Riski göze alıp (cv konusunda ) numaranızı değiştirmeniz en makbulü. Ola ki buldu ve yine devam etti , gerekli mercilere başvurmanız gerekmete .Mesaj atmıyor , arıyor doğrudan ve ben ses kaydı alamıyorum. Keşke msj atsa ,o olduğunu bilir hiç cevaplamam. Bilmediğim numara olunca iş için sanıp açıyorum. Ailesinin ve kendisinin sosyal medyasına bakmistim. Doğum günlerinde kardeşine sözde pkk kıyafeti giydiren,ailesinden birinin pkkda öldüğü biri. Tüm paylaşımlar i o yönde. Zaten beni onla muhatap etmek zorunda bırakan o pislik çocuk da demişti , öyle bir aile olduklarını ve kendisinin de bu nedenle kızdan ayrilamayip korktuğunu.
Sosyal medyadan,o çocuk da söylemişti. Eminim o zihniyetteler. Başta neler olduğunu soruyordu, siz nasıl başladınız , ilişkiniz nasıldı vs. Son konuşmada o çocuğun zarar gördüğünü, bunun intikamını alacağını,onu üzenlerin cezasını çekeceğini söyledi. Beni de ustukapali tehdit etti yani.Seni arayıp ne diyor yani nasıl davranıyor.terorist zihniyetli olduğunu nerden anladın?
Haklısınız , ancak suan elimde herhangi bir delil yok. Savcılık bu durumda işleme alır mı ki şikayeti ?Savcılığa gitme zamanı gelmemiş mi sizce?
Bu kadar ısrarla hala arayan birini?
Elimde belge yok maalesef. Bir sürü engelli numara var. Başka da bir şey yok. Evet insanlar çok farklı. Kinamayayim ama böyle değişik bir durum görmedim ben. Sanki ben aldattım kendisiniKesınlikle o tehdıt mesajlarını tutun elinizde nolur nolmaz bu devir de insanın başına neler geliyor , o belgeleri saklayın gerekirse adliyeye başvurun
Çünkü insanlar cok farklı ve numaranızı degiştirin ama belgeleri saklayın muhakkak.
Haklısınız , ancak suan elimde herhangi bir delil yok. Savcılık bu durumda işleme alır mı ki şikayeti ?
Teşekkür ederim ,içim rahatladıDelile gerek yok. Siz savcılığa başvurun. Onlar geçmişe dönük arayan numaraları bulurlar.
Benim işyerine gelen aramayı bile buldular.
Bundan sonraki aramaları da takibe alırlar.
Siber suçları ben de düşündüm ancak benim ihbar ettiğim öğrenilirse hepten başıma çöker diye cekindim. Genelde erkekler kızları rahatsız eder, benimkinde karşımdaki de kız. Onun yüzünden ben yıllardır kullandığım numaramı kaybedicem. Savcılık fikri de var aklımda . İnşallah düşer yakamdan belasız şekilde. Tesekkur ederim yorumunuz içinKızın nosunu, sosyal hesaplarını terör örgütü ile bağlantılı olmaktan ve sizi tehdit etmekten, siber suçlara ihbar edin.
Ve dahası ben olsam telefonumu değiştirirdim sanırım, cv konusunda haklısınız ama bu bela da uğraşılacak gibi değil.
Cv bıraktım birçok yere. Bir o nedenle bir de numarami değiştirsem de ,bundan sonrası için ararsa yine bilmediğim nodan ,savcılığa şikayet ettim diyeceğim. Fakat korkum numaramı sacmasapan sitelere yazması ,numaram kapansa da arkadaşlarım görürse aileden biri görürse çok utanırım. Asıl korkum bu maalesefNumaranızı değiştirme imkanınız yok mu?
Ne olacağı belli olmaz.Biraz bekleyin olmadı değiştirin bence. Ben öyle yapardım şahsen.Cv bıraktım birçok yere. Bir o nedenle bir de numarami değiştirsem de ,bundan sonrası için ararsa yine bilmediğim nodan ,savcılığa şikayet ettim diyeceğim. Fakat korkum numaramı sacmasapan sitelere yazması ,numaram kapansa da arkadaşlarım görürse aileden biri görürse çok utanırım. Asıl korkum bu maalesef
Yer mı ki acaba ya ? Yerse hem yurtdışında olduğumu da düşünür sağa sola isim şehir vs bilgilerimi yazamaz.Bu hattım daha önce bi sabıkalının numarasıymış savcılık dinliyormuş numaramı beni adliyeye çağırdılar bilgi verdiler bi süre telefon kullanmayacağım yurtdışında iş buldum oraya gideceğim zaten de.
Bence yer. Hatta acil çıkman gerekiyormuş gibi konuşYer mı ki acaba ya ? Yerse hem yurtdışında olduğumu da düşünür sağa sola isim şehir vs bilgilerimi yazamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?