odun sevgilim...

hiç te çok değil canım..
şimdiden böyleyse ya ilerde nasıl olacak.. ?
ilgi alaka 0 0 0 sağlıklı bir evlilik olur mu?
maalesef..

ay canımya wallahi sanki beni anlatıyorsun sakin duruyorum ama çok sinirleniyorum helede beklediğim bir türlü olmayınca daha çok sinirleniyorum. söylüyorum ama ben söyledikden sonra ne anlamı kaldı söyler misin diyorum bazen laf çakıyorum ama bildiği halde aynı tas aynı hamam wallahi

hiç te çok değil canım..
şimdiden böyleyse ya ilerde nasıl olacak.. ?
ilgi alaka 0 0 0 sağlıklı bir evlilik olur mu?
maalesef..

canım bak ben öyle her zaman yapsa doğrusunu söyleyim her dk ilgi alaka hediye sıkılırım yani özellikden çıkar ama arada bir süpriz yapsa özel hissederim mutlu olurum ya

Benide yakında istemeye gelecekler. Hiç hediye almıyo bide aramızda çok kötü gittikçede kötüleşiyor hiç umursamıyor artık beni neden böyle oluyo die düşündüğümde sorun bizde yani bende gibi geliyor biryerlerde yanlış yapıyorum demekki

canım benim normalde dışardan görününce sakin bir yapım olduğunu söylüyorlar..
ama sinirliyim.. ve sinirlenince kendimi kaybediyorum..
ya ben bir dediğini iki etmiyorum..
çok mu bana çok mu __?
bu sefer ben ona karşı yptıklarımı söylüyorum daha da sinirleniyor..
zamanla diyor geçiştiriyor bir sene olacakk ..!
küsüyorum ayrılıyorum bitti diyorum.. demekki beni hiç sevmemişsin diyor.. bağırıyor bana..
ancak bağırmaya kızmaya var..
başka birşey bildiği yok !

en büyük hata bizde !!!!

arkana bile bakmayacaksın bak nasıl değerli oluyorsunn !

Eee deneyelim cnm kendimizi bile kontrol edemiyorsak başkasının bizi saymasını nasıl beklerizki!! Mesela yarın hiç aramayalım üstüne düşmeyelim umursamaz davranalım bakalım ne oluyo denesekmi acaba? Diğer kızlar gibi olabilirmiyiz acaba? Vicdanımız mı çok büyük yoksa merhamet duymuzmu bilmiorum

valla canım ben bir süre yüzüne bakmak istemiyorum ..
üniversitede aynı sınıftayız ama.
zamana ihtiyacım var..
yıprandımm yani..
bakalım ne şekilde yaklaşacak ?

Bence bunun kadın yada erkekle alakası yokta insanın içinde olmasıyla alakalı

Bizde durum tam tersi o eli boş gelmez hiç bişey almamışsa bir gül alıp gelir.

Eli boş giden benim hep hediye almayı severim ama ona gelince tıkanıyorum ben anlamıyorum birşey beğenip alamıyorum odun olan benim sanırım

tam tersi durumm

Yaa sadece ben yaşıyorum sanıyordum bunlarıı... Ama demek birazda bizde hata var ne diyorsunuz kızlar?

iyide anlamasım şimdi bizde ne hata var vallahi ben ona süprizler hediyeler alıyorum mutlulukda duyuyorum karşılık bulamayan bizis ne hatası canım

iyide anlamasım şimdi bizde ne hata var vallahi ben ona süprizler hediyeler alıyorum mutlulukda duyuyorum karşılık bulamayan bizis ne hatası canım

canım hata bizde çok düşüyoruz onların üstüne kendilerini çok değerli görüyorlar..
ekstra birşey yapmaya gerek duymuyorlar nasıl olsa her şekilde istediklerini verdiğimiz için !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…