Kimse size düşman değil, kadın kadına da düşman değil. Haksızsınız ve bunu söylediler diye kimse size düşman olmuş sayılmıyor.Ureyemiyoruz merak etmeyin kocamda kısırlık sorunu var hic kimseye cevap vermedim ama buna vericem artik olayi özet gecmisim burda nice yazılar var ben o an sinirle herseyi de yazmis olabilriim kocama hitap seklimde sizi ilgilendirmez kadin kadinin düşmanı bunu bi kez daha anladim ben konu actim icim ferahlasin diye bir dalga gecme hor gorme kimse cikip yazipta demedi şunu yap bunu yap diye hep dalga yazik Gerçekten biri bi konu acsinda dalga gecelim diye pusuda bekliyorsnz
Ureyemiyoruz merak etmeyin kocamda kısırlık sorunu var hic kimseye cevap vermedim ama buna vericem artik olayi özet gecmisim burda nice yazılar var ben o an sinirle herseyi de yazmis olabilriim kocama hitap seklimde sizi ilgilendirmez kadin kadinin düşmanı bunu bi kez daha anladim ben konu actim icim ferahlasin diye bir dalga gecme hor gorme kimse cikip yazipta demedi şunu yap bunu yap diye hep dalga yazik Gerçekten biri bi konu acsinda dalga gecelim diye pusuda bekliyorsnz
Ureyemiyoruz merak etmeyin kocamda kısırlık sorunu var hic kimseye cevap vermedim ama buna vericem artik olayi özet gecmisim burda nice yazılar var ben o an sinirle herseyi de yazmis olabilriim kocama hitap seklimde sizi ilgilendirmez kadin kadinin düşmanı bunu bi kez daha anladim ben konu actim icim ferahlasin diye bir dalga gecme hor gorme kimse cikip yazipta demedi şunu yap bunu yap diye hep dalga yazik Gerçekten biri bi konu acsinda dalga gecelim diye pusuda bekliyorsnz
Her erkek kadını üzer, üzecektir noktaMerhaba hanimlar aranıza yeni katıldım dertlesmek istiyorum.
Benim saftoz kocam dün gece telde okey oynuyordu baktim bi kadin ismi var niye kadinlarla oynuyosun dedigimde bilgisayar otomatikmen masalara aktariyo dedi kadinla oynamıyorum diye.
Neyse kizdim biraz ama gerçekten abartılacak sekilde deil sonra yattim.aradan bi kac dakka sonra bu delirdi vay efendim ben ne yapmisim vay efendim sen cahilsin basladi sulaleme aileme küfür etmeye bütün sözleri ona girsin jnsAllahhhh aileme kurban ol sen öküz neyse bu bir kiziyo bi kiziyo ki sormayin bundan sonra dışarı cikmicaksin bilmem ne falan filan su saat olmus hala eve gelmemis nereye gittginj biliyorum da gene insan eve gelip bi konusup halleder demi ben asla adim atmicam bu sefer cok ileri gitti bana kiyamayan adam kolumdan öyle bir tuttu ki sabah morarmışti
Evet yeni evliyim ve dediğiniz durumu yaşadımEvliysen evdekine sükrediyorsun
Öyle hayatlar var
Körükle koşanlar olmuşBenim kız arkadaşımda okey oynuyor telefonda.Ordan biriyle tanıştı.okey oynuyorlardı aynı masadan.hatta dışarıda buluştular birkaç defa.yani oyun otomatik seçmiyor oyuncuyu.
Küfür etmesi iğrenç ama sizin yaptığınızda çok saçma yani ne demek niye kadınlarla oynuyorsun? Çocuk musunuz siz. Küfür ederek haklıyken haksız duruma düşmüş ama küfretmeseydi eşiniz %100 haklı.Merhaba hanimlar aranıza yeni katıldım dertlesmek istiyorum.
Benim saftoz kocam dün gece telde okey oynuyordu baktim bi kadin ismi var niye kadinlarla oynuyosun dedigimde bilgisayar otomatikmen masalara aktariyo dedi kadinla oynamıyorum diye.
Neyse kizdim biraz ama gerçekten abartılacak sekilde deil sonra yattim.aradan bi kac dakka sonra bu delirdi vay efendim ben ne yapmisim vay efendim sen cahilsin basladi sulaleme aileme küfür etmeye bütün sözleri ona girsin jnsAllahhhh aileme kurban ol sen öküz neyse bu bir kiziyo bi kiziyo ki sormayin bundan sonra dışarı cikmicaksin bilmem ne falan filan su saat olmus hala eve gelmemis nereye gittginj biliyorum da gene insan eve gelip bi konusup halleder demi ben asla adim atmicam bu sefer cok ileri gitti bana kiyamayan adam kolumdan öyle bir tuttu ki sabah morarmışti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?