Ödüm Koptu!!

bende çok çıkar o sivilceler hatta çıban gibi kocaman, patlatırım geçer :)
tabi seninkini bilemem.

Vücudun farklı bölgelerinde de meme ucu oluşabiliyor; biliyorsunuz değil mi? Lenf bezlerinin olduğu tüm noktalarda körelmiş meme uçlarının çıkması muhtemel. İnternetten araştırın, ne olduğunu öğrenmek için de mutlaka doktora gidin.

House dizisinde bununla ilgili bir bölüm var.

Sivilce, yağ bezesi, kıl dönmesi vb.. Mesela bende kıl dönmesi sivilce gibi görünüyo, zonk zonk atıyo ağrısı. Annemde de uçlanıp uzuyo böyle dışa doğru. Ben genital bölge yakınında olunca da cildiyeye gidiyorum:44:Bence doktora git, insanın içi rahat etmiyo yoksa:26:
Geçmiş olsun

kımsenın organı o bölgeme degmedı yanı baskasından bulasma ıhtımalı sıfır.. ayrıca hergün dus alıyorum hanı pıs bırısı olsam hıjyen dıcem ama bılemedım durduk yere neden böyle bırseyle karsılastım anlamadım..=( yınede tskler yardımın ıcın..

kıl dönmesı olsa sıyah gıbı olur üstü öyle degılmı? yanı kara lık olur bıraz sıyahımsı?

tsk ederım ınsallah gecerrr =(

sımdı kafama taktım ya basıma agrılar gırdı..

cok bakıp bakıp ıncelemekte ıstemıyorum..elleyıp durma ıstemıyorum.. sanırım bıraz beklıcem gecmezse doktora gıdıcem..

bırazda sızlerın fıkırlerını arastıcam netten..

yakın zamanda eskı sevgılmın ölüm haberını almıstım..cok cok üzüldüm öyle böyle degıl..cok sarsıldım acaba üzüntüden mı cıktı olabılır mı?

ama sıvılce desen sıvılcede degıl kı..

Genıtal sıgıl
Genıtal ucuk
Genıtal apse
Yada kıl donmesı
Sıvılce olabılır bununlanalakalı skın sıkma dagılabılır

Allah iyiliğini versin komiğime gitti dediğin

Kimsenin organı o bölgeme değmedi dedin ya güldüm bi an

Geçmiş olsun.Genital siğilden bahsediyorsun.

Evet kıldönmeleri siyah gibi oluyor.

Dktora git elinle de oynama .

okudum simdi nette bazi sitelerde cinsel yolla bulasiyormus cogu kez..

ben bakireyim ve icinde degil tam yaninda yani dis bölgede.. görüntü olarak sigil ama belirtiye göre sigil mi bilemicem ama yinede cok ürküyorum..=(

Sıgıl ucuk vb her sey

Wc den
Agdacıcdan
Yada baskasının havlu camasır vb
Havuz
Bakıre olsan da sürtünme yoluyla
Ters ılıskıle. Gecer sakın bekletme hemen doktora goster orayı dagılıyo cunku eger sıgılsee

Çok geçmiş olsun...

Özür dilerim ben de güldüm bir an dumadumun güldüğüne

Ne kadar kibar hatunlarız biz yahu

Uzunca bir sure tedavisini gordum, genital sigillerin.
Bahsettigin gibiyse, sdc sigil olma ihtimali de yuksek.
Genital bolgende de varsa, kadin doguma, ama sdc bacagindaysa
dermatoluga gitmeni oneririm cnm.
Birde korkulacak bir sey, kandaki iltihaptan kaynaklaniyor genellikle.
Antibiyotik kullandiginda gecer sanirim seninki.

Dokunma sakın
Dokunursanda ellerını ıyı yıka
Elleme kasıma agda yapma

Et benı gbı bısımı tarıf etsene tam

ya böyle kabarık, hafıf sert.. büyük bır sıvılceye andırıyor ama sıvılceyı patlatırsın ya beyaz bır sıvı cıkar.. öyle bırsey degl..patlatma gıbı bır sansın yok yanı.. hemde böyle elıne gelıyor.. meme ucu yokmu bızım? ıste aynen öyle bır görüntü..üstünde böyle mınık mınık delık gıbı seyler var tamda göremıyorum ama gördügüm kadarıyla anlatmaya calsıtım =(

Sen oraya pamuga sırke dok oraya sabah kadar beklet pamugu

canım rahat ol..genital siğil cinsel yolla bulaşır..

Yani bir şekilde oraya temas şart..asla olmadı diyorsan hormanal birşeydir..herkeste zaman zaman oluyor..yağ bezesi olur çıban olur .ama geçer hemen..

rahatla biraz ama doktora da git..

gercekten rahatladım tsk ederım.. cınsel yol ıle bulasma olma ıhtımalı 0.. ozaman sıgıl degıl bu.. dedıgın gıbı hormonal olabılır..

ıcımı rahatlattın tsk ederım gercekten.. cünkü sıgıl olayını bende arastırdım neredeyse bütün sıtelerde aynı sey yazıyor: cınsel bırlesım, baskasından bulasma fln..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…