of! hata bende mi imdi?

esmer_melek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
346
2
96
Ankara
bu kaçıncı ya kaçıncı bıktım artık yine ayrıldık ne kadar sevsemde acı çeksemde bu kez onu affetmiycem tanışma yıl dönümümüzün ertesi günü ayrıldık hala şaka gibi geliyor neymiş efendim bu zamana kadar kimse onu benim kadar düşünmemiş sevmemiş alışık değilmiş buna kendini suçlu hissediyormuş ne alakaysa onu bu kadar sevmemi istemiyomuş bende o zaman çıkarım hayatından istemiyosan dedim ayrılalım desem şimdi hiç itiraz etmycekmisin dedim hayır dedi ve ayrıldık tartışmamız benim kıskanmam yüzünden başladı aslında benim iki kız arkadaşım var bunlar hafta sonları erkek arkadaşımın evine gidip ders çalışıyolar ders çalışmak için bile olsa istemiyorum böyle bişeyi haksızmıyım siz söyleyin ne olur siz olsanız istermisiniz aşırımı kıskançlık yapmışım?? her neyse bu noktaya kadar geldi işte beni çok seven sırılsıklam aşık olan o adam gitti yerine vurdumduymaz beni umursamayan gözyaşımdan bile vicdanı sızlamayan birisi geldi hemde 1 saatin içinde arkadaş olursak daha iyi olacakmışmış sinirden kafayı yiycem bende salak gibi karşısında tutamadım kendimi ağladım zırıl zırıl aptal gibi kendime çok kızıyorum o ise kılını bile kıpırdatmadı hatta beni üzecek bşy söylemişti şuan sinirden hatırlamıyorum şimdi bu sözüm üzerine ağlaman gerekiyodu dedi birde kafayı yiycem yaa çok kızgınım hemde çok üzgünüm ne yapıyım ben şimdi senağlama

canım haklısın kız arkadaslarının evıne gelmesı konusunda.....
ama tepkını belkı sert gosterdın ...bılemem....
ayrılıp ayrılıp tekrar barısmakta sevgı yıpratır....hemde hemde bırbırınıze karsı ılgıyıde...
bence cıddı cıddı konus...neden boyle umursamaz yada ılgısız....
artık gozyaslarına yada ılgıne bır tepkı vermıyorsa....
hanı demıs ya ben alısık degılım dıye....sende ılgını alakanı kes....bırak kendı halıne ...
ne yapıcak ....sana yaklasımı nasıl olucak ona gorede degerlendır.....
kacan kovalanır...mantıgını uygula bakalım ne olucak....

Hiç kimsenin hakmedigi dergeri fazlasini vermiyeceksin canim.....
Salla gitsin, ellini sallasan ellisi.....:1closedeyes:

sen haklisin canim....
erkek arkadasinin ayrilmak zaten kafasindaymis...
belli onun kafasinda artik baska seyler...
agladigin icin kendini hirpalama canim...
sonucta sen onu icin degil, kendin icin, yasadiklarin icin agladin....
ayril baris, ayril baris bu iliskiyi cok yipratiyor ve bazi seyler yitip gidiyor...
sen simdi dök icini aglaman gerekiyorsa agla...
ama bundan sonra ona karsi daha güclü durmaya calis...

Degermi hic o gözyaslarina be güzelim!!:teselli:

O yaslarin degerini bilmeyen bir adamla zaten nereye kadar giderki??

Yol ver gitsin, o sana zaten layik degil....Vicdan, Adam gibi adam olmak, Delikanli olmak bunlar her erkegin basina devlet degil iste...

Canım önce sakin ol,kıskançlık konusunda haklısın..Sanırım o da haklılığını kanıtlamış ki hiç tepki vermemiş ağlaman karşısında ...Sadece biraz zaman tanı kendine,ona değil kendine..Şuan sinirlisin üzgünsün,mantığım devre dışı..Ama sinirin üzüntün geçsin eminim daha mantıklı düşüneceksin kendin için en iyisine karar vereceksin:1hug:a.s.

ben de olsam kıskanırdım haklısın canım. bu yüzden de kız arkadaşlarınla erkek arkadaşını tanıştırabilirsin ama sık sık bir arada olup onların da dost olmasını sağlamak bana göre yanlış.
eğer sevmiyorsa ilgisi azalmışsa söylesin sana ama seviyorsa da bu dengesiz davranışları sergilemesin ve biraz olsun taviz versin. isteklerini yerine getirsin.

