odun koca nasıl yola gelir

Duzelmiyo kuzum duzelmiyo ara ara kivama gelir gibi oluyo ama o kadar.tum cabalara ragmen aman ben bosverdim zaten.odun gelmis odun gider bunlar.bizede toparlamak kalir.bunada sukur.aldatmasinlar da napacan.

Duzelmiyo kuzum duzelmiyo ara ara kivama gelir gibi oluyo ama o kadar.tum cabalara ragmen aman ben bosverdim zaten.odun gelmis odun gider bunlar.bizede toparlamak kalir.bunada sukur.aldatmasinlar da napacan.

Sadık olması en sevdiğim yani zaten ama daha yolun başında bunlarla bogusmak yordu beni.

Büyük ihtimalle çok yorulduğu için uyuyordur.Birazcık o fedakarlık yapsın birazda sen.Orta noktada buluşursunuz

Baştan nasıl gidiyosa sonradan da aynı devam ediyolar, değişmiyolar,
taviz verdikçe kendine yaparsın...

O kadar yorucu bir işi yok. Ve ayrıca 10 saat uyuyor günde yeter da :)
Bende rahat günde 10 saat uyuyabilirim hala erkenden uykum gelir Evlenince tabi değişecek biliyorum bence eşiniz evliliğe tam alışma süreci o kadar uyuyamayacağını anlayacak illa ki :)

o çok uyuyan kocadan bende yakınıyorum :)

ama ilgisiz değil eşim uyuyana kadar zaman ayırır. Onun çabası yoksa se biraz onu tetikle canım malu erkekler hemen adapte olamıyorlr.

o çok uyuyan kocadan bende yakınıyorum :)

ama ilgisiz değil eşim uyuyana kadar zaman ayırır. Onun çabası yoksa se biraz onu tetikle canım malu erkekler hemen adapte olamıyorlr.

Evde değişik değişik şeyler yapmaya çalıştım ama sonuç alamadım son bi kaç gündür bende bıraktım bişey yapmıyorum

Anlasa diye nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim

Bunun bir yolu olurmu ki bilemedim bende ya uykusu gelince insanın zor alışkanlığını değiştirmesi için birşeyler yapmak gerek ya dışarı çıkaracaksınız evde kalıp uyumasın diye ama geç geliyor işten erken uyandırmak için ne çözüm olabilir surat astığınızda da anlamıyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…