Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm. Öyle düşündüm bende.Ama işte kadın sizde düzen kurmuş
Üç yıl sonra güle güle demek zor iyi gitmiş yine
Gelirse de gönlünü çok hoş etmeyin de sonra evine dönsün
Onu da düşündüm ama biyer bulamadımBayram icin siz de cikin gidin baska bi yere. Gelsin kardesinde kalsin.
Ben öyle yapsam ömrü billah beni iyi etmeden gitmez kızKuzenim 2 sene önce evlendi. 5 ay önce falan kaynanası uzak şehirden ziyarete gelmiş baktı kadın gitmiyor hasta taklidi yapmış o da yatak döşek görseniz tam bi oscarlık oyuncu
Sonra kaynana gitmiş tabi
Siz gidin ona.Onu da düşündüm ama biyer bulamadımbirde eşim annesini ister görmek gelmisken
(
Inanmayacak sin ama düşündüm bunu. Cesaret edemedim esime söylemeye.Siz gidin ona.
Gidelim bayramı orda geçirelim evi şenlensin filan desenInanmayacak sin ama düşündüm bunu. Cesaret edemedim esime söylemeye.
Valla işiniz düştüğünde gelip kaldıysa keyfi gelip kalmaya da Hakkı var benim fikrim
Yüzüm yumuşaktır benim. Direk soyleyemeyince baktimki kalıyor aylar geçmiş.Bayram da sen gelme biz sana gelelim deseniz
Keske hic bastan kabul etmeseydin 3 yil sende kaldiktan sonra artik orayi evi gibi gormeye istedigim zaman gider gelirim demeye başlamıştır
Evet cnm. Teşekkürler ederim.Tamam basbasa kalmak esinle zaman gecirmek istersin elbet ama kadın 3 yıl başka bi sehiri bırakmış senin yanina gelmis cocuk için her kv de yapmaz bu kadarini iyiligi dokunmus sonuçta ve her gün yan yana oldugu torununuda özlemiş olabilir ayrıca titiz olması pasaklı olmasindan iyidir cocuguna kendin baktığın için uzun sure kalacagini zannetmiyorum yaptigi iyilikleri göz önünde bulundurmani tavsiye ederim yoksa zorlanirsin
Çok titiz. Benim işlerimi begenmiyordu ama yüz göz olmadık hiç. Sabrettim
Umuyorum bakalım. Eşim de gelsin diye bekliyor hep. O günlere dönmekten korkuyorum resmenİşte o zamanlar alttan almayacaktın. O zaman evet çocuğuna bakıyor ama kendini evinde gibi rahat hissetmeseydi bu kadar rahat gelip gidemezdi.
Şimdi işin zor. Çok kalmayacağını umalım.