• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Of ne yapmalı , bir akıl verin

Ben mesajları okudum ama yüzüne karşı "Benimle bir ilgisi yok bana neden anlatıyorsunuz" diyince ne diyor onu anlamadım? Her şeyi başa sarıp yeniden mi anlatıyor her telefon görüşmesinde?
Ona yaptıklarını anlatıyor o çocuğa ,bana ne oldu ne zaman sevgili oldunuz vs detaylari istiyor . Her görüşmede aynısı. Anlayamıyorum beni neden arayıp durduğunu.

Her kadin sizin gosterdiginiz hassasiyeti gostermez, yuz bulmus gibi geldi bana. O yuzden daha fazla muhattap almayin ve numarasini engellemekten baslayin ise..
Adresinizi bulacagini sanmiyorum. Resmen iki ruh hastasi ile ugrasiyormussunuz kac aydir, ben o kadar tahammul edemezdim herhalde.
Numarasını engelliyorum sonra bilmediğim nodan arıyor. Bir dahaki aramasın da telefonum dinleniyor deyince arayamaz inşallah. Haklısınız ben çok yumuşak davrandım üzüldüm haline ama o sınırı aştı. Tehditvari konuşmaya başladı.

Yıllar önce eski sevgilim tarafından tehdit edilmiştim, ne yapacağını bilemediğimden aylarca yollarımı değiştrdim, yol boyu dualar okudum, internet kullanmadım, ex kocama beni kötüleyen uzun mesajlar yolladı ona da boyun eğmedim. sonra kırıldı eski sevgilinin direnci, hayatına girenler oldu vs... olan bana oldu, stresten hasta oldum. Ama kendimle gurur duyuyorum... bir gram dahi olsa korktuğumu hissetseydi, bütün bu yaptıkları devede kulak kalırdı eminim. O zevki yaşatmadığım için mutluyum..

Ha sonu ne oldu derseniz, yıllar sonra helallik diledi, yeterki bir daha karşıma çıkma helal olsun dedim, şimdi evlilik yolunda çok şükür...

Zamanla geçecek, güçlü durun...
Bravo size. Ben de dik durucam inşallah sağolun.

Numarasını engelliyorum sonra bilmediğim nodan arıyor. Bir dahaki aramasın da telefonum dinleniyor deyince arayamaz inşallah. Haklısınız ben çok yumuşak davrandım üzüldüm haline ama o sınırı aştı. Tehditvari konuşmaya başladı.
Tam takintili tiplerden anlasilan. İnsan ne yapacagini bilemez haklisiniz, taktiginiz guzel bir daha aramadan bu isin icinden kurtulursunuz insallah, ne munasebet surekli aramasi yani...

korktugunu anladıgından böyle haddi aşmış.bellı etmeseydın buraya gelmezdı iş.numarasınıda engelleyınce ıyıce takmış sana.korkma bişey yapamaz ailesınden cekınır.savcılık dersen aılem duyar dıe korkup yakanı bırakır buyuk ıhtımal.numaranı, bulundugun şehrı o cocuk mu soylemış kendısı mı bulmuş??kendısı bulmuşsa baya takıntılı hasta ruhluymuş yanı..

Ben sizinle bukadar ne konustugunu anlamadim? Siz neden cevap veriyorsunuzki? Neden numarasini engellemiyorsunuz? Hic muhattap olmayin oyle insanlarla. Gerekirsede numaranizi degistirirsiniz

Mesaj atmıyor , arıyor doğrudan ve ben ses kaydı alamıyorum. Keşke msj atsa ,o olduğunu bilir hiç cevaplamam. Bilmediğim numara olunca iş için sanıp açıyorum. Ailesinin ve kendisinin sosyal medyasına bakmistim. Doğum günlerinde kardeşine sözde pkk kıyafeti giydiren,ailesinden birinin pkkda öldüğü biri. Tüm paylaşımlar i o yönde. Zaten beni onla muhatap etmek zorunda bırakan o pislik çocuk da demişti , öyle bir aile olduklarını ve kendisinin de bu nedenle kızdan ayrilamayip korktuğunu.
Bi program varmış telefona kuruyorsun biri arayon otomatik kaydediyormuş adını bilmiyorum psikopatın biri kullanıyordu. Oluyor yani

Lütfen korkma
Korkacak birsey yok.
Numarasnı değiştir hemen ve kurtul ondan.
CV falanda artık onemseme gerekirse cv verdiğin yerlere git yeni numara ver.
Böyle yaşanmaz ki tehdit ediyorsa da korkacak değilsin. Sen onu kotkutacaktin ama geç olmus .
Eğer rahatsız edilirsende direk savcılığa polise git

Pkklı olduğuna dair ispatınız varsa polise ihbar edin. Hem hain yakalatmış, hem de kendiniz de kurtulmuş olursunuz bence

korktugunu anladıgından böyle haddi aşmış.bellı etmeseydın buraya gelmezdı iş.numarasınıda engelleyınce ıyıce takmış sana.korkma bişey yapamaz ailesınden cekınır.savcılık dersen aılem duyar dıe korkup yakanı bırakır buyuk ıhtımal.numaranı, bulundugun şehrı o cocuk mu soylemış kendısı mı bulmuş??kendısı bulmuşsa baya takıntılı hasta ruhluymuş yanı..
O çocuk da bence bu kızın normal olmadığını biliyor , o nedenle başka bir şehir demiş. Kız ağzımı ararken ben saf soyleyiverdim . Sosyal medyadan bulamadı , bulsa eminim kendisi de öğrenirdi. Korktugumu belli etmeyeceğim artık ona

Ben sizinle bukadar ne konustugunu anlamadim? Siz neden cevap veriyorsunuzki? Neden numarasini engellemiyorsunuz? Hic muhattap olmayin oyle insanlarla. Gerekirsede numaranizi degistirirsiniz
Ben de anlamiyorumki onu. Her defasında siz ne zaman sevgili oldunuz ,işte aranızda ne geçti vs diyor. Sonra çocuğa yaptıklarını anlatıyor. Ben engelledim numarasını daha ilk aramasinda. Her defasında başka numaradan arıyor. On farkli numara var engelli şuan.

Back
X