- Konu Sahibi esmer_melek
bu kaçıncı ya kaçıncı bıktım artık yine ayrıldık ne kadar sevsemde acı çeksemde bu kez onu affetmiycem tanışma yıl dönümümüzün ertesi günü ayrıldık hala şaka gibi geliyor neymiş efendim bu zamana kadar kimse onu benim kadar düşünmemiş sevmemiş alışık değilmiş buna kendini suçlu hissediyormuş ne alakaysa onu bu kadar sevmemi istemiyomuş bende o zaman çıkarım hayatından istemiyosan dedim ayrılalım desem şimdi hiç itiraz etmycekmisin dedim hayır dedi ve ayrıldık tartışmamız benim kıskanmam yüzünden başladı aslında benim iki kız arkadaşım var bunlar hafta sonları erkek arkadaşımın evine gidip ders çalışıyolar ders çalışmak için bile olsa istemiyorum böyle bişeyi haksızmıyım siz söyleyin ne olur siz olsanız istermisiniz aşırımı kıskançlık yapmışım?? her neyse bu noktaya kadar geldi işte beni çok seven sırılsıklam aşık olan o adam gitti yerine vurdumduymaz beni umursamayan gözyaşımdan bile vicdanı sızlamayan birisi geldi hemde 1 saatin içinde arkadaş olursak daha iyi olacakmışmış sinirden kafayı yiycem bende salak gibi karşısında tutamadım kendimi ağladım zırıl zırıl aptal gibi kendime çok kızıyorum o ise kılını bile kıpırdatmadı hatta beni üzecek bşy söylemişti şuan sinirden hatırlamıyorum şimdi bu sözüm üzerine ağlaman gerekiyodu dedi birde kafayı yiycem yaa çok kızgınım hemde çok üzgünüm ne yapıyım ben şimdi senağlama