- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
çok beğendin galiba güle güle kullan derdim vallaAcikcasi biraz sinirliyim. Kaybettigimi sandigim bir montum vardi ince türden.
Bugün arkadasimin evine gittik ve tesadüfen montumu gördüm. Aa sende de mi var aynisi diye saf saf sordum . "Yoo o senin bana gecen sene yazin üşümeyeyim diye verdigin montun" dedi!!
Hani tesadüfen gormesem montu hala tasinirken filan kayboldu zannedecegim....
Hiçbirsey soylemedim montumu aldim bozuntuya vermemeye calistim ama arkadaşım evlendi zaten haftaya baska bir ile gidiyor... yani görmeseydim ne olacakti bilmiyorum. .
Siz olsaniz ????
Gene oltaya takıldım kahretsin...bu topiğe 6 ay sonra cevap yazmak kadar saçma derdimkonuları neden horlatıp duruyorsunuz arkadaşlar
konuyu hatırladım bende acaba aynı şey başkasının mı başına geldi diye düşündüm bir baktım haziran topiğiymişGene oltaya takıldım kahretsin...
Neyse başı boş balıklar oluyor her zaman demek ki...
Yuh! oha! çüş! brşşşş!...Sen sukret benum bir elbisem vardi harika bir kumasi vardi her goren bayiliyordu bir arkadasim odunc istedi ben kiyafetlerimi paylasmam ama veremem diyemedim araya okul tatili girdi ben dogum felan yaptim gorusemedik sonra karsilastik tekrar gorustuk evine gittim annesi nedese iyi senin verdigin bir elbise vardi ya hediye etmisim guya olmamis arkadasa oda kestirip etek yaptirmis getir kizim arkadasina goster dedi sok oldum guzelim elbisem gitti((
asla ödünç verdiğim şeyi unutmam benAcikcasi biraz sinirliyim. Kaybettigimi sandigim bir montum vardi ince türden.
Bugün arkadasimin evine gittik ve tesadüfen montumu gördüm. Aa sende de mi var aynisi diye saf saf sordum . "Yoo o senin bana gecen sene yazin üşümeyeyim diye verdigin montun" dedi!!
Hani tesadüfen gormesem montu hala tasinirken filan kayboldu zannedecegim....
Hiçbirsey soylemedim montumu aldim bozuntuya vermemeye calistim ama arkadaşım evlendi zaten haftaya baska bir ile gidiyor... yani görmeseydim ne olacakti bilmiyorum. .
Siz olsaniz ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?