Sevgilimle çıkmaya başlayalı 7-8 ay oldu. Tanıştığımız da en beğendiğim özelliği centilmenliği olmuştu; işte bana kapıyı açıp önden yürütmesi, otururken sandelyemi çekmesi, hesabı tuvalete diye kalktığında ödeyip masaya dönmesi, gibi şeyler...
Ama çıkmaya başladıktan sonra bütün bunlar kayboldu ve farkettim ki beni mutlu etmek için yaptığı tek bir şey bile yok. Sevgililer gününde aldığım hediyeyi bile veremedim o bna hediye almadığı için, buluşmaya gelmedi bile o gündoğum günümde de sadece mesaj yolladı. Bir yıl olmak üzere ve şimdiye kadar tek bir çiçek vermedi bana. Eski sevgilim de tam tersi bi insandı ve ister istemez sürekli kıyaslıyorum. Hiç yanıma eli boş gelmeyen, sevgisini her dk gösteren biriydi. Şimdiyse kendimi çok boşlukta kalmış hissediyorum, ağzından zorla çıkarıyorum sevgi sözcüklerini. Kızıp trip yaptığımda çok sevdiğini aşık olduğunu söylüyor. Sanki beni elde etti ve tüm ilgisini kaybetti diye düşünmeye başladım. Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
ee klasik erkek iste tavlayana kadar her yolu denerler sonrada benim oldu böyle seylere ne gerek var derlererkek arkadasınla konustun mu bunları canım?
Her erkek aynı olmuyor malesef cnm, ve değiştirmekte zor bence, al karşına konuş dicem bi süre belki değişecek ama sona yine aynı haline döner.. Karar senin eğer bu şekilde kabullenemiyorsan bence daha fazla ilerletme ilişkini, daha fazla yıpratmayın, sen istediğin gibi birini bul bence
Onu çok seviyorum cnm ayrılmak istemiyorum. Onun da sevdiğini biliyorum ama odun! Tek istediğim sevgisini göstermesibiraz olsun şımartması
kimse kimseyi yontamaz.
çok istiyorsan yontulmuşunu alacaksın. eşşek kadar insanları eğitip şekillendirebileceğini düşünenler çook yanılıyor.
anasının babasının sözünü dinlemiyor seninkini niye dinlesin? ben sordum ben cevaplayayım sende alacağı vardı ondan öyle kırk büklüm oluyordu; alacağını aldı, sen artık onun için bir cazibe merkezi değilsin.
Sevgisini göstermesini istediğimi konuştum ama hediye konusunu konuşamadm cnmbunu tam olarak nasıl söyliyceğmi, nasıl konuşmam gerektiğini bilemiyorum.
Sen sürprizler yap, hediye al.. Belki bu şekilde ilgisini çekersin senin de istediğini anlar
Senden hediye beklemiyorum ama tabi ki eskisi gibi bir gül getirmeni eskisi gibi davranmanı istiyorum gibi seyler diyebilirsin canım
Sevgilimle çıkmaya başlayalı 7-8 ay oldu. Tanıştığımız da en beğendiğim özelliği centilmenliği olmuştu; işte bana kapıyı açıp önden yürütmesi, otururken sandelyemi çekmesi, hesabı tuvalete diye kalktığında ödeyip masaya dönmesi, gibi şeyler...
Ama çıkmaya başladıktan sonra bütün bunlar kayboldu ve farkettim ki beni mutlu etmek için yaptığı tek bir şey bile yok. Sevgililer gününde aldığım hediyeyi bile veremedim o bna hediye almadığı için, buluşmaya gelmedi bile o gündoğum günümde de sadece mesaj yolladı. Bir yıl olmak üzere ve şimdiye kadar tek bir çiçek vermedi bana. Eski sevgilim de tam tersi bi insandı ve ister istemez sürekli kıyaslıyorum. Hiç yanıma eli boş gelmeyen, sevgisini her dk gösteren biriydi. Şimdiyse kendimi çok boşlukta kalmış hissediyorum, ağzından zorla çıkarıyorum sevgi sözcüklerini. Kızıp trip yaptığımda çok sevdiğini aşık olduğunu söylüyor. Sanki beni elde etti ve tüm ilgisini kaybetti diye düşünmeye başladım. Maddi durumu çok iyi aslında istese milyarlık hediyeler alır ama ilgisini sevgisini gösterecek tek bir çöp bile vermiyor bana. Sokaktan kopardığı çiçeği getirse razıyım...Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
Önceden de hiç bişey almadı, daha ilgili ve daha centilmen davranıyordu ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?