Odun sevgiliyi nasıl yontmalı?

xiongmao

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
148
0
86
Diğer
Sevgilimle çıkmaya başlayalı 7-8 ay oldu. Tanıştığımız da en beğendiğim özelliği centilmenliği olmuştu; işte bana kapıyı açıp önden yürütmesi, otururken sandelyemi çekmesi, hesabı tuvalete diye kalktığında ödeyip masaya dönmesi, gibi şeyler...
Ama çıkmaya başladıktan sonra bütün bunlar kayboldu ve farkettim ki beni mutlu etmek için yaptığı tek bir şey bile yok. Sevgililer gününde aldığım hediyeyi bile veremedim o bna hediye almadığı için, buluşmaya gelmedi bile o gün doğum günümde de sadece mesaj yolladı. Bir yıl olmak üzere ve şimdiye kadar tek bir çiçek vermedi bana. Eski sevgilim de tam tersi bi insandı ve ister istemez sürekli kıyaslıyorum. Hiç yanıma eli boş gelmeyen, sevgisini her dk gösteren biriydi. Şimdiyse kendimi çok boşlukta kalmış hissediyorum, ağzından zorla çıkarıyorum sevgi sözcüklerini. Kızıp trip yaptığımda çok sevdiğini aşık olduğunu söylüyor. Sanki beni elde etti ve tüm ilgisini kaybetti diye düşünmeye başladım. Maddi durumu çok iyi aslında istese milyarlık hediyeler alır ama ilgisini sevgisini gösterecek tek bir çöp bile vermiyor bana. Sokaktan kopardığı çiçeği getirse razıyım...Ne yapmalıyım akıl verin lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:

ee klasik erkek iste tavlayana kadar her yolu denerler sonrada benim oldu böyle seylere ne gerek var derler erkek arkadasınla konustun mu bunları canım?

Her erkek aynı olmuyor malesef cnm, ve değiştirmekte zor bence, al karşına konuş dicem bi süre belki değişecek ama sona yine aynı haline döner.. Karar senin eğer bu şekilde kabullenemiyorsan bence daha fazla ilerletme ilişkini, daha fazla yıpratmayın, sen istediğin gibi birini bul bence

Odunu yontmak,şekil vermek zordur..bunun için becerikli bi zanatkar olman lazım..haaa bide şekil alamayan odunlar var, o zaman işi bırakacaksın canım

ee klasik erkek iste tavlayana kadar her yolu denerler sonrada benim oldu böyle seylere ne gerek var derler erkek arkadasınla konustun mu bunları canım?

Sevgisini göstermesini istediğimi konuştum ama hediye konusunu konuşamadm cnm bunu tam olarak nasıl söyliyceğmi, nasıl konuşmam gerektiğini bilemiyorum.

Onu çok seviyorum cnm ayrılmak istemiyorum. Onun da sevdiğini biliyorum ama odun! Tek istediğim sevgisini göstersin biraz olsun şımartsın

Onu çok seviyorum cnm ayrılmak istemiyorum. Onun da sevdiğini biliyorum ama odun! Tek istediğim sevgisini göstermesi biraz olsun şımartması

Sen sürprizler yap, hediye al.. Belki bu şekilde ilgisini çekersin senin de istediğini anlar

kimse kimseyi yontamaz.

çok istiyorsan yontulmuşunu alacaksın. eşşek kadar insanları eğitip şekillendirebileceğini düşünenler çook yanılıyor.

anasının babasının sözünü dinlemiyor seninkini niye dinlesin? ben sordum ben cevaplayayım sende alacağı vardı ondan öyle kırk büklüm oluyordu; alacağını aldı, sen artık onun için bir cazibe merkezi değilsin.

insan neyse odur değişmez hiç kafanı yorma herşey elde edesiye kadar ondan sonra başlıyor geri çekilmeler düzelicek die bekleme daha da kötüye gidicektir bence

Sevdiğim insan bu, başkasını bulmayı istesem zaten burda yardım istemezdim. Gönlün kime konacağını insan malesef seçemiyor bazen. Sizce ne alacağı vardı da neyi aldı???

Aldatma, küfür, şiddet vs. konularda net yorumlar yapılması normal.
Ama böyle bi durumda "memnun değilsen ayrıl" diyenlere anlam veremiyorum.
Sonuçta hiç kimse dört dörtlük değil.
Onu bu şekilde sevmelisin. Eğer bu durum sevgini azaltırsa zaten bu ayrılmak için büyük bir sebep.
Ama şu an yapabileceğin çok bişi yok gibi.
Sen ona hediye vermek istiyorsan ver, ondan birşey bekleme.
Çünkü beklenti seni daha fazla hayal kırıklığına uğratır. :44:

cevap çok basit: sizi etkilemek için yapmış. erkekler elde edene kadar yapıyor böyle şeyler maalesef.

Erkek canım cok normal. Yontulmuyor ne yaparsan yap :) İlk evlilik yıldönümümüzde Dışarı cıkmak istemedim. Eşimden bi çiçek yada bi hediye bekledim beni dışarı çıkardı tatlı yiyelim diye çarşıya götürdü ve " beğendiğin bişey varsa alalım ben sana hediye almadım " dedi. Kıpkırmızı oldum sinirden :) sevgililer gününü saymıyorum bilee. Ama diğer başka her konuda cok düşüncelidir. Ben seni seviyorum demeden söylemek aklına gelmezz. Seni özledim lafını daha hiç duymadım Ama üzerime titrer ne istesem yapar nazımı kahrımı çeker hiçte kırmaz. Ben yine ilgisizsin diye söyleniyorum 1 yıldır ama işlemiyor maalesef. Söylendiğimle kalıyorum. Yapım böyle değişemiyorum falan diyor. Önceden tabii böyle değildi. Nişanlıydık bize gelirdi illa aynı koltukta oturcaz baska yerde oturduğum zaman surat asardı. Şimdi gel gör farklı odalarda takılıyoruz yani özetle değiştiremezsin tatlım zamanla böyle kabulleniyosun zaten ister istemez. Sevgilin ilgisiz diye ayrılcaksın diyede bişey yok. Onunda seni sevdiğini hissediyosunki sevgisinden süphe ediyorum falan dememişsin. Zorlaya zorlaya az bişey düzeliyo ama gene eski haline dönüyo. Arada bir tekrarlamak lazım :))

seni üzmek istemem ama herşey seni elde edene kadarmış sinsi rolünü iyi yapan erkeklerden...

yontulması zor bence odunsa artık odun gider gibime geliyor hatta daha da monotonlaşabilir ilişkiniz. Sana hediye almasının,şımartmasının vs.. tabiki parayla alakası yok zengin olabilir demek ki içinden gelmiyor sana birşey almak.

Oturup adam gibi konuşmayı denemek en mantıklısı... ilk başta çok farklıydın şimdi çok değiştin neden böylesin? diye sormak hakkın.Bir açıklaması vardır sana herhalde... anlaması güç yaratıklar şu erkekler.

Son düzenleme:
canım arada sırada laf soka soka 5.yılımızda bir gü aldırmayı başardım
Gerisini sen düşün

Ay bende sinir oluyorum böyle hemen monotonlaşan erkeklere.
Evlenince zaten ister istemez eskisi gibi centilmenlik, ilgi göstermeler vs kalmıyor.
Bari sevgiliyken göster dimi?

Yani canım kısaca bende muzdaribim bu konudan.
Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer derler ya o misal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…