- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Allah korusun boşanmak istemem ama bi an gözümde canlandı hakim soruyor kızım neden boşanmak istiyorsun çünkü uyuyor hakim bey :)
Kaybetme korkusuyla yola gelir, uykusu kaçar o zaman.
Bende iş bulsam rahatlarim gibi düşünüyorumBence hemen bir işe girmelisin bayanlar bütün gün evde olunca enerji atamayınca böyle triplere girilebiliyor..
O zaman siz sürükleyeceksiniz uyandıracaksınız gerekirse ciddi konuşacaksınız insan sıkılır yani haklısınızO girmese de ben gircem depresyona
Alışkanlık ya başka bişey değil
hangi şehirdesin cnm ?Bende iş bulsam rahatlarim gibi düşünüyorum
Duzelmiyo kuzum duzelmiyo ara ara kivama gelir gibi oluyo ama o kadar.tum cabalara ragmen aman ben bosverdim zaten.odun gelmis odun gider bunlar.bizede toparlamak kalir.bunada sukur.aldatmasinlar da napacan.
Üstüne bile atladım uyansın diye sarılıyor uyumaya devam.O zaman siz sürükleyeceksiniz uyandıracaksınız gerekirse ciddi konuşacaksınız insan sıkılır yani haklısınız
Bursa canımhangi şehirdesin cnm ?
Üstüne bile atladım uyansın diye sarılıyor uyumaya devam.
Hanımlar her derdim de size kosuyorum. Eşimle 2 aydır evliyiz daha önce onunla ilgili konular açtım. Nişanlıyken evlilik stresinden yaşadığımız tartışmalar ve eşimin evliliğe alisamamasi hakkında. Onlarda baba ne derse o olur eşim hala aynı mantık ta gidiyor babası ne derse o oluyordu bunlar düzelme aşamasında.
Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama bazen beni çileden çıkarıyor. Ilgili davranamiyor benim odun kocam. Isten çıkınca hep arabasıyla ilgili bir işi oluyor dolayısıyla o işini halledince eve geliyor aksamlari erken yatıyor gün içinde vakti varsa sürekli uyuyor. Uyanmayan adam yapmışlar resmen...
Ben istiyorum ki benimle otursun sohbet etsin bişeyler paylaşalım. Ona göre sohbet ediyoruz tabi. Bi de ben is bulamadım hala evdeyim acaba diyorum adama cok mu yükleniyorum bana bi akıl verin ya. Karmakarışık oldum. Karışık yazdiysam affola
O kadar yorucu bir işi yok. Ve ayrıca 10 saat uyuyor günde yeter da :)Çok fena ya çok mu yoruluyor ki
İstnbulda olsaydın beraber iş arardıkk
Bende rahat günde 10 saat uyuyabilirim hala erkenden uykum gelirO kadar yorucu bir işi yok. Ve ayrıca 10 saat uyuyor günde yeter da :)
Bende rahat günde 10 saat uyuyabilirim hala erkenden uykum gelirEvlenince tabi değişecek biliyorum bence eşiniz evliliğe tam alışma süreci o kadar uyuyamayacağını anlayacak illa ki :)
o çok uyuyan kocadan bende yakınıyorum :)
ama ilgisiz değil eşim uyuyana kadar zaman ayırır. Onun çabası yoksa se biraz onu tetikle canım malu erkekler hemen adapte olamıyorlr.
Anlasa diye nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?