- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Çok teşekkür ederim..haklısınız sağlık olsun gerisi boş..Allah başka dert vermesin kimseye..Dogum gununuz kutlu olsunnice saglikli mutlu senelere :)uzmeyin kendinizi valla bazi erkekler boyle ne yazikki fitratlarinda yok...bosverin o kadarda onemli degil aslinda allah baska dert vermesin neler duyuyoruz sukur etmek lazim valla...belkide aksama biseyler planliyodur
Çok teşekkür ederim..hep birlikte inşallahDoğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yaslara ...
Bak ne guzel iste yanliz degilsin:)ne zaman kendini iyi hissetmessen cik gel insanin burda havasi degisiyorÇok teşekkür ederim..haklısınız sağlık olsun gerisi boş..Allah başka dert vermesin kimseye..
Belkide birisi hatirlatirsa planlar bakalım. .
Ya iyiki buraya üye olmuşum ne güzel birsüru dogumgunu mesajı aldım sizlerden. Allah razı olsun
Evet doğru teşekkür ederimBak ne guzel iste yanliz degilsin:)ne zaman kendini iyi hissetmessen cik gel insanin burda havasi degisiyorbende yurt disindayim canim sen neresinden?
Tatlısı bekle belki süpriz yapar daha akşama çok var. Üzme kendini boşuna benim içime doğuyor süpriz var akşamaMerhaba hanımlar bugün eşime kızgın vede kırgınım. .Bugün benim dogumgunum ve eşim gecenhafta konusu geçtiği halde bugün unuttu..hatta 3 gün önceden bugün için plan yaptı bir eski araba fuarı vardı oğlum çok sever oraya gitmek için. Tabi bana sordu 3 gün önce bende olabilir demiştim..kizimin sınavı var diye o evde kalmak istedi ders çalışmak için ve bende onunla kaldım..eşim gitti oğlumla. .Hiç hatırlamadı bile dogumgunumu..
Zaten genelde kafası çok meşgul olduğu için unutkan bir tiptir ama işte insan yinede bekliyor ister istemez kırılıyor..önem verse unutmazdi diyor..
Ben yurt dışında yaşıyorum,burada ailem bile yok..arkadaşlarımda ..tek yakınım eşim..ama onunda umrunda bile değilim. .
Akşam eve geldiğinde de hatırlamayacak biliyorum.bende hiç birşey soylemeyecegim.
Anlamı yok zaten ben söyledikten sonra..
Çok birşey bekleyen bir kadın değilim halbuki.öyle pahalı hediyeler,en klas mekanlar filan umrumda değil. .sadece sevgi dolu bir kaç kelime biraz şefkat yeterdi..
Keşke şimdi annemin sıcacık kollarında olsaydım..olabilseydim..:- ((
Teşekkür ederim..haklısınız erkekler bizim kadar önem vermeyebiliyorlar özel günlere bizde tam tersi..Çocuklarınızla, eşinizle nice mutlu, huzurlu yıllar dilerim.
Erkekler ne yazık ki bazen böyle unutabiliyorlar.
Benim eşim de ilk öğretmenler günümü kutlamayı unutmuştu. Düşünebiliyor musunuz her yerde bangır bangır öğretmenler günü dilekleri dönerken benimki unuttu. Tüm gün iş yerinde bir söz bir çiçek beklemiştim ama gelmedi
Sonrasında güzelce telafisi oldu ama işte insan yine de o an zamanında bekliyor böyle şeyleri. Varsın tek sorun odun olması olsun. Allah ağzınızın tadını bozmasın
Canim benim sagol:- )inşallah bakalım. .Artık yapmasa da karar verdim çok mesele yapmayacağım sağlık olsun ne diyelim..ama sizler bana moral verdiniz..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimTatlısı bekle belki süpriz yapar daha akşama çok var. Üzme kendini boşuna benim içime doğuyor süpriz var akşama
Teşekkür ederim..Gecenlerde ilker ayrik erkekler duz bir makine
Onlardan kapasitelerinin disinda bir sey beklemeyin diyordu
Hak verdim adama istemesemde
Boyle yani bu modeller
En Kibarinin bile samimiyetine inanmiyorum
Dogum gununuz kutlu olsun
Aaaaa ne kadar güzel bir pasta:- )çok teşekkür ederim arkadaşım..sevgiler
Çok duygulandım beni tanımadığınız halde mutlu etmeye çalışıyorsunuz ne kadar iyisiniz..çok teşekkür ederim hepinize:- )Pastayı çok beğendim.
İsmi görmezden gelin
Tr olsaydınız kk olarak hep beraber kutlardık.
Sevdiklerinizle nice yaşlara....
Çok teşekkür ederim inşallah..ama bana o kadar moral verdiniz ki hepiniz şu an gurbette bile kendimi ülkemde sizlerle hissettimDoğumm gununuz kutlu olsun
İnşallah gece bize güzel haberler verirsiniz belkide unutmamıstır süpriz yapıcaklardır baba,oğul :)
Teşekkürler hepbirlikte inşallah. .sizlerde benden kocaman sevgiler xxx( bu çarpı burada öpücük anlamına geliyor .)Evlatlarinla, eşimle ve sevdiklerine mutlu yaşların olsun.
Belkide unutmamistir aksama kutlar. Hemen gunahini almayin.ama bugun pazar sizi biyere yemege falan goturebilirdi.Merhaba hanımlar bugün eşime kızgın vede kırgınım. .Bugün benim dogumgunum ve eşim gecenhafta konusu geçtiği halde bugün unuttu..hatta 3 gün önceden bugün için plan yaptı bir eski araba fuarı vardı oğlum çok sever oraya gitmek için. Tabi bana sordu 3 gün önce bende olabilir demiştim..kizimin sınavı var diye o evde kalmak istedi ders çalışmak için ve bende onunla kaldım..eşim gitti oğlumla. .Hiç hatırlamadı bile dogumgunumu..
Zaten genelde kafası çok meşgul olduğu için unutkan bir tiptir ama işte insan yinede bekliyor ister istemez kırılıyor..önem verse unutmazdi diyor..
Ben yurt dışında yaşıyorum,burada ailem bile yok..arkadaşlarımda ..tek yakınım eşim..ama onunda umrunda bile değilim. .
Akşam eve geldiğinde de hatırlamayacak biliyorum.bende hiç birşey soylemeyecegim.
Anlamı yok zaten ben söyledikten sonra..
Çok birşey bekleyen bir kadın değilim halbuki.öyle pahalı hediyeler,en klas mekanlar filan umrumda değil. .sadece sevgi dolu bir kaç kelime biraz şefkat yeterdi..
Keşke şimdi annemin sıcacık kollarında olsaydım..olabilseydim..:- ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?