- Konu Sahibi sevdicegim
-
Karakteri iyiyse seni çok seviyorsa bunlara fazla takılma bence benim esim öyle değil ama senin dediğin gibi olan bir çok arkadaşım var özel günleri unutan ve romantizm den anlamayan ama eşine deliler gıbı aşık olan
Ayni benim sevgilim.ben de senin gibi soyluyorum ama soyleyince de anlami kalmiyor.burada o kadar dertli insan var ki ben burayi okudukca sukrediyorum.kotu huylu olmasindansa birak odun olsun bizim olsun
Canm vallahi bilmiyorum her kavgamizda kesin bi surprizle gelmistir diyorum bi umutla hahahNapicaz boyle :)
ilk başlarda sorun ediyordum sürekli öyle yap böyle yap diyordum beklentim vardı ama olmayınca olmuyor bende alıştım artık takmıyorum.. ilişkimizde iyi gidiyor evlendim bile odunumla artık sorun olarak görmüyorum bi beklentim yok çünkü
Kimseye imrenme canım ben ne imrenilecek ilişkiler gördüm ama hepsi bittiHaklisin ama duyduklarimdan imreniyorum. Uzuluyorum
şimdi bi arkadaşım dertleşti gitti aynı şeylerden dert yanıyor. o kadar çok ki böyle olan. evlenince dahada odunlaşıyorlar. sen böyle bi adamla ömür boyu yaşayabilecek misin ona bakmalısın. sakın değişir diye düşünme.
Canm vallahi bilmiyorum her kavgamizda kesin bi surprizle gelmistir diyorum bi umutla hahah
Biz de bir bucuk yildir birlikteyiz
İki ya da uc kez cicek gordum onun da biri yilbasi icindi..
Sozde romantiktir ama fiilen aslaa..
Alistim ben sanirim.
Bazen kafaya cok takiyorum ama degismiycek ki
Kimseye imrenme canım ben ne imrenilecek ilişkiler gördüm ama hepsi bitti
canım karakter bence bu bazıları o imrendiğimiz şekilde belli eder sevgisini bazıları da bizimkiler gibi. çok daha önemli şeyler var ilişkide sevgi saygı sadakat.. allah bunların eksikliğini göstermesinAllah daimi etsin insallah. Beklenti icinde olmayacak olmak beni uzuyoreksikmisim gibi hissediyorum bu sebeple bazen
değişmiyorlar baskylada olmuyo senden soğuyor en iyisi fazla sıkmamak. yanındaysa kötü davranmıyorsa, başkasına gitmiyorsa seviyodur. ben 5 senedir uğraşıyorum değişme yok. saldım bendeTam da bu asamadayim. Kendime bunu soruyorum. Ona da bu konuda kendimi ve onu sorguladigimi soyledim. Ancak bunu soylemem bile baski yapiyorsun demeyle sonuclandi
Slm senin esin kac yasinda benim ki 32 1.5 yildir evliyiz hala odun ve utangac dusun nisanlilik donemi dahil elimi tutupta yurudugunu gormedim bir defa haric o da yanlislikla oldu sanirim :-D;-);-)Benim eşimde sevgiliyken biraz böyleydi ama evlendikten sonra pek romantik oldu biraz da yaşla birlikte bir olgunluk ve daha çok sahiplenme oluyor galiba
Seni seviyorsa ve bunu gerçekten gösteriyorsa,, seni aldatmıyorsa, sana değer veriyorsa, seni kırmıyorsa vs. özel günlerinide unutmuyormuş daha ne istiyorsun Allah aşkına... daha dün işlendi bu konu... birde sen istediğinide söylüyorsun hatırlatıyorsun.. buna rağmen senide kırmıyorsa seviyorsun istiyorsun diye yapıyorsa... valla daha da kaşınma derim şekerim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?