- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
evliliğe adapte olamamıştır ,bu modeller böyle reaksiyon gösteriyor :)
dün bu tarz benim yarışmasında öykü bi yarışmacı için kullandı buna benzer bi ifade susmayan özlem yapmışlar diye..Uyanmayan adam yapmislar resmen ifadesi komikadam yoruluyordur
Uyanmayan adam yapmislar resmen ifadesi komikadam yoruluyordur
dün bu tarz benim yarışmasında öykü bi yarışmacı için kullandı buna benzer bi ifade susmayan özlem yapmışlar diye..komik cidden..
Hanımlar her derdim de size kosuyorum. Eşimle 2 aydır evliyiz daha önce onunla ilgili konular açtım. Nişanlıyken evlilik stresinden yaşadığımız tartışmalar ve eşimin evliliğe alisamamasi hakkında. Onlarda baba ne derse o olur eşim hala aynı mantık ta gidiyor babası ne derse o oluyordu bunlar düzelme aşamasında.
Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama bazen beni çileden çıkarıyor. Ilgili davranamiyor benim odun kocam. Isten çıkınca hep arabasıyla ilgili bir işi oluyor dolayısıyla o işini halledince eve geliyor aksamlari erken yatıyor gün içinde vakti varsa sürekli uyuyor. Uyanmayan adam yapmışlar resmen...
Ben istiyorum ki benimle otursun sohbet etsin bişeyler paylaşalım. Ona göre sohbet ediyoruz tabi. Bi de ben is bulamadım hala evdeyim acaba diyorum adama cok mu yükleniyorum bana bi akıl verin ya. Karmakarışık oldum. Karışık yazdiysam affola
Hanımlar her derdim de size kosuyorum. Eşimle 2 aydır evliyiz daha önce onunla ilgili konular açtım. Nişanlıyken evlilik stresinden yaşadığımız tartışmalar ve eşimin evliliğe alisamamasi hakkında. Onlarda baba ne derse o olur eşim hala aynı mantık ta gidiyor babası ne derse o oluyordu bunlar düzelme aşamasında.
Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama bazen beni çileden çıkarıyor. Ilgili davranamiyor benim odun kocam. Isten çıkınca hep arabasıyla ilgili bir işi oluyor dolayısıyla o işini halledince eve geliyor aksamlari erken yatıyor gün içinde vakti varsa sürekli uyuyor. Uyanmayan adam yapmışlar resmen...
Ben istiyorum ki benimle otursun sohbet etsin bişeyler paylaşalım. Ona göre sohbet ediyoruz tabi. Bi de ben is bulamadım hala evdeyim acaba diyorum adama cok mu yükleniyorum bana bi akıl verin ya. Karmakarışık oldum. Karışık yazdiysam affola
Ne zaman adapte olacak ya. Yoruyor beni
Ne zaman adapte olacak ya. Yoruyor beni
Odun odundur ben 4 yil oldu degistiremedim burdaki bilgilerden belki bende yararlanirim her ne kadar umutsuz vaka olsamda
Daha yenisin belki duzeltebilirsinn moralini bozmakta istemem ama daha simdiden boyleyse isin var
2 aylik evlisin gec kalmadan birseyler yapmalisin onu alistirmalisin
Şuna güldüm yaaa "Uyanmayan adam yapmışlar resmen..."konuya gelince de bilemedim neden öyle yapıyor acaba ...İŞleri yoğundur diyeceğim ama yok boş zamanları da varmış,uyuyormuş.
birlikte yemek yiyip çay içiyosan öp başına koy..
ben bıraktım mesela eşimden beklentiye girmeyi..
kendi dünyamda mutluyum...
Yapısı gereği öyle olabilir ben uyumayı çok seviyorum mesela nişanlımda her boş vaktinde oyun oynamadığı sürede uyur otobüslerde bile uyur oturuyorsa muhakkak evliliğimiz uykuyla geçecek biliyoruz meselaUyumak kötü zaman ölüyor o kadar yapacak güzel şey varken haklısınız Ama siz uykuyu sevmiyormuşsunuz ve böyle bilmediğinizden tuhaf geliyor evlilikte beklenti önemli işte
İşe başla canım öncelikle,özgürlüğünü eline al,kendine özel alanın olsun.Evdeyken sevecen,tatlı dilli ol.Arasıra kendini gizemli kıl,ilgisiz ol gerisi gelir.Yani seni tam anlamıyla çözmesine izin verme.Bende bişeyler yapmak istiyorum daha sonra zor olur diye düşünüyorum o yüzden burdaki tecrübeli hanımlar dan yardım almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?