odun.

Hahaha kusura bakma ama çok güldürdü n beni ee adam haklı romantik olacaksın daha yaratıcı şeyler bul

galiba erkekler ilişkinin başlarında romantik oluyorlar oda tavlamak kafalamak için

büyütme yahu bende adam bişey yaptı sandım
odun görmemişin sen ayrıca,
benim sevgili kocacım , ozaman sevgilim tabi,
bi akşam çok ama çok şık bir yere yemeğe götürdü beni, herşey mükemmel, cebinden bir kutu çıkardı,
kutuyu açtı, içinde cayır cayır bir tektaş,
nefesini topladı, : isimsizcisim benimleee...........
dedi durakladı ve ''şu ayranımı bi aç dikkatimi dağıtıyo valla'' dedi..
ben errorr tabi

:) :) çok güldüm ama güzell

Keske dünya da kimse olmasa değil de sahilde kimse olmasa deseydin bizi de yok etmezdin

şaka bir yana güldürdün beni

dürüst davranmış.. çoğu erkek "evet canım ne güzel olurdu" diyip içlerinden "deli mi ne?" diyordur bence..
bana eşim böyle bişey dese hemen aklıma "yaw sahilde yürürken dünyadaki diğer insanlar niye yokoluyor zaten sahildeyiz onlardan bize ne" gibi şeyler gelir.. tabi kırmamak için "çok tatlısın hayatım" derim :)

Tamam hayal cok ucuk olabilir...
Ama yasadigimiz yer kucuk ve baskiciydi..
El ele tutssan okuz gibi bakarlar..
Ona istinaden abarttim
ama bu tepki cok mu normal ..
Romantik mi olmaya calisiyosun ne yaa
İşte olay burada patlak vermiş. Sizin bu şekilde düşündüğünüzü o an bilseydi bence böyle bir şey söylemezdi.

Yani bana böyle bir mesaj atılsa bende aynı şeyi söylerdim Almadal.
Not: Kova Burcuyum.

Yani bana böyle bir mesaj atılsa bende aynı şeyi söylerdim Almadal.
Not: Kova Burcuyum.

Bende yengec sen dusun halimi..bi keresinde anne kus yavrusunu ekmek krintilariyla beslerken gordum..basladim aglamaya ama oyle boyle degil icim gitti...

Aynen..
Dünyada hiç insan kalmamış olması çok ürkütücü bence.
Odunlukla ilgisi yok..

Bu da cok guzelmis yaa...:)
Belki akraba cikar bizimkiler cok yakin cunku..
Parkta oturuyoruz bi kere guzelce giyindim suslendim..canimiz mandalina cekti..aldik neyse...
Gozlerini kapat askim dedi aptallik bende bisey sandim kapadim..
Avucuna mandalina dilimi biriktirmis hepsini agzima doldurdu...
Agzimdan mandalina sulari akti ulu orta ve hunharca guldu sonra yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…