- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
İşe başla canım öncelikle,özgürlüğünü eline al,kendine özel alanın olsun.Evdeyken sevecen,tatlı dilli ol.Arasıra kendini gizemli kıl,ilgisiz ol gerisi gelir.Yani seni tam anlamıyla çözmesine izin verme.
Ek olarak, kan tahlili yaptrısın muhtemelen demir eksikliği vardır, uyku yapar
Yemek yiyip çay içiyoruz ama bana yetmiyor daha yeniyiz fazlasını istiyorum.
Gelmez bi adamı 25-30 yaşından sonra değiştiremezsin ..
bi kaç gün senin istediğin gibi olur sonra yine döner özüne ..
biz de 1 yıllık evliyiz..
ama artık ben eşimin odunluğunu kabullendim..
gece sarılıp yatınca gün boyu aradığım ilgiyi bulduğumu düşünüp şükredip uyyorum..
değilse bekledikçe mutsuz oluyo insan..
eşim evde saatlerce vakit geçirse bile 2 çift laf etmeyiz..
yapısı bu..konuşmuyo adam naapiyim..
ben de kendi halimde takılıyorum artık..
Ya bana kalırsa biraz abartıyorsunuz. Once sunu soyleyim birini seviyorsunuz sonra evlendiğiniz de adamı/kadını istediğiniz kalıba sokmaya çalışıyorsunuz. Bu hem sizi hem evliliğinizi yıpratır. Adam calisip yoruluyor uyuyor yani ne diyebiliriz ki. Ha adam geceleri seni bırakıp gece kulüplerinde eğlenmeye gider o ayrı. Ama herkesin ilgisinigostetme sekli vardır.soyle duşunun sizin bir karakter özelliğini değiştirmek istese esin sen ne yaparsın üzülmez misinHanımlar her derdim de size kosuyorum. Eşimle 2 aydır evliyiz daha önce onunla ilgili konular açtım. Nişanlıyken evlilik stresinden yaşadığımız tartışmalar ve eşimin evliliğe alisamamasi hakkında. Onlarda baba ne derse o olur eşim hala aynı mantık ta gidiyor babası ne derse o oluyordu bunlar düzelme aşamasında.
Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama bazen beni çileden çıkarıyor. Ilgili davranamiyor benim odun kocam. Isten çıkınca hep arabasıyla ilgili bir işi oluyor dolayısıyla o işini halledince eve geliyor aksamlari erken yatıyor gün içinde vakti varsa sürekli uyuyor. Uyanmayan adam yapmışlar resmen...
Ben istiyorum ki benimle otursun sohbet etsin bişeyler paylaşalım. Ona göre sohbet ediyoruz tabi. Bi de ben is bulamadım hala evdeyiYam acaba diyorum adama cok mu yükleniyorum bana bi akıl verin ya. Karmakarışık oldum. Karışık yazdiysam affola
Ya bana kalırsa biraz abartıyorsunuz. Once sunu soyleyim birini seviyorsunuz sonra evlendiğiniz de adamı/kadını istediğiniz kalıba sokmaya çalışıyorsunuz. Bu hem sizi hem evliliğinizi yıpratır. Adam calisip yoruluyor uyuyor yani ne diyebiliriz ki. Ha adam geceleri seni bırakıp gece kulüplerinde eğlenmeye gider o ayrı. Ama herkesin ilgisinigostetme sekli vardır.soyle duşunun sizin bir karakter özelliğini değiştirmek istese esin sen ne yaparsın üzülmez misin
Benle sohbet et ilgilen dersen olmaz geri teper ..Değiştirmek değil ki amacım.sadece benimle sohbet etsin istiyorum
Eşinin işyeri çok ters bir yerde değilse iş çıkışı gidip sürpriz yapabilirsin.
Arabasıyla her gün ne işi oluyor ki ? Araba deyip annesine filan mı gidiyor acaba ?
Kaybetme korkusuyla yola gelir, uykusu kaçar o zaman.Hanımlar her derdim de size kosuyorum. Eşimle 2 aydır evliyiz daha önce onunla ilgili konular açtım. Nişanlıyken evlilik stresinden yaşadığımız tartışmalar ve eşimin evliliğe alisamamasi hakkında. Onlarda baba ne derse o olur eşim hala aynı mantık ta gidiyor babası ne derse o oluyordu bunlar düzelme aşamasında.
Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama bazen beni çileden çıkarıyor. Ilgili davranamiyor benim odun kocam. Isten çıkınca hep arabasıyla ilgili bir işi oluyor dolayısıyla o işini halledince eve geliyor aksamlari erken yatıyor gün içinde vakti varsa sürekli uyuyor. Uyanmayan adam yapmışlar resmen...
Ben istiyorum ki benimle otursun sohbet etsin bişeyler paylaşalım. Ona göre sohbet ediyoruz tabi. Bi de ben is bulamadım hala evdeyim acaba diyorum adama cok mu yükleniyorum bana bi akıl verin ya. Karmakarışık oldum. Karışık yazdiysam affola
Uyumayı bende çok severim ama eşim abartiyor. Sırf ona uyum sağlamak için işten gelene kadar bekliyorum sabaha karşı 4 gibi geliyor bu hafta onu bekliyorum onunla beraber uyuyorum 8 saat uyuyup 12 gibi kalkiyorum çünkü mutlaka arayan soran oluyor. Eşim iş saatine kadar uyuyor hatta uyumak için yemek bile yemiyor çoğu zaman.
Gezelim tozalim diye bi derdim yok sadece vakit geçirelim istiyorum tek geçirdiğimiz vakit neredeyse uyurken geçirdiğimiz vakit.
Pazarları boş mesela. Gezelim diyoruz ama akşam anca çıkıyoruz çünkü bütün gün uyuyor
akşam için değişik şeyler yapabilirsin mesela renklendirmek açısından..
romantik yemekler fln..
akşamları çayın yanına bişeyler hazırlayıp birlikte film fln izleyebilirsiniz...
bazı akşamlar ve haftasonları için plan yapın esela dışarı çıkın,yemeğe gidin,sinemaya gidin...
neden o kadar çok uyuyo bi kan sayımı yaptırın kansızlık mı var acaba...1 hafta gündüz 1 hafta gece çalışıyor. Ve eve geldiğinde sürekli güzel şeylerle karşılıyorum sevdiği şeyleri yapıyorum. Film bitmeden sıkılıyor.
Her pazar bi plan yapıyoruz ama aksama kadar uyuduğu için planladiklarimizi ya eksik yapıyoruz ya da hiç yapamıyoruz
Çok fazla uyuyor acaba bir rahatsızlıktan falan mı kaynaklanır çok uyku ki sonuçta uyuyup hemen işe gitmek gelir gelmez uyumak alışkanlık olmuş böyle hayat çok sıkıcı gelir ya depresyona girer insan bir yemek yemek film falan izlemek de mi gelmiyor içinden
neden o kadar çok uyuyo bi kan sayımı yaptırın kansızlık mı var acaba...
kızkardeşimdede anemi var sürekli uyur böyle...
boşayınca!
yola da gelir, aklı başına da gelir :) ama o zamanda sana yaramaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?