaları gösterecek.