- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Ödünç verdiğim güneş gözlüğü 1 senedir başkasında. Üstelik artık o kişiyle de görüşmüyorum :)
Sen yine benden daha iyi durumdasın
Kotu olmus canım yakıyafette öyle sorun yaşamadım da kitaplarım eski sevgilimde kaldı ona yanıyorum hem de en çok sevdiğim kitaplarım
Ama Ama benim sucum ne ki ben monttan oluyorumBen o montu geri almam giymem.
Acikcasi biraz sinirliyim. Kaybettigimi sandigim bir montum vardi ince türden.
Bugün arkadasimin evine gittik ve tesadüfen montumu gördüm. Aa sende de mi var aynisi diye saf saf sordum . "Yoo o senin bana gecen sene yazin üşümeyeyim diye verdigin montun" dedi!!
Hani tesadüfen gormesem montu hala tasinirken filan kayboldu zannedecegim....
Hiçbirsey soylemedim montumu aldim bozuntuya vermemeye calistim ama arkadaşım evlendi zaten haftaya baska bir ile gidiyor... yani görmeseydim ne olacakti bilmiyorum. .
Siz olsaniz ????
Ben o montu geri almam giymem.
Benimde çoğu kitaplarım öyle ödünç alındı bekarken evleneli üç yıl oldu hala Gelecek bn ümidimi kestim çünkü istemem isteyemem.
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama Ama benim sucum ne ki ben monttan oluyorum
Kotu olmus canım ya
Bugün arkadasimin evine gittik ve tesadüfen montumu gördüm. Aa sende de mi var aynisi diye saf saf sordum . "Yoo o senin bana gecen sene yazin üşümeyeyim diye verdigin montun" dedi!!
Hiçbirsey soylemedim montumu aldim bozuntuya vermemeye calistim ama arkadaşım evlendi zaten haftaya baska bir ile gidiyor... yani görmeseydim ne olacakti bilmiyorum. .
Siz olsaniz ????
Sen sukret benum bir elbisem vardi harika bir kumasi vardi her goren bayiliyordu bir arkadasim odunc istedi ben kiyafetlerimi paylasmam ama veremem diyemedim araya okul tatili girdi ben dogum felan yaptim gorusemedik sonra karsilastik tekrar gorustuk evine gittim annesi nedese iyi senin verdigin bir elbise vardi ya hediye etmisim guya olmamis arkadasa oda kestirip etek yaptirmis getir kizim arkadasina goster dedi sok oldum guzelim elbisem gitti((
Siz olsaniz ????
Sen sukret benum bir elbisem vardi harika bir kumasi vardi her goren bayiliyordu bir arkadasim odunc istedi ben kiyafetlerimi paylasmam ama veremem diyemedim araya okul tatili girdi ben dogum felan yaptim gorusemedik sonra karsilastik tekrar gorustuk evine gittim annesi nedese iyi senin verdigin bir elbise vardi ya hediye etmisim guya olmamis arkadasa oda kestirip etek yaptirmis getir kizim arkadasina goster dedi sok oldum guzelim elbisem gitti((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?