1 sene kadar tabiri caizse peşimde koştu sonunda kabul ettim aşık olmama rağmen zamanla çok sevdim bağlandım o da biliyo bunu eskiden daha iyiydi çok sevmeyi beceremiyosun falan dedi kıskançlık krizine giriyomuşum ama aşırı olduğunu düşünmüyorum ne demek ya evine gitmek ne demek ben buna izin veremem ona bu kadar bağlanmıycakmışım bi gün olmazsa ne yapacakmışım vs. vs. bende niye hep sonumuz ayrılık olacakmış gibi konuşuyosun dedim hayır öyle konuşmuyorum evlenmeyi düşündüğüm insansın ama evlensekte sen benle mutlu olamazsın dedi ağlarken hiç oralı olmaması çok koydu çok kızgınım verilmiş onca emekte var şimdi nasıl bi kalemde silinir herşy anlamıyorum yasenağlama

kaçan kovalanır derler bencede öyle aldırış etme ayrılmaya bu kadar hevesli biri için kendini neden üzüyorsunki asla değimezzz söylemek hep kolaydır içini hiç birimiz bilemeyiz ama yapabileceğin başka bişi yok kıskansanda belli etmeyeceksin kıymet vericen ama çokta hissetmicek bunlar altın kurallar yani bide böyle olmayı dene
ben sevdiğim insanla evliyim deli gibi seviyorum ama o bunu asla bilmez ve beni el üstünde tutar inan dediklerim işe yarıyor bilmiş bilmiş konustuysam kusuruma bakma .
sevgilerimle umarım herşey düzelir

canım deger mi kendini bu kadar uzmeye,yolver yolver yolver.. salla gitsin! bu hayatta kim sana ne kadar ne deger veriyorsa sen de o kadar vereceksin..

beni sevmiyosan artık açıkça söyle dedim bunun sevmemekle alakası yok tabiki seviyorum diyo ne yapmaya çalışıyo bi anlam veremiyorum tek bildiğim kalbimi çok kırdığı kimse onun kadar üzmemişti beni bu zamana kadar çok ayrılık yaşadık ama bu kez onu affetmeye niyetim yok artık gururumu ayaklar altına sermenin bi anlamı yok değmiyo çünkü ne kadar sevsemde böyle düşünüyorum yeter artık!!!

çok teşekkür ederim arkadaşlar papatyacım işte bende senin gibi bi anlam veremiyorum belli bşy olsa tamam bu yüzden ayrıldık derim en azından. unutmaya çalışırım. bu belirsizlik onun o tavırları sözleri beni delirtiyo madem istemiyo bende sevmiyorum artık yani en azından zerre kadar belli etmycem zaten ayrıldık yüzüne bile bakmycam. haklısınız fikirleriniz için hepiniz çok sağolun o kadar seviyim diye uğraştı şimdide istemiyo beyefendi ne kadar sevmemekle alakası yok desede gözlerinden anlaşılıyo herşey eskisi gibi bakmıyo belkide başta ona pas vermediğim için hırs yaptı şimdide hevesi geçti bilmiyorum aklıma bir çok ihtimal geliyor

Sevgiye sınır koyulur muymuş fazla üstüme düşme ya olmazsa falan bu tarz cümleler altında çok şey aranacak cümleler...Boşver canım seni ağlatan bu kadar üzen bir insanı boşver.Olduğundan fazla değer verince üzülen böyle hep biz oluyoruz işte maalesef

güzelim çocuk vazgeçmiş senden,kalmamış bi şey sana karşı..açık açık söylemiş işte.daha napıcaksın ki? ilişkilerde dürüstlük diye bas bas bağırırız,sonra adam dürüstce duygularını söyleyince daha beter koşarız peşinden...üsteleme bence..sen üstüne gittikçe daha çok sıkılıcak.zamana bırak

bosver gitsin cnim belli ki onun kafasinda varmis bu ayrilik zaten.
ayrica yakin zamanda biri ile cikarsa sakin sasirma.

hayatta bir erkek için ağlamadım ağlamamda nolur böyle yapmayın.bırakın onlar ağlasın bırakın onlar sizi kaybetmekten korksun.değermi hiç.ben olsam çabucacık unutmuş numarası yapar unutmasamda kolay değil biliyorum.aramazsan sormazsan.daha kıymetli olursun.senin erkek arkadaşın için bu kadar enerji sarfiyatı bile fazla cnm.hiç yorulma.yol ver gitsin.sanırım kendisi daha tek bir kişiye bağlanmaya hazır değil.sende onu kıvama gelene kadar beklemek zorunda değilsin.onları dünyanın merkezine koymayın.hele bu devirde.

bu zamana kadar kimse onu benim kadar düşünmemiş sevmemiş alışık değilmiş buna kendini suçlu hissediyormuş ne alakaysa onu bu kadar sevmemi istemiyomuş

bunlar bazı seylerı gozden gecırmen gerektıgını gosterıyor nıye bı ınsan sevılmekten sıkılmış gıbı yaparkı hata daha cok sever baglanır..bence ayrılmak ıstemıs bunuda sevıyorum ama..gibi bı bahaneye baglamış..sakın bıda gerı donme bence dıkışli ılişkiler yurumez kapattıgın sayfayı acmakla hata etmıssın ..yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…