Odun koca..

Çok teşekkür ederim..haklısınız sağlık olsun gerisi boş..Allah başka dert vermesin kimseye..
Belkide birisi hatirlatirsa planlar bakalım. .
Ya iyiki buraya üye olmuşum ne güzel birsüru dogumgunu mesajı aldım sizlerden. Allah razı olsun

Bak ne guzel iste yanliz degilsin:)ne zaman kendini iyi hissetmessen cik gel insanin burda havasi degisiyorbende yurt disindayim canim sen neresinden?

Çocuklarınızla, eşinizle nice mutlu, huzurlu yıllar dilerim.
Erkekler ne yazık ki bazen böyle unutabiliyorlar.
Benim eşim de ilk öğretmenler günümü kutlamayı unutmuştu. Düşünebiliyor musunuz her yerde bangır bangır öğretmenler günü dilekleri dönerken benimki unuttu. Tüm gün iş yerinde bir söz bir çiçek beklemiştim ama gelmedi
Sonrasında güzelce telafisi oldu ama işte insan yine de o an zamanında bekliyor böyle şeyleri. Varsın tek sorun odun olması olsun. Allah ağzınızın tadını bozmasın

Tatlısı bekle belki süpriz yapar daha akşama çok var. Üzme kendini boşuna benim içime doğuyor süpriz var akşama

Teşekkür ederim..haklısınız erkekler bizim kadar önem vermeyebiliyorlar özel günlere bizde tam tersi..
Sizin içinde kötü olmuş o an kutlamamasi tabi en azından telafi etmiş bari:- )
İyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler. .sevgiler x

Tatlısı bekle belki süpriz yapar daha akşama çok var. Üzme kendini boşuna benim içime doğuyor süpriz var akşama
Canim benim sagol:- )inşallah bakalım. .Artık yapmasa da karar verdim çok mesele yapmayacağım sağlık olsun ne diyelim..ama sizler bana moral verdiniz..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Gecenlerde ilker ayrik erkekler duz bir makine
Onlardan kapasitelerinin disinda bir sey beklemeyin diyordu
Hak verdim adama istemesemde
Boyle yani bu modeller
En Kibarinin bile samimiyetine inanmiyorum
Dogum gununuz kutlu olsun

Pastayı çok beğendim.
İsmi görmezden gelin
Tr olsaydınız kk olarak hep beraber kutlardık.
Sevdiklerinizle nice yaşlara....

Doğumm gununuz kutlu olsun
İnşallah gece bize güzel haberler verirsiniz belkide unutmamıstır süpriz yapıcaklardır baba,oğul :)

Gecenlerde ilker ayrik erkekler duz bir makine
Onlardan kapasitelerinin disinda bir sey beklemeyin diyordu
Hak verdim adama istemesemde
Boyle yani bu modeller
En Kibarinin bile samimiyetine inanmiyorum
Dogum gununuz kutlu olsun
Teşekkür ederim..valla ilker ayrika hak vermemek mümkün değil. .çok doğru demiş..düz makine gibiler üstelik programları doğdukları andan itibaren anneleri tarafından yapılmış. .Biz nasıl değiştirelim ki?

Pastayı çok beğendim.
İsmi görmezden gelin
Tr olsaydınız kk olarak hep beraber kutlardık.
Sevdiklerinizle nice yaşlara....
Çok duygulandım beni tanımadığınız halde mutlu etmeye çalışıyorsunuz ne kadar iyisiniz..çok teşekkür ederim hepinize:- )

Doğumm gununuz kutlu olsun
İnşallah gece bize güzel haberler verirsiniz belkide unutmamıstır süpriz yapıcaklardır baba,oğul :)
Çok teşekkür ederim inşallah..ama bana o kadar moral verdiniz ki hepiniz şu an gurbette bile kendimi ülkemde sizlerle hissettim

Belkide unutmamistir aksama kutlar. Hemen gunahini almayin.ama bugun pazar sizi biyere yemege falan goturebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…