- Konu Sahibi eSmerimSin
-
genital siğil olabilir google dan resimlerini araştırarak karşılaştırabilirsin ama yine de doğru teşhis için doktora gitsen iyi olur
ve genital siğil olma ihtimaline karşın elleyip virüsü yayma doktora gidene kadar mümkün olduğunca dokunma ve traş bıçağı ya da ağda gibi birşey değdirme oraya
kadin doktoruna gitmem gerek sanirim bu durumda..ben hic gitmedim ama kadin doktoruna
onun için gitmesen de en azından yılda bir kez genel sağlık kontrolü için gitmek gerekiyor zaten.yani öyle ya da böyle bir gün gidecektin,ve mümkün olan en kısa sürede gitsen iyi olur çok çabuk yayılan bir virüs ve bazı tipleri rahim ağzı kanserine neden oluyor.korkutmak için söylemiyorum çok çeşitli türleri var ve sadece bir kaçı buna neden oluyor ki o da eğer düzenli kontrollerini yaptırır ve siğilleri yaktırırsan çok çok düşük bir ihtimal.
meme ucuna benziyor diyince benimde aklima genital sigil geldi..
bi an once doktora git. gerci bacaginin orda ciktiysa da ayni sey midir bilmiyorum. belki sadece bi sigildir. umarim ciddi bisey degildir. gecmis olsun
basi olusmamis sivilcedir belkid illa icii sari olacak deigl bazen olabilir o sekilde ama doktora git
okudum simdi nette bazi sitelerde cinsel yolla bulasiyormus cogu kez..
ben bakireyim ve icinde degil tam yaninda yani dis bölgede.. görüntü olarak sigil ama belirtiye göre sigil mi bilemicem ama yinede cok ürküyorum..=(
tsk ederim.. ödüm koptu görünce yemin ederim yaa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?