ödünç verdiginiz montunuz tam bir yıl sonra geri gelirse???

Yuh ya resmen cinnet sebebi Nasıl sessiz kalabildiniz ben olsam var yaaa

Arkadaslar inanin cok uzuldum ama bir sey demedim cunku kizin rengi gitti belkide bir daha gorusmeyiz diye dusundu gerci numaram vardi ama yani sonuc olarak artik elbisem icin yapacak bir sey olmadigi icin kirmadim kalbini keza o da sonra her gelmesinde kizlarima hediyeler alarak geldi mahcuplugunu oyle kapatmaya calisti..

%99 aynı cümleleri kurardım. Mont gözünün önünde ama verme tenezzülünde bile bulunmamış yani unutma ihtimali sıfır.
Direk söyler utandırırdım belki başkasına yapması engellenir.

Ee sizde suç siz malınızın kıymetini bilmezseniz böyle kaparlar işte elinizden:26:. Ben olsam bi'daha böyle terbiyesiz insanlarla görüşmem. Ödünç isteyip resmen cebe indirmişler bi'nevi hırsızlık.

Aynisi benimde basima geldi
Hemde en sevdigim beyaz kabanimdi
Ozel gunlerde giyindigim cok şık ve degerli bi kabandi

Arkadasim dugune giderken giymek istedi gözüm kapali verdim

1 ay gecti baktim getirmiyor ben istedim
Tamam dedi, ha bugun ha yarin aylar gecti

Ve tam 1 sene sonraki kış aylarında kabanimin hala onda oldugunu farkettim, aradim, dedim kiy poşete almaya geliyorum

Gittim aldim
Eve bi geldim
Guzelim kabani 5 liraya satsan alan çıkmaz!
Dugmesi kopmus, daha kotusu 4-5 yerinde yag lekesi vardı
Ve naptiysam cikmadi!
Sinirden oldum
Hem 1 yil sonra aldim hemde rezil bi halde
Baskasi olsa canini okurdum ama ona bisey diyemedim
Desem arkadasligimiz biterdi, okadarda hassastir, ama pasaklidirda, ders oldu...

Ya bu konu da ben kendime çok kızıyorum emanetlere zarar vermem gözüm gibi korurum kaldırırım bir yere ama vermeyi unuturum sonra .
Bu kötü huyum ihmalkarlık mı unutkanlık mı umursamazlık mı çözemedim .

benim de birçok kişide kitaplarım kaldı. geri de istenmiyor. hem de doğumgünümde bana hediye edilen ve anısı olan bir kitaptı bştanesi. aptal kafam neden verirsin ki

benim malım kıymetlidir..

bırıne bişeyımı verirsem uykularım kaçar..unutmak namumkun..

Ahh ahh nelerim gittide gelmedi küpeleri çok severim ama denemek için takarlar geri gelmezdi.bluzlarım kesin bi yeri deforme olmuş gelirdi.ablama ödünç verdigim ayakkabılar arkası basılmıs ön tarafları yıpranmıs gelirdi neymiş agactan meyve toplamıs.mutlaka herkezin basına geliyor şimdi kimseye birsey vermıyorum

Ah ah ilk cocuguma hamileyken hediye cok guzel bir orgu yelek gelmisti bana bir arkafasim annesine ornek cikarttirmak icin aldi ve oglum uc yasinda bir de kizim oldu ama o yelek halaa gelmedii kac kerede yuzsuzluk edip istedim valla. Hep unuttu getirmeyi. İcime dert olmustu konunuzi gorunce aklima geldi yeleginde degilim ama umursamazlik sinir.ediyor insani nasil geri alicam bilmiyorum.ucuncu cocugum giyerdi belki :-D

8 yaşındayken terliklerim amcamlarda kalmıştı. Çok sevimli tüylü pompikliydiler.
Eve gelip unuttuğumuzu anlayınca ağladım anneme arattım Gelirken getirsinler diye
Yok ranzanın altında kalmış ulaşamadık
Yok çantaya koyduk da gelirken unutuvermişiz
Ay bak nasılda unuttuk yahu
Diye diye unutturdular (görüldüğü üzere unutamamışım)
Aradan 25 sene geçti ben hala o terlikler onların evin bir köşesinden çıkacak sanırım
Bazı insanlat severler elalemin eşyasını
Isıtıyor herhalde

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bazı ınsanlar çok yüzsüz ya borç alır, allhın her gunu yüzüne bakar, gözünün içine baka baka ordan burdan alışveriş yapar ama borcunu vermez senden emanet bişi alır onu kendı malı gıbı aylarca yıllarca kullanır
ne dıyeyım, allah kızaran yüz versın herkese

Baya baya pahali bir elbisem vardi.
Kuzenim olacak malum insan benden 1 gecelik isteyip aldi.
Günlük ev gezmesinde giyip rengini soldurup vermişti.
Bir kazagim vardi birde nasil güzel nasil zarif bir kazakti.
Annemin ceyizinden.
Orgu kazak.
O kadar güzeldi ki.
Yirtip vermişti.

ne hoş pompikli cümleler kuranların olması :)
benim anahtarlığımı da annem misafirin çocuğuna verdiği için günlerce surat asmıştım :)

elimden geldiğince kimseye ödünç birşey vermemeye çalışıyorum, öyle bıktım ki aldığını geri vermeyen yüzsüzlerden. unutmak diye bişeye de inanmıyorum,
birde kızıma öğretebilsem, herşeyini verir, hiçbirşeyi de geri gelmez, yetmez benimkileri de verir. öyle sinir bir durum ki.

ne hoş pompikli cümleler kuranların olması :)
benim anahtarlığımı da annem misafirin çocuğuna verdiği için günlerce surat asmıştım :)

Ama cidden pompikliydi :)
Yazık yahu hele çocuğun elinden bir şey alınıp başka birine verilmesi hiç hoş değil

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

çok kötü olmuş benim kendi malım bile çok kıymetli değildir savurur düşürürümo yüzden kimseden de ödünç almam çok istisnai bir durum olmadıkça. insan kendini bilecek

bende kimseye eşyalarımı ödünç vermem :) hele giysilerimi asla çnkü başkasının giydiklerini giyemem ben öyle de bir huyum var ama kitaplarımı çok isteyen oluyordu. bir gün lisedeyken arkadaşa vermiştim 3 sene sonra getirdi kitapları geri üstelik arkadaşı da ondan almış okumak için. çok da değerliydi kitaplar seri yaptığımdı. şimdi isteyene canımı iste ama kitaplarımı asla yemnliyim vermem diyorum direk

Böyle bir şeyi hiç yaşamadım . çünkü kıyafetlerimi genelde giymesi için başkasına vermem . ama dolaylı yollardan gittiyse de yani ailemden biri vasıtası ile hiç bir şeyin peşine düşmem . gelirse gelir gelmezse de üzüntü duymam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…