Odun kocayla yatan odun kalkar... !!!

Adamın size olan heyecan ve ilgi gibi duyguları bitmiş.
Evlilikte heyecan biter diyenlere de katılmıyorum bu arada
sizi dinlememesi, anlattıklarınıza kayıtsız kalması, bir yere giderken illaki yanınızda başka birini daha istemesi, arkadaşlarıyla attığı kahkahalar, sözlerinize değer vermemesi.. Evlilik bu boşvermişliklerle asla çekilmez bence..

2 aydir boyleyiz sadece o da arkadasi geldi sehir disindan 2 aydir burda onunda kimsesi yok. Ust uste geldi hersey bende bunaldim bu iki ayda

Seni okudukça ne düşündüm biliyor musun? Hep gayret eden bir kadın , pek de umursamayan bir adam var.Ama senin gayretinin farkında. O yüzden de hiçbirşey yapmıyor. Gayret etme arkadaşım.Kendi dünyana dön.Bundan daha kötü olamaz ya.Arkadaş çağırdığı yerlere. de gitme.Tepkili olduğunu anlasın.Şöylr bir adama da, Rabbimin hediyesisin deme lütfen. O, sana hediye muamelesi yapıyor mu?

Dun konuştuk. O da bu durumun farkinda. Aksam eve gelip disari cikalim hadi dedi. Oyle abarti olmasada giyindim. Bakip cok guzel olmussun dedi gece boyunca konustu susmadi. Gozleri de guluyordu. Uzun zamandir uzerinden atamadigi sorumluluklarinin oldugunu soyledi. Kafam dolu bazen soylediklerini anlamiyorum bile dedi. Gerektigince ilgi gostermeye calisiyorum ama senin kafan baska biseye takilmisken nasil susup icinden dusunuyorsan bende oyle yapiyorum istemsizce dedi. Hak veriyorum ama beni uzuyorsun dedim. Anla biraz hersey duzelecek dedi. Sonrada bu konulari konusmadik. Zatten 2 aydir boyle ondan once boyle yapiyordu ama cok nadiren zaman zaman. Bende zaten isyerinde problem oldugunu anliyordum hemen.

Bişey sormak istiyorum, eğer sevgiliyken böyle olsaydı eşiniz bile bile evlenir miydiniz ?

Belki biraz dolaylı bir cevap olacak ama ben şna eminim nikahla ölüm şaşmaz.
Esimden onceki sevgilimle 5 sene ciktim sirf bu monotonluga girmemek icin hep evliligi erteledim. Sonra birden ayrilmam dedigim sevgilimden ayrildim. ( herkes hala şasirir nasil ayrildin diye cunku ben artik insanlara nasil ayriliyorsunuz diye soruyordm)
3 gun sonra esimle tanistik ve biz 1 -2 mesajdan sonra mesaji kestik allah yazmışya birsey twkrar gorusmemize vesile oldu. Yani evet evlenirdim sanirim cunku bazi seyler bizim elimizde degil. Ben bile evlendigime sasiriyorum

:KK12:Merhaba arkadaşlar bu konuyu gördüğüme çok sevindim.bari size içimi dökeyim.yaklaşok iki yıllık evliyiz.eşimle birbirimizi çok seviyoruz.ama eşim odun.bu sabah yatakta üşüdüm.yanına yaklaşık canım bana sarolırmısın üşüdüm biraz ısınıyım dedim.ben böyle yatamıyorum.dedi sonra gel dedi.ama ben çok sinirlendim.yok yok dedim uzaklaştım.ama felaket kırıldım. Sabah trip yaptım.önce hiç bir şey olmamış gibi davrandı.sonra ne bu surat deyip tribime triple karşılık verdi beyefendi

:KK12:Merhaba arkadaşlar bu konuyu gördüğüme çok sevindim.bari size içimi dökeyim.yaklaşok iki yıllık evliyiz.eşimle birbirimizi çok seviyoruz.ama eşim odun.bu sabah yatakta üşüdüm.yanına yaklaşık canım bana sarolırmısın üşüdüm biraz ısınıyım dedim.ben böyle yatamıyorum.dedi sonra gel dedi.ama ben çok sinirlendim.yok yok dedim uzaklaştım.ama felaket kırıldım. Sabah trip yaptım.önce hiç bir şey olmamış gibi davrandı.sonra ne bu surat deyip tribime triple karşılık verdi beyefendi

Cnm bunlari hepsi ayni :) evlenince yasak olmuyor ya tatli gelmiyor tabiii

Back
X