Odun bi sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dudedude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
106
77
98
A
Sevgilimle 3 yıldır beraberiz. Tabi sevgilim denilebilirse. Uzağız diye benden ayda bir falan ayrılır. Bazen iki haftada bir ayrılır. Birkaç günde bir mesajlaşırız ve genelde o mesajları atan da ben olurum. Çok odun bir çocuk. Sadece erkek arkadaşlarıyla takılır,onlarla gezer,onlarla kahveye gider,batak oynar,sabahtan akşama kadar evde bilgisayar oyunu oynar. Aldatıyor falan dicek olursanız aldatmadığına çok eminin zaten kız arkadaşı bile yok tüm gün evde pc de oyun oynar akşamda kahveye gider. Buluştuğumuzda çok farklı çok iyi çok duygusal beni görünce ağlar duygulanır ama mesajla çok soğuk. 3yıldır benden her ay ayrılıp sonra hata yaptım dite mesaj atıp barışmak istiyo bende çok sevdiğimden affediyorum. Çok bir şey istediğim yok sadece mesaj atsın merak etsin istiyorum. Dediğim gibi çok odun bi insan,biraz da sinirli gittiğim yerlere ona buna çok karışır ama doğru düzgün mesajla sıcak davranmaz. Yaşadığım şehre maddi durumu iyi olmadığı için çağıramıyorum bile zaten öğrenci ve burda kalıcak yeri bile yok. Bende zaman bulursam bir şekilde gitmeye çalışıyorum o şehirde akrabalarım var. Ama o da pek gelmemi istemiyo hep ben gidiyorum diye gurur peşinde. Ne şekilde değişir ne yapmam gerek bilmiyorum. Çok seviyorum 3 yıldır beraberiz düzelsin istiyorum ayrılmak istemiyorum tavsiye vericek böyle sevgilisi olanlar var mı

Barışacağınıza güvendiğinden sürekli ayrılıyor. Bu kadar emin olmasını engelleyin başta. Neyi bahane ediyor bunu yaparken? Değişeceğine pek ihtimal vermiyorum ama konuşsanız, bu şekilde davranmaya devam ederse ilişkiyi sürdüremeyeceğinizi söyleseniz belki aklı başına gelir. Geri adım atmayın ama.

Barışacağınıza güvendiğinden sürekli ayrılıyor. Bu kadar emin olmasını engelleyin başta. Neyi bahane ediyor bunu yaparken? Değişeceğine pek ihtimal vermiyorum ama konuşsanız, bu şekilde davranmaya devam ederse ilişkiyi sürdüremeyeceğinizi söyleseniz belki aklı başına gelir. Geri adım atmayın ama.
Bahanesi işte okulu bitiricek gibi durmuyo benim bölümüm ona göre çok daha iyi ilerde istemiceksin olmaz zaten falan böyle saçma şeyler

Bahanesi işte okulu bitiricek gibi durmuyo benim bölümüm ona göre çok daha iyi ilerde istemiceksin olmaz zaten falan böyle saçma şeyler
Sizin yerinize karar mı veriyor? Bu kararı sen değil ben veririm ve seninle olmak istiyorum sen kendi meselene bak deyin. Düzelmesini istediğinizi söylediğiniz için söylüyorum, biraz daha kendinizden emin davranmanız gerek.

Ama fikrimi soracak olursanız bu insanla hayat devam etmez. Kompleksli ve düşüncesiz biri. Yol yakınken ayrılın.

Siz 3 yıldır köşe kapmaca oynuyorsunuz sadece. Böyle biriyle evlenms hayali kuruyorsunuz ciddi ciddi bir de. Evde de saklambaç oynarsınız artık.

Bir ilişkideki tek sorun olabilecek şey sanki aldatmaymış gibi onun dışındaki herşey tolere edilebilirmiş gibi davranmaktan vazgeçin önce.Bu da büyük bir sorun hoş ortada bir ilişkide yok bence

Hiç mi başka erkek tanımadınız? Böyle aşk kırıntılarıyla yetinmeyi sevmek sanacak kadar ne yaşadınız öncesinde çok merak ettim.
BAşkası kimse bakmıyo diye onun peşinde değilim. Aksine çok kişi var. Ama ben onu sevdiğim için böyleyim yargılamazsanız sevinirim

Sizden periyodik olarak düzenli şekilde ayrılan bir adamla birlikte olmak için neden çabalıyorsunuz ki?
Ben de 3.5 yıllık ilişkimin 2 senesini uzak mesafeden yürütüyorum. Zaten başlı başına zor. Karşımda böyle arayıp sormayan, ilgilenmeyen biri olsa, hele hele ha bire ayrıl-barış gidip gelsek bir saniye düşünmem bitirmek için. Herkes dünyaya bir kez geliyor. Parası olmayabilir, gelemeyebilir yanınıza ama telefon etmek de ekstra masraflı değil. Gönül parayla alınmaz.
Bizim tavsiyemizle değişmez. Önce kendi içinizde karar vereceksiniz. Ben bunu bu şekilde kabul ediyor muyum diye. Ediyorsanız, böyle devam. Etmiyorsanız, onu karşınıza alıp konuşacaksınız, böyle devam edecekse ben yokum diyeceksiniz. İstiyorsa çabalar, istemiyorsa yolunuza bakarsınız. Önce siz kesin kararınızı verin.
Böyle ayrıl-barış ilişkileri çok laçkalaşıyor, birbirine saygısı kalmıyor insanların. Kimse kimseyi ciddiye almıyor. Sizi bilmem ama bana göre bu kadar ayrılıp barışmak bile yeterli bir neden bitirmek için.

yanımdayken sevdiğini hissettiğim için ayrılmyorum bende arkadaşları da o böyle biri diyolar. Yani malesef böyle biri bende değişir mi diye merak editorum sadeve

değişmez.
yanındayken ?
senede kaç?
adam gelme bile diyormuş.
yanı yöresi yok kalmamış.
aşık değil iyisin hoşsun beni de çekiyorsun idare ederim tavrı var adamda.
aşık olur birine sen üzülürsün.
bırak yoluna bak vakit kaybetme.

Uzgunum ama ben ortada bir iliski goremedim :(

Belkide uzak iliskiyi yurutemiyordur. Yada sizin sevdiginiz kadar o sizi sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X