Of acil cevap kızlar :(

iLkNuRRRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
213
0
96
İstanbul
arkadaşlar merhaba bende bir ocak annesyim. oğlum 19 ocak ta doğdu.bi sorum olacak size. 2 gün önce doktoragittik isiliktn oğlumun ağzında pamukçuk çıkmış. p.tesi günü kontrole gidicez geçmiş mi bakcak. ben nasıl anlıcam geçip geçmedini. dili falan hep beyazbeyaz oldu ilaç sürdükten sonra. böyle mi geçiyor bu yada geçmiyor mu acaba ve ayrıca ben devit 3 ve fooruyu verdikten sonra dili beyaz olduğu için o bölgeler siyah oluyor ?

isilikten pamukçuk olduğunu ilk defa duydum.Allah acil şifalar versin.ama anladığım kadarıyla dili bembeyaz ise hala pamukçuk devam ediyor.ben pamukçuk olmasın diye su veriyordum ara sıra,birde dilini temizliyordum ara sıra ama pamukçuk oluştuktan sonra silmek ne kadar doğru bilmiyorum.yara sonuçta.acil şifalar arkadaşım

sağolasın canım teşekkür ederim. yok hayır isilikten olmadı yanlış anladın yada ben yanlış ifade ettim. isilik oldu diye götürdüm, pamukçuk ta çıkmış onu da öğrenmiş olduk. eğer geçmezse c.tesi getir demişti keşke götürseydim bugün ne bileyim ben bu şekilde geçiyor zannetim. inş p.tesiye kadar azmaz,geçmezse iğne vericem demişti çünkü of mafoldumben

iğne ha küçücük bebeciğee:bbo: kıyamam bennn.ya emerken falan zorlanıyor mu peki?bu arada ben de ocak annesiyim.ek gıda veriyor musun?

Benim oğlumda Aynisindn geçirdi yalnız ben doktora falan gitmedim karbonatli suyla ağzını biz Gülben'e yardımıyla günde iki defa temizledim bir haftada gecti pamukcuk itilesirkrn beyaz noktalar yok olup kırmızı yaraya dönüşüyor sonrada tamamen geçiyor çok gecmis olsun önemli bı rahatsızlık deil ama her bebekte olur canınızı sıkıp panik yaabiza gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…