Odun mal öküz koca

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.367
133
Merhaba hanimlar aranıza yeni katıldım dertlesmek istiyorum.
Benim saftoz kocam dün gece telde okey oynuyordu baktim bi kadin ismi var niye kadinlarla oynuyosun dedigimde bilgisayar otomatikmen masalara aktariyo dedi kadinla oynamıyorum diye.
Neyse kizdim biraz ama gerçekten abartılacak sekilde deil sonra yattim.aradan bi kac dakka sonra bu delirdi vay efendim ben ne yapmisim vay efendim sen cahilsin basladi sulaleme aileme küfür etmeye bütün sözleri ona girsin jnsAllahhhh aileme kurban ol sen öküz neyse bu bir kiziyo bi kiziyo ki sormayin bundan sonra dışarı cikmicaksin bilmem ne falan filan su saat olmus hala eve gelmemis nereye gittginj biliyorum da gene insan eve gelip bi konusup halleder demi ben asla adim atmicam bu sefer cok ileri gitti bana kiyamayan adam kolumdan öyle bir tuttu ki sabah morarmışti

İkiniz de şaka gibisiniz bence.

okeyde gerçekten sistem rastgele yerleştiriyor. Okey odasında erkekler var diye oynamamamı isteseydi kocam/sevgilim, durup bi düşünürdüm yani. Noluyor diye.

arada kopukluklar var bence, durup dururken mi gelip küfretti size, şizofren mi bu adam?

siz de hiç masum değilsiniz, başlık bile bunu destekliyor zaten.

İkiniz de çocuk gibisiniz. Keşke büyümeden evlenmeseydiniz.

aranızda da saygı kalmamış. Geçmiş olsun.

okey konusunda siz haksızsınız, kalanında ikiniz de haksızsınız.

Ne kadar da sevgi dolu bir evlilik. Kocanıza uygun gördüğünüz hitaplar da çok ilgimi çekti. Acaba diyorum bu kadar büyük bir sevgiyi kaldıramıyor olabilir misiniz? Çünkü bu dünya hassas kalpler için bir cehennem. Burcunuz balık kesin. Çok duygusal, hassas ve ince ruhlu biri olduğunuzu buradan hissettim ben. Kesin balık.

Yani okeyde oyun oynuyor karşısında kadın var siz kızıyorsunuz o da oyun bitnce gelip size küfürler ediyor bu çok saçma değil mi ya anlatmadığınız birşey var sanki ya da siz kızarken abartıp hakaretler küfürler mi ettiniz çözemedim

Nasıl bi okeymis bu sistem otomatik atıyor. Bende oynuyorumda otomatik biriyle daha önce hic oynamadim

Siz de nineler gibisiniz yani. Hiç mi dunyadan haberiniz yok Allah askina ya da benim dunyadan haberim yok sadece erkeklere özel kadinlarin oynamasi yasak olan okey oyunu mu var?

Rastgele giriyorsun bekliyorsun oyuncu gelsin diye, ee kadin oyuncu denk gelince masadan mi cikacak? Sabaha kadar erkek 3lu bulmaya mi ugrasacak okey mi oynayacak? Kusura bakmayin hakediyorsunuz sizde.

Küfürler ve kolunuzu morartması kabul edilemez. Ne kadar saçmalamış olursanız olun, sözel ve fiziksel şiddete hakkı yok.
Şiddete gerekçe uydurmaya hiç gerek yok.
Ben olsam her şeyden evvel aileme küfreden biriyle evli kalmazdım. Aile kırmızı çizgimdir, saydı duyması zorunlu. Aksi takdirde boşarım.
Ama sanırım siz hakareti ve şiddeti kabullenmişsiniz. Düzelebilecek bir şey olarak görüyorsunuz. O zaman size kolay gelsin. Bugün kolunuz, yarın gözünüz morarır artık.

Bir öküze balık burcu yakışmamış ama olsa olsa balta burcu olur

Benim kız arkadaşımda okey oynuyor telefonda.Ordan biriyle tanıştı.okey oynuyorlardı aynı masadan.hatta dışarıda buluştular birkaç defa.yani oyun otomatik seçmiyor oyuncuyu.

Helal olsun ikinizde birbirinizi hakediyorsunuz. Sen uzayda falan yaşıyorsun galiba okeyde kızla nasıl oynarsın diye trip atmak nedir ya. Adam o kadar hakaret küfür etmiş sende kendini belli ediyorsun zaten kocana söylediğin sıfatlarla konu başlığında. Rezil bir evlilik biraz büyüyüp evlenseydiniz keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…