odun.

niye insanları gönderiyosunuz dünyadan arada bizde gitmiş oluyoruz : ) şaka tabiki : ) erkekler öyle canım ya : )

Odunluktan çok gerçekçi bir yaklaşım olmuş. Üzerinde düşününce bence cidden korkunç bir şey. Ama böyle bir şeyin üzerinde düşünmeye gerek var mı anın romantizmini yaşamak çok mu zor o tartışılır işte. Gene de dünden beri konuşulmayacak bir şey değil.

Yaw abartmayın, küsecek ne var. Benim de aklım çok görsel çalışır. Duyduğumu hemen resmederim. Yanım da sevdiğim de olsa bom boş bir dünya bence de romantikten çok korkunç .

Sevgili Kova mı aceb?

öyle bişey hayal etmişinki. verdigi tepki normal gibi.
sahilde el ele olsak desen belkide böyle demicekti

Cok abartmissiniz ya
Karakterinde romantizm yoksa yoktur degistiremezsiniz ki
Hem ne biliyim ben de sevmem boyle seyleri
Sevgilim bana da bu tarz bir sey soylese benzer bir cevap verirdim herhalde :)
Bu kuslugu uzatmayi dusunmuyorsunuz herhalde?

Yok trip atiyorum diyim...
Ya ama bu cidden boyut degistirdi..
Hangi erkek sevgilisini ilk gordugunde yanaklarda gormeyeli balon gibi olmus der ...
Dusun..
Okyanusta damla daha bunlar

Güldürdünuz beni:)

Hic takmayin erkekler ilk düşündüğünü pat diye söylüyor. Hesap kitap yapmasından iyidir...alisin , üzülmeyin:)

Ama bence de çok korkunç. Dünyada hiç insan kalmamış olsa ben sahilde elele dolaşmak yerine bir yaşam belirtisi ararım muhtemelen. Bende de var biraz odunluk gerçi.

Eşim de bana gürbüz çocuklar gibi oldun bu ara ya da pehlivan naber gibi şeyler söylüyor arada. Sen hep sana prenses gibi davranmasını bekliyorsun sanırım. İnan öyle çok sıkıcı olur.

Kusmeye ne gerek var :) romantik değil sanırım gerçekçi kova burcu olabilir mi benim eşim de öyle :)

Tamam hayal cok ucuk olabilir...
Ama yasadigimiz yer kucuk ve baskiciydi..
El ele tutssan okuz gibi bakarlar..
Ona istinaden abarttim ama bu tepki cok mu normal ..
Romantik mi olmaya calisiyosun ne yaa

Ayyy cok tatlisin be daha ne odunlar var yavrum.benim kocam kadari varmi ki acaba.tavlada yenerim trip atar.hadi gel yataliim derim oturma odasinda uyuyakalir.sabah kalkincada niye yerime goturmedin diye bana kizar.su cocukla az ilgilen balkonlari yikicam coraplari islanmasin derim sende git benim yerime calis der.tv seyrederken koluna yatarim 2 dk sonra uystu be kolim bi kalksana der ama kendisi dizimde yatar hatta uyir o kipirdayana kadar kalirim oyle.okuz benom kocam bi tek evlenme teklifi romantikti gerisi fissss...demek ki alana kadarmis napcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…