odun sevgilim...

canım hata bizde çok düşüyoruz onların üstüne kendilerini çok değerli görüyorlar..
ekstra birşey yapmaya gerek duymuyorlar nasıl olsa her şekilde istediklerini verdiğimiz için !

haklısın valla canım ama aramasak sormasak kıyamet kopuyo bide onun için kavga çıkıyo hiç yoktan kavgalar çıkar bizde yani artık hiç bir anlamlar veremiyorum erkeklere

ama varya nasıl sevdiği mi de bi allah biliyo ya bana bi kez ufak bişi yapsa deli gibi hergün yeniden bağlanırım

aynen canım sonuna kadar hemde !!!
Allah için beni gerçekten seviyor.. hakkını yiyemem..
ama karşıdakine hissettirmek önemli arada tatlı süprizler ilişkiyi hoş tutar,ömrünü uzatır.

aynen canım sonuna kadar hemde !!!
Allah için beni gerçekten seviyor.. hakkını yiyemem..
ama karşıdakine hissettirmek önemli arada tatlı süprizler ilişkiyi hoş tutar,ömrünü uzatır.

aynen canım ya bende onun beni çok sevdiğini biliyorum allah için hep mesaj atar arada güzel laflarda eder ama hayatta bişi yapmaz deliririm ya ya hiç aklına gelmiyo mu çok merak ediyorum keşke akıllarını bi okuyabilsek

canım nereye kadar böyle ömür geçermii ?

Benm ki öyle diil valla
geçen yoldayız caddenin yan tarafında ceviz ağaçları gözüm ilişti bitane koparsana dedim
gitti bir poşet ceviz topladı geldi:)
Bırak hediyeyi falan yolda giderken bile mutlaka inip bir ot parçası koparıp çiçek niyetine verir:)

kıymetini bil canım:26:

Hepmi böyleydi yoksa sonradan mı değişti kızlar???

wallahi hep böyleydi yalan olmasın bana ilk çıktığımızda bi kere parfüm aldı bide benim çok zorumla gül aldı geçen yıl doğum günümde kalpli kolye almıştı bu yıl doğum günümde yoktu bir buçuk yıl öce ilişkimizin başlarında aldı başkada yok ...

walla benden sana tavsiye kıymetini bil bulamayanlar var bak

Bızımde 3. senemız dolucak sımdıye kadar tek bır hedıye bıle almadı bıde almadıgı gıbı bana soruyor alıyımmı cıcek dıye varmı boyle odunluk kızlar..E bende kızıp ıstemem alma dıyorum halbukı Bir PAPATYA be kopar gel a öküz . eline mi yapısır onunla bıle havalara ucarım .Ben onun bır dogum gununu atlatmadım hep anlamlı ve hoş hedıyeler aldım ama onun bende saklayacagım hatırası yok .Ve dedıgınız gıbı cok ıclenıyorum herkes ıster anlam yukleyeceği şeyler . Ama gelde bunu erkek milletine anlat .Napacağımı bilmiyorum allaha havale edelim kızlar .Bu erkeklerin köküne kibrit suyu .. :) :)

amannn kızlar değmiyorr yaa kalbimizi nereye kadar dinleyeceğizz mantıklı düşünmek lazım

sensiz_asla123 bimde sonumuz böle olacak gibi bu gidişle (

sensiz_asla123 bimde sonumuz böle olacak gibi bu gidişle (

Valla canım bizim bir hikmettir yuvarlanıp gidiyoruz ama :) Insan ya alısıyor ya da kafasında takıntı halıne getırıyor . Beni sorarsan hiiç takmıyorum artık . Salla gitsin Bizimde şansımız zaten denk gelene geliyor şansımıza küseriz boynumuzu bükeriz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…