evlenmeyi düşündüğüm bi sevgilim var fakat adamda ne bi tatlı söz ne bi ilgi var.misal günde 1 kez konusuyoruz pek konusmayı sevmiyorum telde ilişkimiz yıpranmasın diyor.bulustugumuzda arkadaslarıyla beraber koloni ordusu seklinde bulusuyrz nedense tek görüsemiyorz zaten kısıtlı zamanı oluyor tüm gün çalısıyor hafta sonu da dahil kendi işi olduğu için gece 1 de işten çıkıyor erken çıktıgındada hep arkadaslarıyla oluyoruz zaman yok tekde bulusuruz diyor ama hep aynı duygularını bana söylicene arkadaslarına söylüyor onlardan duyuyorum sevgisini.ailesinle bnim hakkımda konustugunu da arkadaslarından öğreniyorum çözemedim ben bu adamı kapalı kutu boğa burcu değil öküz burcu ama seviyorum kahretsin var mı böyle bi ilişki modeli olan akıl verebilecek olan ayrıldık çoğu kez o aşamalarda sevdiğini Allah ın izniyle evlencez seninle die ifade etti ama telefonda 1 kez görüsüyoruz o da 20 sn bi adamda hiç mi özlem olmaz bi de aynı mahalledeyiz sözde.evlenmek için evlenceğini düsünüyorum bi yandan bi yandanda sevmediği kimseyi yanında asla tutmayan bi tip kararsızım :S
yemin ederim kocamı anlattığını düşündüm, herhalde dedim bizim adam başkasıyla kırıştırıyor

şaka bi yana bir de boğa benimki de. şu an zorunlu hizmet görevlerimizden dolayı ayrı gayrıyız fakat kendisi yine de süslü sözler, sevgi cümleleri, sesimi duymak istemeler vs. gibi faaliyetlere yönelmiyor sağ olsun. telefonda konuşmayı sevmiyor, hiç. konuşuyoruz ama işte şurdayım şunu yapıyorum işte yemek yedim yatıyorum vs. çok sıkıcı di mi?

söylediğin gibi, biz de arkadaşlarımızla bir şeyler yaparız genelde. ne biliim mesela yılbaşında yine birileriyle (arkadaşlarımızla) eğlenicez. yani ben de isterim tabi, ama o isteyince bunu gıcık oluyorum gıcıkk

sonuç olarak zannediyorum ki, bunun adı "odunluk" oluyor arkadaşım

Son düzenleme: