ödünç verdiginiz montunuz tam bir yıl sonra geri gelirse???

çok beğendin galiba güle güle kullan derdim valla

Kıyafet konusunda titizimdir başkasının giymesini falan istemem. Çok sevdiğim biri olursa o hariç ama şuana kadar öyle biri olmadı velhasıl sizin durumunuzu yaşasam ben almazdım onu üstüne birde laf çakardım.

bu topiğe 6 ay sonra cevap yazmak kadar saçma derdim konuları neden horlatıp duruyorsunuz arkadaşlar

Hiç sevmem böyle şeyleri. Herkesin malı kendine kıymetlidir. Ben başkasından emanet aldığım bir şeyi muhakkak konuştuğumuz zamanda geri veririm. Bana ait olan bir şey alındığında da aynı tutumu beklerim. Verilmezse isterim arkadaşım. Özellikle kitap konusunda çok hassasımdır. Aynı şekilde geri gelmezse o kişiye bir daha hiçbir şeyimi vermem. Ayıp ya...

Kaç kere başıma geldi. İnsanlar çok saygısızlar...

hahahha aynı ben ya annem çok kızardı dolap 2 gün dolu duruyo 1 aya bişey kalmıyo diye:)) napim kıramıyorum ama 1 senede çoook fazlaymış. neyse kırmaman ıyı olmuş canım arkadas sonunda monttan kıymetlı:)

yorumu cok enteresan
görüsmeyin bir daha zaten gidiyormus
hic hazetmem böyle seylerden
piskinlik resmen
aslinda bir bakimada hirsizlik oluyor bu

ben de su borclarimi odunc verdiklerimi isteyebilen bi insan olsam hayat daha guzel olacak resmen. millet istemeye utanmiyo ben benim olani almaya utaniyorum.
ben olsam sizin yerinizde aynisini yapardim belki montu bile alamazdim. boyle de cirkin bi huy

bi gun ben de konunun tarihine bakarak yorum yapmayi ogrenicem
sazan gibiyim masallah

Yuh! oha! çüş! brşşşş!...
Deyip yalandan bayılırdım...

ben odunc almis oldugum birseyi geri vermeden rahat edemem acikcasi ! Ama biri benden bisi almis olsa geri ver diyede israr etmem o bana verirse verir vermessede kafama takmam acikcasi sonucta onun dusunmesi lagzim ! Mesela benim kiyafetlerim olsun hic kullanmamis oldugum cehizlerim olsun su an bosanma asamasinda oldugum eski esimin evinde kaldi ne yaptilarsa onuda bilemiyorum ! Uzerinden bir yil gecmesine ragmen gidip almadim almayida dusunmuyorum umrumda degil !

asla ödünç verdiğim şeyi unutmam ben

aslında gerı geldıgı zaman '' aaa bende kayboldu sanmıstım, meger sana vermısım, sende bana vermeyı unutmussun'' dıcen :q

*Bir siyah elbisem vardi cok sevdigim arkadasima vermisim haberim yok.. belki 1 daha fazlada olabilir..
Canim ya goruselimde su elbiseni veriyim dedi ben şokk aa tamm dedim..

*Bir parti duzenlemistik kirmizi elbise almistim ona ozel giydim vs neyse aradan cok zaman gecti haberim yok.. ayni arkadasim bana diyo ki kirmizi elbise vermistin ya onu giycem... Nee elbisesi ya ben sana kirmizi elbisemi verdim dedim eveeet al senin olsun demistin ya diyo...
kiii malimda kiymetlidir ben nasil hatirlamadim anlamiyorum..
Onun oldu bitti kardesim cok begeniyodu kizdi bana ama napim kiz konmus ustune poff hep bizi bulurrrr...

Eski sevgilim islanmayayim diye kapsonlu sweatini ve semsiyesini vermişti. Bir arkadaşıyla ayrildiktan 1 hafta sonra gönderdim ona. Ama bayagi aglatmisti beni, başka biri olsa çöpe atardi belki. Onun disinda kimseden ödünç bir sey almadim- ödünç vermedim. Ortaokuldayken kitap ödünç verdiğim kiz tabiri caizse kitabimin içine sicmisti nasil içime oturdu gozyaslarina boguldum sinifta. Teallam. Senin durumun da kotuymus. Hayatimda hic giyecegimi ödünç vermedim.

valla geri alırdım,yıkardım tekrarda giyerdim,niye geri almaycakmışım ki.ama kesin bir daha da kimseye birşeyimi vermezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…