Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay göründüğünden değil durum bu. Kadın 3 yıl evini bırakıp gelmiş kalmış şimdi keyfi kalmak Hakkı. Annesi gelse 3 yol kalsa şimdi onun gelip keyfi yere gelmesi kalması haklı olurdu.
Şimdi durumu tersten düşünsen konu şöyle olurdu. Annecim 3 yıl evini bıraktı geldi bizimle kaldı torununa baktı bizi zahmetten masraftan kurtardı. Şimdi bayramda gelip kalıcam deyince kocam laf ediyor ne yapayım şimdi. Bizde derdik li kocan odun saygısız nankör bosver dinleme. Bu kadar net aslonda
Kolay göründüğünden değil durum bu. Kadın 3 yıl evini bırakıp gelmiş kalmış şimdi keyfi kalmak Hakkı. Annesi gelse 3 yol kalsa şimdi onun gelip keyfi yere gelmesi kalması haklı olurdu.
Şimdi durumu tersten düşünsen konu şöyle olurdu. Annecim 3 yıl evini bıraktı geldi bizimle kaldı torununa baktı bizi zahmetten masraftan kurtardı. Şimdi bayramda gelip kalıcam deyince kocam laf ediyor ne yapayım şimdi. Bizde derdik li kocan odun saygısız nankör bosver dinleme. Bu kadar net aslonda
Canım ben istememistim zaten. Eşim annesi yalnız diye istedi. Yukaridada yazdım. Bizim bakanımız vardı.Yeni gelin olarak her zmn gelinleri savudnum kvleri gömdm hep:) ama bu durum biraz tuhaf geldi bana sonucta ihtycn varken iyiydi cocuga bakarken sıkıntı yoktu smdi neden sıkıntı onu anlamadm cıkarcılık gordum kızmayın bu bnm sahsi gorusum
Doğru diyorsun. Benim annem 10 yıl oldu vefat edeli.Yarın sizin anneniz gelmek istese eşiniz de istemez surat yapar ,sen benim anneme öyle davranıyorsun ben surat yapınca suç al sana kavga
arkadaş çevresi olsun aile,akraba işi bitince kimse kimseyi istemiyor ,zor günümüzde destek olanları unutmayalım kim olursa olsun
İşte cekindigim o. Uzun kalacaktır. Yalnız yaşıyor ve evinde sıkılıyor.Bayram da çocuğunu,kardeşini görmek bana hakkı gibi geldi ama tabi öyle işinize karışmamalı ya da tutupta haftalarca kalmamalı kanımca..
kendi suun. kreşe verseydin mesela. o istedi diye 3 yil aynı evde oyurmam benHayatım o üç yılı da kendisi istedi. Başka alternatif vardı bize. Yalnız kalmasın diye eşim istedi. Bende he dedim.
Kesinlikle katılıyorum sizeKolay göründüğünden değil durum bu. Kadın 3 yıl evini bırakıp gelmiş kalmış şimdi keyfi kalmak Hakkı. Annesi gelse 3 yol kalsa şimdi onun gelip keyfi yere gelmesi kalması haklı olurdu.
Canım en başında aciklamadim şimdi tek tek yazıyorum. 3 yıl kalması eşimin isteği idi. Bakanımız vardı. Sıkılıyor diye eşim annesini istedi diye öyle yaptık.Kolay göründüğünden değil durum bu. Kadın 3 yıl evini bırakıp gelmiş kalmış şimdi keyfi kalmak Hakkı. Annesi gelse 3 yol kalsa şimdi onun gelip keyfi yere gelmesi kalması haklı olurdu.
kabul etmeseydin bukadar basit.ayni evin icinde 3 yıl nasıl gecırdın ?! şimdide alıştı tabikş gelir. zamanında hayır dıyecektınCanım en başında aciklamadim şimdi tek tek yazıyorum. 3 yıl kalması eşimin isteği idi. Bakanımız vardı. Sıkılıyor diye eşim annesini istedi diye öyle yaptık.
Uzun kalıyor gelince. En az 1 ay. Bana yardım için gelmedi 3 yıl. Sıkılıyor diye bakicimizi bırakıp onu aldık. Şimdi yapın yorumu lütfen.İşini görürken iyiymiş ses etmemişsin şimdi yandım Allah oğlunun evi arada gelir kalır ne var???
bakıcıyı bırakıp onu almış:) para vermek istemedim demiyorda...Uzun kalıyor gelince. En az 1 ay. Bana yardım için gelmedi 3 yıl. Sıkılıyor diye bakicimizi bırakıp onu aldık. Şimdi yapın yorumu lütfen.
Canım en başında aciklamadim şimdi tek tek yazıyorum. 3 yıl kalması eşimin isteği idi. Bakanımız vardı. Sıkılıyor diye eşim annesini istedi diye öyle yaptık.
Canım en başında aciklamadim şimdi tek tek yazıyorum. 3 yıl kalması eşimin isteği idi. Bakanımız vardı. Sıkılıyor diye eşim annesini istedi diye öyle yaptık.
Zaten bakan vardı cnm. Babamın hanımı büyüttü çocuğumu. Kendisinin eşi vefat edince sikilmaya başladı. Eşim o olsun istedi. Hata evet.kendi suun. kreşe verseydin mesela. o istedi diye 3 yil aynı evde oyurmam ben
Kesinlikle hata oldu evet. Eşim aklıma yatirmisti.kabul etmeseydin bukadar basit.ayni evin icinde 3 yıl nasıl gecırdın ?! şimdide alıştı tabikş gelir. zamanında hayır dıyecektın
Tamam Can'ım anlıyorum da işte sende kabul etmekle arada ki çizgiyi silmişsin maalesef. Keşke o Zaman ağırlığını koysaydın bu saatten sonra çok zprCanım en başında aciklamadim şimdi tek tek yazıyorum. 3 yıl kalması eşimin isteği idi. Bakanımız vardı. Sıkılıyor diye eşim annesini istedi diye öyle yaptık.
Yüzüm yumuşatır. Çok acısını çekiyorum. Birde ne olduğunu anlamadım bile. Baktım aylar geçmiş bizde.Tamam Can'ım anlıyorum da işte sende kabul etmekle arada ki çizgiyi silmişsin maalesef. Keşke o Zaman ağırlığını koysaydın bu saatten sonra çok zpr
Üzüldüm valla. Benim de yüzüm çok yumuşaktır anlıyorum seni hayır diyemedin işte sonra başına iş çıktıYüzüm yumuşatır. Çok acısını çekiyorum. Birde ne olduğunu anlamadım bile. Baktım aylar geçmiş bizde.