odunluğa çözüm var mı?

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
Merhaba hanimlar. Size danismam gereken bir konu var. 1,5 senedir iliskim var. Yaz sonu evlenmeyi dusunuyoruz. Ama kafam karisik. Cunku benimki fazlasiyla odun. Ozel gunler (d.gunu sevgililer gunu) disinda hicbirsey yapmiyor. Bir kere cicek aldi sadece. Onu da ben soyledim. Kavga sonrasi eli bos gelme barismam diye. Basbasa bir yerlere gidiyoruz ama hic extra birsey yok. Ne bileyim az romantik seyler, suprizler istiyorum. Mum yaksin, dans edelim, cicek alsin. Ama yok. Soyleyince ben yapamiyorum diyor, degiscem diyor ama sonuc 0. Ne yapmasi gerektigini dusunemiyor bile. Aklina gelmemesi de garip geliyor bana. Ilerisi icin endiseliyim. Suan bu konulardan oturu konusmuyorum onunla. Ne yapmam lazim sizce?

benimde böyle bir odunum var 5,5 yıldır en ufak bir gelişme yok. balık baştan kokar bence çare yok kişilik meselesi bu

Bence önemli olan seni gerçekten içinden gelerek sevmesi onun dışında diğer şeylere takılma çünkü insan içinden gelmeyen hiçbişeyi kolay kolay yapmaz

ÇIRAYLA YAK GİTSİN

Karakteri iyiyse seni çok seviyorsa bunlara fazla takılma bence benim esim öyle değil ama senin dediğin gibi olan bir çok arkadaşım var özel günleri unutan ve romantizm den anlamayan ama eşine deliler gıbı aşık olan

Ayni benim sevgilim.ben de senin gibi soyluyorum ama soyleyince de anlami kalmiyor.burada o kadar dertli insan var ki ben burayi okudukca sukrediyorum.kotu huylu olmasindansa birak odun olsun bizim olsun

Bence önemli olan seni gerçekten içinden gelerek sevmesi onun dışında diğer şeylere takılma çünkü insan içinden gelmeyen hiçbişeyi kolay kolay yapmaz

Gercekten sevdigine eminim. Gerci bulu bile zar zor dile getiriyor! Insan sevdigini mutlu etmek ister, nasil icinden gelmez boyle birsey anlamiyorum

Gercekten sevdigine eminim. Gerci bulu bile zar zor dile getiriyor! Insan sevdigini mutlu etmek ister, nasil icinden gelmez boyle birsey anlamiyorum
Benim eşimde sevgiliyken biraz böyleydi ama evlendikten sonra pek romantik oldu biraz da yaşla birlikte bir olgunluk ve daha çok sahiplenme oluyor galiba

Nasil suruyor peki iliskiniz? Sorun etmiyor musun?
ilk başlarda sorun ediyordum sürekli öyle yap böyle yap diyordum beklentim vardı ama olmayınca olmuyor bende alıştım artık takmıyorum .. ilişkimizde iyi gidiyor evlendim bile odunumla artık sorun olarak görmüyorum bi beklentim yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…