odun koca nasıl yola gelir

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Hanımlar her derdim de size kosuyorum. Eşimle 2 aydır evliyiz daha önce onunla ilgili konular açtım. Nişanlıyken evlilik stresinden yaşadığımız tartışmalar ve eşimin evliliğe alisamamasi hakkında. Onlarda baba ne derse o olur eşim hala aynı mantık ta gidiyor babası ne derse o oluyordu bunlar düzelme aşamasında.

Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama bazen beni çileden çıkarıyor. Ilgili davranamiyor benim odun kocam. Isten çıkınca hep arabasıyla ilgili bir işi oluyor dolayısıyla o işini halledince eve geliyor aksamlari erken yatıyor gün içinde vakti varsa sürekli uyuyor. Uyanmayan adam yapmışlar resmen...

Ben istiyorum ki benimle otursun sohbet etsin bişeyler paylaşalım. Ona göre sohbet ediyoruz tabi. Bi de ben is bulamadım hala evdeyim acaba diyorum adama cok mu yükleniyorum bana bi akıl verin ya. Karmakarışık oldum. Karışık yazdiysam affola

Reactions: gsx
evliliğe adapte olamamıştır ,bu modeller böyle reaksiyon gösteriyor :)

Uyanmayan adam yapmislar resmen ifadesi komik adam yoruluyordur

Tamam mutlaka yoruluyor ama bu kadar değil. Bugün 16.00 da iş başı yaptı ben sabahtan 8 civarı is görüşmesine gittim 10 da geldim kaldirmadim dinlensin diye. Telefonu çaldı uyandı ben biraz daha yaticam dedi 2 de kalktı duşa girdi kahvaltı etti işe anca yetişti. Akşama gelince hemen yine uyucak biliyorum. Uyanmanin ne olduğunu bilmiyor

Şuna güldüm yaaa "Uyanmayan adam yapmışlar resmen..." konuya gelince de bilemedim neden öyle yapıyor acaba ...İŞleri yoğundur diyeceğim ama yok boş zamanları da varmış,uyuyormuş.

Odun odundur ben 4 yil oldu degistiremedim burdaki bilgilerden belki bende yararlanirim her ne kadar umutsuz vaka olsamda
Daha yenisin belki duzeltebilirsinn moralini bozmakta istemem ama daha simdiden boyleyse isin var
2 aylik evlisin gec kalmadan birseyler yapmalisin onu alistirmalisin

de öle ama işine gelince öyle konuşurki...

birlikte yemek yiyip çay içiyosan öp başına koy..
ben bıraktım mesela eşimden beklentiye girmeyi..
kendi dünyamda mutluyum...

Bende bişeyler yapmak istiyorum daha sonra zor olur diye düşünüyorum o yüzden burdaki tecrübeli hanımlar dan yardım almak istedim

Şuna güldüm yaaa "Uyanmayan adam yapmışlar resmen..." konuya gelince de bilemedim neden öyle yapıyor acaba ...İŞleri yoğundur diyeceğim ama yok boş zamanları da varmış,uyuyormuş.

Depresyona girmiş gibi sürekli uyuyor bi tek filmlerde gördüğümüz çikolata dondurma tarzı şeylere gömülmesi eksik

Yapısı gereği öyle olabilir ben uyumayı çok seviyorum mesela nişanlımda her boş vaktinde oyun oynamadığı sürede uyur otobüslerde bile uyur oturuyorsa muhakkak evliliğimiz uykuyla geçecek biliyoruz mesela Uyumak kötü zaman ölüyor o kadar yapacak güzel şey varken haklısınızAma siz uykuyu sevmiyormuşsunuz ve böyle bilmediğinizden tuhaf geliyor evlilikte beklenti önemli işte

Uyumayı bende çok severim ama eşim abartiyor. Sırf ona uyum sağlamak için işten gelene kadar bekliyorum sabaha karşı 4 gibi geliyor bu hafta onu bekliyorum onunla beraber uyuyorum 8 saat uyuyup 12 gibi kalkiyorum çünkü mutlaka arayan soran oluyor. Eşim iş saatine kadar uyuyor hatta uyumak için yemek bile yemiyor çoğu zaman.

Gezelim tozalim diye bi derdim yok sadece vakit geçirelim istiyorum tek geçirdiğimiz vakit neredeyse uyurken geçirdiğimiz vakit.

Pazarları boş mesela. Gezelim diyoruz ama akşam anca çıkıyoruz çünkü bütün gün uyuyor

Bende bişeyler yapmak istiyorum daha sonra zor olur diye düşünüyorum o yüzden burdaki tecrübeli hanımlar dan yardım almak istedim
İşe başla canım öncelikle,özgürlüğünü eline al,kendine özel alanın olsun.Evdeyken sevecen,tatlı dilli ol.Arasıra kendini gizemli kıl,ilgisiz ol gerisi gelir.Yani seni tam anlamıyla çözmesine izin verme.
Ek olarak, kan tahlili yaptrısın muhtemelen demir eksikliği vardır, uyku yapar

Gelmez bi adamı 25-30 yaşından sonra değiştiremezsin ..
bi kaç gün senin istediğin gibi olur sonra yine döner özüne ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…