- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
Acaba biz çok üstüne düşüyoruz ondan mı ne dersiniz?
evet canım ya yakında beni istemeye gelecekler hakkaten nasıl olacak çok merak ediyorum ben onun herşeyini kabulleniyorum sadece benim üstüme biraz düşsün arada ayda yılda bir ufak bişi alsın istiyorum çok mu bu ?
ne kadar sevsemde elim eteğim çekiliyor..
beklentim bu yönde..
olmayınca hayal kırıklığına uğruyorum..
çok da sinirli bir insanım sakin gibi görünürüm aslında..
e durum böyle olunca kavgalarda berabernde geliyor tabi.:84:
hiç te çok değil canım..
şimdiden böyleyse ya ilerde nasıl olacak.. ?
ilgi alaka 0 0 0 sağlıklı bir evlilik olur mu?
maalesef..
ay canımya wallahi sanki beni anlatıyorsun sakin duruyorum ama çok sinirleniyorum helede beklediğim bir türlü olmayınca daha çok sinirleniyorum. söylüyorum ama ben söyledikden sonra ne anlamı kaldı söyler misin diyorum bazen laf çakıyorum ama bildiği halde aynı tas aynı hamam wallahi
ay canımya wallahi sanki beni anlatıyorsun sakin duruyorum ama çok sinirleniyorum helede beklediğim bir türlü olmayınca daha çok sinirleniyorum. söylüyorum ama ben söyledikden sonra ne anlamı kaldı söyler misin diyorum bazen laf çakıyorum ama bildiği halde aynı tas aynı hamam wallahi
Yaa sadece ben yaşıyorum sanıyordum bunlarıı... Ama demek birazda bizde hata var ne diyorsunuz kızlar?
en büyük hata bizde !!!!
arkana bile bakmayacaksın bak nasıl değerli oluyorsunn !
Eee deneyelim cnm kendimizi bile kontrol edemiyorsak başkasının bizi saymasını nasıl beklerizki!! Mesela yarın hiç aramayalım üstüne düşmeyelim umursamaz davranalım bakalım ne oluyo denesekmi acaba? Diğer kızlar gibi olabilirmiyiz acaba? Vicdanımız mı çok büyük yoksa merhamet duymuzmu bilmiorum
akrep canım.........
Anladım..Üzmeyin kendinizi..
Bi gün buluşmaya giderken kendine bi buket gül yaptır..Sen almıyosun diye kendime aldım dersin belki utanır..
Çok zor sanki anlamıyorum bu erkekleri..
Bence bunun kadın yada erkekle alakası yokta insanın içinde olmasıyla alakalı
Bizde durum tam tersi o eli boş gelmez hiç bişey almamışsa bir gül alıp gelir.
Eli boş giden benim hep hediye almayı severim ama ona gelince tıkanıyorum ben anlamıyorum birşey beğenip alamıyorum odun olan benim sanırım
tam tersi durumm
Yaa sadece ben yaşıyorum sanıyordum bunlarıı... Ama demek birazda bizde hata var ne diyorsunuz kızlar?
iyide anlamasım şimdi bizde ne hata var vallahi ben ona süprizler hediyeler alıyorum mutlulukda duyuyorum karşılık bulamayan bizis ne hatası canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?