Hanımlar selamlar. Doğrudan konuya giriyorum . Kısa bir süre (bir ay bilemedim bir buçuk ay kadar ) sevgili olduğum biri vardı. Fakat kendisinin başka bir sevgilisi daha varmış. Benim için iş bitti tabii. Ancak diğer kız beni hala arıyor. Bu olay olalı 6 ay oldu neredeyse . Geçmişte ben de aldatildim, ama ben diğer kizi böyle darlamadim. Kızın , çocuğu sevdiğini düşünüyorum,bu nedenle başlangıçta kıza gayet yumuşak davrandım. Kendim de yaşadığım için anlayış gösterdim, her ne kadar ben de aynı olayda aldatılmış olsam da, kız kadar darbe almadigimi düşünüp tatlı tatlı konuştum. Ancak bu iş cigirdan çıktı. Altı aydır daha ne araması. İşin kötüsü bu kız bildiğimiz pkkli. Ağzı da çok bozuk biri ve en kötüsü öyle şeyler anlattiki ben ne kadar iyi davransam da artık korkuyorum .
Aldatti diye çocuğa çok zarar vermiş,aynı şekilde kendine de zarar vermiş. Normal değil davranışları. Çocuğa zarardan kastim dövmesi vs değil,çok daha fazlasi. İkisi de ruh hastası.Ben batıda yaşıyorum ve ne yazıkki nerede yaşadığımı biliyor. Ben korkuyorum ya benim numaramı sağa sola verirse,ben burada bir isim yapmaya çalışıyorum. Kötü bir reklam istemiyorum. Ne yapmalı sizce ? Birine sevgilimmis gibi mesaj attirmayi bile düşündüm. Ancak böylesi durumu anlatabilecegim bir erkek arkadaşım yok maalesef. Benim için çok utanç verici bir durum bu. Sizce ne yapmalı ?