odun koca nasıl yola gelir

Kendine cok dikkat eder sürekli kontrol yaptırır sağlık konusunda. Bi problem yok bütün değerleri normal.
Ben zaten elimden geldiğince tatlı dilli olmaya çalışıyorum bi kaç kere Şakayla karışık söyledim rahatsızlığımı :) arada bi yaşlandın sanırım sen falan da diyorum
Ise başlamayı çok istiyorum çünkü böyle sürekli ona takiyorum. 2 aydır bu sehirdeyim 1 aydır arıyorum kısmet inşallah bi an önce işe başlarım

Yemek yiyip çay içiyoruz ama bana yetmiyor daha yeniyiz fazlasını istiyorum.

biz de 1 yıllık evliyiz..
ama artık ben eşimin odunluğunu kabullendim..
gece sarılıp yatınca gün boyu aradığım ilgiyi bulduğumu düşünüp şükredip uyyorum..
değilse bekledikçe mutsuz oluyo insan..
eşim evde saatlerce vakit geçirse bile 2 çift laf etmeyiz..
yapısı bu..konuşmuyo adam naapiyim..
ben de kendi halimde takılıyorum artık..

Ben yapamam. Yanımdayken sürekli soruyorum günün nasıl geçti falan diye uyumuyorsa cevap alıyorum ama genelde koltukta uyuyor

Ya bana kalırsa biraz abartıyorsunuz. Once sunu soyleyim birini seviyorsunuz sonra evlendiğiniz de adamı/kadını istediğiniz kalıba sokmaya çalışıyorsunuz. Bu hem sizi hem evliliğinizi yıpratır. Adam calisip yoruluyor uyuyor yani ne diyebiliriz ki. Ha adam geceleri seni bırakıp gece kulüplerinde eğlenmeye gider o ayrı. Ama herkesin ilgisinigostetme sekli vardır.soyle duşunun sizin bir karakter özelliğini değiştirmek istese esin sen ne yaparsın üzülmez misin

Eşinin işyeri çok ters bir yerde değilse iş çıkışı gidip sürpriz yapabilirsin.

Arabasıyla her gün ne işi oluyor ki ? Araba deyip annesine filan mı gidiyor acaba ?

akşam için değişik şeyler yapabilirsin mesela renklendirmek açısından..
romantik yemekler fln..
akşamları çayın yanına bişeyler hazırlayıp birlikte film fln izleyebilirsiniz...
bazı akşamlar ve haftasonları için plan yapın esela dışarı çıkın,yemeğe gidin,sinemaya gidin...

Değiştirmek istemiyorum ki. Sadece bi gün az uyusun bi 1 saat sohbet edelim. Evlenmeden daha çok görüşüp konuşuyorduk

Değiştirmek değil ki amacım.sadece benimle sohbet etsin istiyorum
Benle sohbet et ilgilen dersen olmaz geri teper ..
Sen bi konu bul bi hobi edin puzzle al yapın eşinle birlikte ..
Şikayet etme girişken ol bence ..
Eşin hala bu şekilde devam ederse ya çok yoruluyor hiçbirşeye dermanı kalmıyordur ..
Ya da dediğin gibi ciddi şekilde odundur ..
Ama dediğim gibi bazı şeyler değişmez ancak azıcık törpüler ya da yontarsın ..

Eşinin işyeri çok ters bir yerde değilse iş çıkışı gidip sürpriz yapabilirsin.

Arabasıyla her gün ne işi oluyor ki ? Araba deyip annesine filan mı gidiyor acaba ?

Is yeri çıkışına gidemem binlerce adam var çalışan onların görmesi beni rahatsız eder.

Arabasına aşık. En ufak bi ses için hemen servise gider her fırsatta yıkar. Yağmurla yarışıyor adam

Uyanmayan adam lakabı benim sözlüm içinde geçerli. Adam bulduğu her boşlukta uyuyor pazar günü bızde oluyor bazen işe gitmediği zamanlar yine uyuyor. Kaç kere laf soktum ama olmadı. O sorun için pek yapıcak bişey yok maalesef.

Kaybetme korkusuyla yola gelir, uykusu kaçar o zaman.

Çok fazla uyuyor acaba bir rahatsızlıktan falan mı kaynaklanır çok uyku ki sonuçta uyuyup hemen işe gitmek gelir gelmez uyumak alışkanlık olmuş böyle hayat çok sıkıcı gelir ya depresyona girer insan bir yemek yemek film falan izlemek de mi gelmiyor içinden

1 hafta gündüz 1 hafta gece çalışıyor. Ve eve geldiğinde sürekli güzel şeylerle karşılıyorum sevdiği şeyleri yapıyorum. Film bitmeden sıkılıyor.
Her pazar bi plan yapıyoruz ama aksama kadar uyuduğu için planladiklarimizi ya eksik yapıyoruz ya da hiç yapamıyoruz

neden o kadar çok uyuyo bi kan sayımı yaptırın kansızlık mı var acaba...
kızkardeşimdede anemi var sürekli uyur böyle...

O girmese de ben gircem depresyona

Alışkanlık ya başka bişey değil

Bence hemen bir işe girmelisin bayanlar bütün gün evde olunca enerji atamayınca böyle triplere girilebiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…