- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Çok teşekkür ederimDoğumgününüz kutlu olsun
Teşekkür ederim gerçekten bunu isterdim ama pek sanmıyorum. .Doğum gününüz kutlu olsun,inşallah unutmamıştır ve sürprizle gelir
Doğru söylüyorsunuz beni biraz teselli eden de bu aslında. .çocuklarını mutlu etmek için kendini paralayan bir baba o..Sizle ilgilenememiş ama oğluyla baba oğul eğlenmiş olacaklar bugün. Sevindirecek çocuğunuzu. Bence bunu bir doğumgünü hediyesi olarak görün.
Sevdiceklerinizle birlikte nice mutlu yıllara :)
Çocukluk değil kadınız işte ilgi sürpriz her zaman beklediğimiz şeyler,eğer genel anlamda ilgili sevgi dolu bir eşse hiç umursamayın derimTeşekkür ederim gerçekten bunu isterdim ama pek sanmıyorum. .
Çocuk gibi davranıyorum galiba..bu kadar önemli olmamalı belkide .kendimede kızıyorum şuan bu yüzden ama elimde değil ki..
Teşekkür ederim..yok ben hayal kırıklığı yaşamamak için hiç bu beklentiye girmiyorum çünkü eminim bir hatırlatan olmazsa hatırlamaz. .Insan bi doğumgününü unutmasın eşinin yaa bi zahmetInsallah şaşırtır sizi akşam bi jest yapar.Çıkmayan candan umut kesilmezmis durun bakalım
Bu arada doğum gününüz kutlu olsun
Normalde evet sevgisini gösteren hicbirzaman saygısızlık etmeyen ilgili bir eştir allaha şükür ..ama dediğiniz gibi kadınız ve hassasiz bu konularda..eşimde pek önem vermez özel günlere..Çocukluk değil kadınız işte ilgi sürpriz her zaman beklediğimiz şeyler,eğer genel anlamda ilgili sevgi dolu bir eşse hiç umursamayın derim
Çok teşekkür ederim ne güzel sözler yazmışsınız.evet yalnız kalmak belkide beni üzen. Canim annem çoook uzakta.arkadaşlarım akrabalarım herkes çok uzakta..Doğum gününüz kutlu olsun ilk baştainsan böyle günlerde yalnız kaldığına mı yansın unutulduğuna mı şaşırıyor iyi bilirim. Belki akşam hatırlar demek istemiyorum tekrar umutlanıp hayal kırıklığı yaşamanızı istemem hatırlarsa da süpriz olsun artık bence siz bugün kendinizi mutlu edin insanın kendinden başka dostu yok
İnşallah öyledir..akşam göreceğim artikbence bekleyin belkide unuttugunu sanmanızı istemistir surpriz yapabilir
Tek kötü özelliği bu olsun boşverin,burcu ne eşinizinNormalde evet sevgisini gösteren hicbirzaman saygısızlık etmeyen ilgili bir eştir allaha şükür ..ama dediğiniz gibi kadınız ve hassasiz bu konularda..eşimde pek önem vermez özel günlere..
Her erkek boyke değildir tabi ama sanırım geneli odun oluyor
EvetTek kötü özelliği bu olsun boşverin,burcu ne eşinizin
Amaaaan toprak grubu işte çokta bişey beklememek lazımEveteşim boğa burcu ve bütün özelliklerini taşıyor desem abartmış olmam..
Hahahaha evet yesin içsin gezsin o odunAmaaaan toprak grubu işte çokta bişey beklememek lazım
Dogum gununuz kutlu olsunMerhaba hanımlar bugün eşime kızgın vede kırgınım. .Bugün benim dogumgunum ve eşim gecenhafta konusu geçtiği halde bugün unuttu..hatta 3 gün önceden bugün için plan yaptı bir eski araba fuarı vardı oğlum çok sever oraya gitmek için. Tabi bana sordu 3 gün önce bende olabilir demiştim..kizimin sınavı var diye o evde kalmak istedi ders çalışmak için ve bende onunla kaldım..eşim gitti oğlumla. .Hiç hatırlamadı bile dogumgunumu..
Zaten genelde kafası çok meşgul olduğu için unutkan bir tiptir ama işte insan yinede bekliyor ister istemez kırılıyor..önem verse unutmazdi diyor..
Ben yurt dışında yaşıyorum,burada ailem bile yok..arkadaşlarımda ..tek yakınım eşim..ama onunda umrunda bile değilim. .
Akşam eve geldiğinde de hatırlamayacak biliyorum.bende hiç birşey soylemeyecegim.
Anlamı yok zaten ben söyledikten sonra..
Çok birşey bekleyen bir kadın değilim halbuki.öyle pahalı hediyeler,en klas mekanlar filan umrumda değil. .sadece sevgi dolu bir kaç kelime biraz şefkat yeterdi..
Keşke şimdi annemin sıcacık kollarında olsaydım..olabilseydim..:- ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?