Odun koca..

Doğumgünün kutlu olsun nice yıllara.

Ben de olsam çok kırılırdım. Çünkü evlilik yıldönümü ve doğumgünü dışında absürd şeyler kutlatmadım şimdiye kadar. Bu kadarcık şeyi de unutmasınlar bir zahmet.
Artık olan olmuş yarın telafi eder.

Aynen . Güzel romantik bi yemek olsun
Biraz pahalıya patlasın ki bi dahakine iki güzel söz söylesin
Doğum günün kutlu olsun bu arada nice mutlu sağlıklı yaşlar
Evet bu ona fena ders olacak. .mekanı kendim bulup rezervasyonu ben yapacağım hahahaha..kadının fendi erkeği yendi))teşekkür ediyorum güzel dileklerin icin

Erkek milleti işte bu konularda bizim kadar özenli değiller maalesef..
Ama gerçekten unuttuğu için o kadar üzüldü ki kıyamadım

Bu arada teşekkür ederim güzel dileklerin için xxx

Doğum günün kutlu olsun.Eşin ve evlatlarınla nice güzel yılların olsun.Tatlıya bağlamış olmanıza sevindim.Vicdan yaptı ya şimdi bidaha unutmaz.

Doğum günün kutlu olsun.Eşin ve evlatlarınla nice güzel yılların olsun.Tatlıya bağlamış olmanıza sevindim.Vicdan yaptı ya şimdi bidaha unutmaz.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..Allah herkese güzel yıllar nasip etsin..
Evet unuttuğu için o kadar pişman ki yarın ne yapacağını şaşırdı affederim diye..acıdım haline bu seferde..yazık ya bu erkeklere..neyse dediğin gibi eminim birdaha unutmaz

Dogum gununuz kutlu olsun, ailenizle guzel gunleriniz olsun ins.
Unutmasi kotu olmus, ben kizardim bayagi.
Teşekkür ederim..evet bende kızdım hatta daha da kötüsü kırıldım önce ama ilk kez unuttu ve çok üzüldü diye kıyamadım..yarın telafi edeceğini söyledi ve artık unutmaz herhalde..yani bakalım göreceğiz

yeni yasiniz kutlu olsun:)
bu konuda yalnız degilsiniz benim koca da dogum günümü unuttu üstelik onun oyle başka planida yoktu bütün aksam tv karşısında uyukladi ustelik o sırada 38 haftalık hamileydim. gerekçesi de telefondaki hatırlatma yaniltmis onu neyse sözde tatlıya baglamissiniz isi sevindim...

Erkek milletine hatırlatmadıkça hatırlamaz onlar, binde birdir öyle çok incesi düşüncelisi ki evlendikten sonra o da kalmıyor çoğunda. Üzme kendini yani valla ben eve bir pankart açmadığım kalıyor doğum günlerinde
Nasıl yüzsüzüm herkese söylüyorum doğumgünümü kimden ne istiyorsam mesaj atıyorum kardeşime filan link atıyorum beğendiğim çantayı ayakkabıyı. Hele bu doğum günümde babama bile zorla çiçek gönderttim tam 5 buket geldi eve ama hep çingenelikle ahahaha Çokta mutlu oldum valla.

Tabi en güzeli tek başıma gidip kendime begendiğim ayakkabıyı alıp kahve ısmarlamam olmuştu. Yani diyeceğim o ki mutlu olmak için kimseyi beklememek gerek aslında. İnsan en iyi kendini mutlu ediyor :/

Ne haklısın ve ne tatlısın :)
Annem kendine özel günlerde hep hediye alır, kendimi bildim bileli bu böyle...
Ucu nazar boncuklu altın bir kolye, bazen bir künye, saat, evi için birşeyler... Baktı ki babamdan gelmiyor, kendi kendini mutlu ediyor. Bu bana kücükken garip gelirdi ama simdi simdi anlıyorum.
Annecim o gencecik yaşta, hayatta kimseden birşey beklemeden, mutlu olmasını bilmiş... Kendisini mahrum bırakmamıs ve mutlu etmiş...

Asıl sen tatlısın :)
Hayat insana her şeyi öğretiyor, bende utanır hep insanlardan beklerdim beni hatırlamalarını.
Bekledikçe hatırlanmıyorsun. En iyisi kendi kendimizi mutlu etmek aslında :)
Annenin ellerinden öperim <3

21 subat benim de dogum günümdü ve 20 subat esimin dogum gunu ben kutladim tabi ama aramizda bir gün olmasina ragmen esim unuttu benimkini aksam ben hatirlattim gittik pasta faln aldik tabi ki bir önemi kalmiyor hatta hic ama ne yapaym canm istedi :) hatirlar diye aksama kadar bekledim ama nerdee duramadm söyledim bende

Teşekkür ederimerkek milleti işte asla biz kadınlar kadar önem vermiyorlar özel günlere bir çoğu..evet tatlıya bağladık şükür ki..sagolun.sizin için de zor olmuştur hamilelik duygusallığı da eklenince eminim üzmüştür sizi unutmasi..amannn napalm allah başka dert vermesin

Geçmiş doğumgünün kutlu olsunnn. Ben olsam söylerdim eşime ya. Kutla derdim açık açık herhalde. Kendimi uzmektense bu daha iyi
Teşekkür ederim..valla akşam hatırlayınca benim koca zaten hemen icraata girişti.:- )bugünde devamı varmış..yoksa affetmezdim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…