- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Sen sukret benum bir elbisem vardi harika bir kumasi vardi her goren bayiliyordu bir arkadasim odunc istedi ben kiyafetlerimi paylasmam ama veremem diyemedim araya okul tatili girdi ben dogum felan yaptim gorusemedik sonra karsilastik tekrar gorustuk evine gittim annesi nedese iyi senin verdigin bir elbise vardi ya hediye etmisim guya olmamis arkadasa oda kestirip etek yaptirmis getir kizim arkadasina goster dedi sok oldum guzelim elbisem gitti((
Ben olsaydım " Aşkolsun yaaa, ben de her yerde bunu aradım durdum, kayboldu zannettim. en ihtiyacım olan zamanda kullanamadım.. Demekki sana böyle şeyleri vermemek gerekiyor" diyip hafif şakaya vururdum. Düşüncesiz insanları sevmem... Soğurdum muhtemelen.
Sen sukret benum bir elbisem vardi harika bir kumasi vardi her goren bayiliyordu bir arkadasim odunc istedi ben kiyafetlerimi paylasmam ama veremem diyemedim araya okul tatili girdi ben dogum felan yaptim gorusemedik sonra karsilastik tekrar gorustuk evine gittim annesi nedese iyi senin verdigin bir elbise vardi ya hediye etmisim guya olmamis arkadasa oda kestirip etek yaptirmis getir kizim arkadasina goster dedi sok oldum guzelim elbisem gitti((
8 yaşındayken terliklerim amcamlarda kalmıştı. Çok sevimli tüylü pompikliydiler.
Eve gelip unuttuğumuzu anlayınca ağladım anneme arattım Gelirken getirsinler diye
Yok ranzanın altında kalmış ulaşamadık
Yok çantaya koyduk da gelirken unutuvermişiz
Ay bak nasılda unuttuk yahu
Diye diye unutturdular (görüldüğü üzere unutamamışım)
Aradan 25 sene geçti ben hala o terlikler onların evin bir köşesinden çıkacak sanırım
Bazı insanlat severler elalemin eşyasını
Isıtıyor herhalde
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ne hoş pompikli cümleler kuranların olması :)
benim anahtarlığımı da annem misafirin çocuğuna verdiği için günlerce surat asmıştım :)
Aynisi benimde basima geldi
Hemde en sevdigim beyaz kabanimdi
Ozel gunlerde giyindigim cok şık ve degerli bi kabandi
Arkadasim dugune giderken giymek istedi gözüm kapali verdim
1 ay gecti baktim getirmiyor ben istedim
Tamam dedi, ha bugun ha yarin aylar gecti
Ve tam 1 sene sonraki kış aylarında kabanimin hala onda oldugunu farkettim, aradim, dedim kiy poşete almaya geliyorum
Gittim aldim
Eve bi geldim
Guzelim kabani 5 liraya satsan alan çıkmaz!
Dugmesi kopmus, daha kotusu 4-5 yerinde yag lekesi vardı
Ve naptiysam cikmadi!
Sinirden oldum
Hem 1 yil sonra aldim hemde rezil bi halde
Baskasi olsa canini okurdum ama ona bisey diyemedim
Desem arkadasligimiz biterdi, okadarda hassastir, ama pasaklidirda, ders oldu...
Acikcasi biraz sinirliyim. Kaybettigimi sandigim bir montum vardi ince türden.
Bugün arkadasimin evine gittik ve tesadüfen montumu gördüm. Aa sende de mi var aynisi diye saf saf sordum . "Yoo o senin bana gecen sene yazin üşümeyeyim diye verdigin montun" dedi!!
Hani tesadüfen gormesem montu hala tasinirken filan kayboldu zannedecegim....
Hiçbirsey soylemedim montumu aldim bozuntuya vermemeye calistim ama arkadaşım evlendi zaten haftaya baska bir ile gidiyor... yani görmeseydim ne olacakti bilmiyorum. .
Siz olsaniz ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?