- 3 Eylül 2014
- 178
- 184
- 48
- 40
- Konu Sahibi sevdicegim
-
Allah iyiliğini versin :)) seninkide çok ilginçmiş. Ben 29 yaşındayım eşim de aynı yaşta 3 yıl 3 aydır evliyimSlm senin esin kac yasinda benim ki 32 1.5 yildir evliyiz hala odun ve utangac dusun nisanlilik donemi dahil elimi tutupta yurudugunu gormedim bir defa haric o da yanlislikla oldu sanirim :-D;-);-)
niye değiştiricen canım... durum bu yani... konu sahibini ayrı tutuyorum... her dakika hediyelere boğupta ne isterse yapıpta ilgi alaka sıfır olup boynuzlananı da çok gördüm yani...Senden sonra yazdiklarina benzeyen bisey yazmisim degistirsem mi napsam :)
Aynenniye değiştiricen canım... durum bu yani... konu sahibini ayrı tutuyorum... her dakika hediyelere boğupta ne isterse yapıpta ilgi alaka sıfır olup boynuzlananı da çok gördüm yani...
Bizim aramizda on yas fark var ama allah var hakkini yiyemem iyi ama cok cabuk kusuyo kusuncede barismiyo kolay kolay bu huyu olmasin bisey istemiyorum ondanAllah iyiliğini versin :)) seninkide çok ilginçmiş. Ben 29 yaşındayım eşim de aynı yaşta 3 yıl 3 aydır evliyim:-D;-);-)
Ay senin eşinin huyları benim babamınkiyle aynı. Sanki karşımda annem anlatıyor sandım o da aynı şeyleri anlatır durur bana ama gerçekten de önemli olan sevmek ve sevilmekBizim aramizda on yas fark var ama allah var hakkini yiyemem iyi ama cok cabuk kusuyo kusuncede barismiyo kolay kolay bu huyu olmasin bisey istemiyorum ondan
Aynen valla onu bile bulamiyorum artik ben utandirip isyerine cicek gonderecegim belki beyin sarsintisi gecirir ayni seyi de o yaparÖyle erkek var mı
Biz özel günlerede razıyız
Kesinlikle katiliyorum sana. Hersey cicekle bocekle bitmiyo ki..niye değiştiricen canım... durum bu yani... konu sahibini ayrı tutuyorum... her dakika hediyelere boğupta ne isterse yapıpta ilgi alaka sıfır olup boynuzlananı da çok gördüm yani...
Tabi canim simdi bile kus bana ki kendi haksiz oldugunu cok iyi biliyo konusuyorum konusmuyo ne yapayim barisir annen babana ne yapiyordu barismak icin soyle de bende yapayim belki ise yararAy senin eşinin huyları benim babamınkiyle aynı. Sanki karşımda annem anlatıyor sandım o da aynı şeyleri anlatır durur bana ama gerçekten de önemli olan sevmek ve sevilmek
Evlenmeden önce oto boka çicek alırdı hep kandırmış beniAynen valla onu bile bulamiyorum artik ben utandirip isyerine cicek gonderecegim belki beyin sarsintisi gecirir ayni seyi de o yapar
Annem de önce konuşmaya çalışır baktı yüz vermiyor kendi haline bırakır babam da eli mahkum konuşmak zorunda kalır çünkü yemeği yapan annem, ütüsünü yapan annem vs. Yani işin içinde menfaati var tabi mecbur konuşacak :))Tabi canim simdi bile kus bana ki kendi haksiz oldugunu cok iyi biliyo konusuyorum konusmuyo ne yapayim barisir annen babana ne yapiyordu barismak icin soyle de bende yapayim belki ise yarar
Valla arada küslükte iyidir bee... biz mesela hiç küsemiyoruz... anammm bi tartışma başlıyor car car car o bana ben ona tartıştıkça uzuyor uzadıkça uzuyor... o susmuyor o susmadıkça bana laf hakkı doğuyor ben susmuyorum sonunda yoruluyoruz artık derman kalmıyor.... iyi hadi bi çay koy diyerek konu kapanıyor :)))) Aman Allah önemli büyük kavgalar vermesin yeterki... olur öyle küslük bi öpücük barışabiliyorsanız ne mutlu size....Ay senin eşinin huyları benim babamınkiyle aynı. Sanki karşımda annem anlatıyor sandım o da aynı şeyleri anlatır durur bana ama gerçekten de önemli olan sevmek ve sevilmek
Evet canım katılıyorum sanaValla arada küslükte iyidir bee... biz mesela hiç küsemiyoruz... anammm bi tartışma başlıyor car car car o bana ben ona tartıştıkça uzuyor uzadıkça uzuyor... o susmuyor o susmadıkça bana laf hakkı doğuyor ben susmuyorum sonunda yoruluyoruz artık derman kalmıyor.... iyi hadi bi çay koy diyerek konu kapanıyor :)))) Aman Allah önemli büyük kavgalar vermesin yeterki... olur öyle küslük bi öpücük barışabiliyorsanız ne mutlu size....
Canim oyle ama sabah kahvalti beraber yapiyoruz aksam ben once yiyorum gelince hazirliyo kendine birakmiyo ben hazirlayayimAnnem de önce konuşmaya çalışır baktı yüz vermiyor kendi haline bırakır babam da eli mahkum konuşmak zorunda kalır çünkü yemeği yapan annem, ütüsünü yapan annem vs. Yani işin içinde menfaati var tabi mecbur konuşacak :))
Oyle canim ama benimki uzatiyo hemde coooooook bu yonunu sevmiyorum yoksa kusmek iyValla arada küslükte iyidir bee... biz meiyi la hiç küsemiyoruz... anammm bi tartışma başlıyor car car car o bana ben ona tartıştıkça uzuyor uzadıkça uzuyor... o susmuyor o susmadıkça bana laf hakkı doğuyor ben susmuyorum sonunda yoruluyoruz artık derman kalmıyor.... iyi hadi bi çay koy diyerek konu kapanıyor :)))) Aman Allah önemli büyük kavgalar vermesin yeterki... olur öyle küslük bi öpücük barışabiliyorsanız ne mutlu size....
küslüğü uzatmak iyi olmuyor tabiki bide sen haklıysan haklı haklı barışmaya çalışmak her defasında bıktırır... geçer inşallah zamanla yaa... dert etme bu kadar boşver kendi haline bırak böyle kabul et işte... o küstüğü zaman sende kafanı dinleOyle canim ama benimki uzatiyo hemde coooooook bu yonunu sevmiyorum yoksa kusmek iy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?