odun sevgilim...

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
ya arkadaşlar anlamıyorum gerçekten..
sevgilim var. Allah için sahiplenio çıkıyoruz bir seneye yaklaştı..
ama ben ona o kadar değer veriyorum ne bileyim dediğini yapıyorum..
inanın eşi gibi yaklaşıyorum o da bana öyledir
fakat insan bir gün de tutup küçük birşey getirmez mi anlamıyorum ya.
şu zamana kadar kimseye yapmadım etmedm öyle süprizler anlamıyorum diyor..
ben hergün bana değişik şeyler alsın süprizler yapsın demiyorum ki kaç aydır çıkıyoruz ya
dolayısıyla bende içleniyorum hep kavga çıkıyor hergün kavga.
yani ona göre evlenince yemeğimi yapsın her sabah kahvaltımı hazırlasın. çocuğa baksın.
konuşmasın böyle taleplerde bulunmasın. öyle biri istiyor.
balık burcuyum biraz daha hassasım bu konularda.
aslında çoğu kadın bekler..
beklemem de doğal değilmi kızlar küçük bi çiçek koparp gelse... :2:
sizinkiler nasıl arkadaşlar ?
paylaşırmısınız.:26:

sen haklısın canı her kız bekler.benim sevgilim o konuda çok iyidir sürekli hediyeler alır maşallah.bence böyle birilerinin bulmakta fayda var :)

Haklısın bunları istemek hakkın tabii illa maddiyata dayalı bir şey olması gerekmiyor.
Dediğin gibi bi gül koparıp getirse o bile seni çok mutlu eder biz kızlar küçük şeylerle de mutlu olmayı biliyoruz çünkü.
Benim daha önceki ilişkimde de böyleydi herhalde ona değer görmüyodu diye düşünüyodum.
Şimdi ki sevgilim tam tersi eli açık, hediyeler süprizler yapmayı çok sever. İnsan değerli olduğunu anlıyo haliyle

Kadınlar, Çiçekleri Çokmu Sever ? Hayır..! Kadınlar; Çiçekleri Değil, Çiçek Alacak Duyguya Sahip Erkekleri Çok Severler...!

Bana bir kere gül aldı sevgilim onu da utancından elinde taşıyamamış montunun cebine sokmuştu 7 yıldır bir kere yani sanırım o da ilk ve sondu :) amaaann bana gül gibi davransın da varsın bişi getirmeyi versin önemi yok bence ben üzülmem buna yani

sen haklısın canı her kız bekler.benim sevgilim o konuda çok iyidir sürekli hediyeler alır maşallah.bence böyle birilerinin bulmakta fayda var :)

ayy canımm ya ne güzell.. Rabbimm bozmaz inşallah..
demiyorum ki git pahalı şeyler al. sürekli hediyeler al diye..
bazen diyorum kendi kendime abarttığımı düşünüyorum..
ama yok ya ben böyleyimm.. küçük süprizleriii güzel bi tatlı sözü seviyorum istiyorum..
kaç aydır bir gün iyisek diğer gün kötüyüz..
tamam onun istediği gibi olurum bir dediğini iki etmem çok mu bana çok mu dediğim ?

ne güzel senin için önemi yok..
ama benm için var sanırım..
daha çok genciz evli değiliz.. böyleyse ilerde evlendiğimizde nasıl olur ..
düşünmek istemiyorum:26:

benim sevgilimde aynı.. günahını almayım ilk zamanlar her ay dönümünde küçük süprizler yapardı ama hep doğum günlerimi sevgililer gününü unuttu.. ben öyle şeyleri beceremiyorum süpriz falan yapamıyorum deyip çıkıyor işin içinden, bende artık alıştım kendimi üzüp yıpratmıyorum :)) sende böyle şeyler beklemekte tabi ki haklısın ama yapı meselesi sevgilin böyle şeyleri yapamıyorsa üstüne gidip ilişkini yıpratmanın anlamı yok :)

bizim ilişkimiz yıpranıyor malesef..
benim için önemli böyle şeyler..
keşke bu kadar önemli olmasa.. ama yapı meselesi..
elimde deil.. :26:

ayy canım ya yeminle aynı durumdayız ya bende bitek ben böleyim sanıyorum ya ah bide bana sor yeminle walla varya öle hiç paralı birşeyde almasın ya bir buçuk yıl oldu öle yoldan geçerken orta kaldırımlara belediyenin ektiği çiçekler varya bi tane ondan koparıp verse yine razıyım wallahi ya ) ama yok her dediği dedik ona cevap vermeyen biri olmalı öyle birini istiyo bide ben hayatımda hiç kimseye bişi almadım yapmadım bilmiyorum diyo ... ya insan içleniyo ya ufacık bişi ya ne biliyim öle şu bu olsun demiyoz ki ne olursa kabulüm walla

aslında erkeklerin hepsi bu şekilde
sadece bazıları evlenmeden önce kendilerini ilgili alakalı gösteriyorlar
evlendikten sonrada hoooop bütün ilgi alaka kesiliyor
sonra yok evlendikten sonra değişti yok eskisi gibi değil
sizde eşi gibi davranıyorum yazmışsınız bence böyle davranması bu yüzden

nasıl davranmalıyım bilmiyorum artık..
keşke evlendikten sonra değişse
daha yirmi bir yaşında.. şimdiden böyle..
ah evlensek nasıl olur aklım almıyor

canım ya ben sana özelden yazamıyorum yorum sayım yüze gelmeli ama inan aynı durumdayız bide çok asabidir evet çok iyi davranıyo allah için ama sadece konuşurken yani lafda sonra bi gün iyiyiz 5 günkavgalı :78:

ne kadar sevsemde elim eteğim çekiliyor..
beklentim bu yönde..
olmayınca hayal kırıklığına uğruyorum..
çok da sinirli bir insanım sakin gibi görünürüm aslında..
e durum böyle olunca kavgalarda berabernde geliyor tabi.:84:

Bende bu konuda çok üzülüyorum ben alıyorm ama o almıyo neden bilmiyorum fırsat olmuyo,sevmiyorum gibi şeyler söylüyor ama anlamıyorum nedenini ve çok üzülüyorum

peki canım nereye kadarrr ...
bunu gerçekten düşünüyorum..

nasıl davranmalıyım bilmiyorum artık..
keşke evlendikten sonra değişse
daha yirmi bir yaşında.. şimdiden böyle..
ah evlensek nasıl olur aklım almıyor

evet canım ya yakında beni istemeye gelecekler hakkaten nasıl olacak çok merak ediyorum ben onun herşeyini kabulleniyorum sadece benim üstüme biraz düşsün arada ayda yılda bir ufak bişi alsın istiyorum çok mu bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…