• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Of ne yapmalı , bir akıl verin

Pkklı olduğuna dair ispatınız varsa polise ihbar edin. Hem hain yakalatmış, hem de kendiniz de kurtulmuş olursunuz bence
Kardeşinin ve annesi veya yengesinin sosyal medyadaki resimleri var. Kendisinin içeriği kapalı şuan. Ancak ben onlara bir şey olacağını sanmıyorum,çünkü sadece sosyal medya. Bir parti vekilleri ile de samimiyetleir var hatta doğrudan o partideler. Siyasete girmeyeyim diye çok anlatamadım ama siz anlamışsınızdır.

Kardeşinin ve annesi veya yengesinin sosyal medyadaki resimleri var. Kendisinin içeriği kapalı şuan. Ancak ben onlara bir şey olacağını sanmıyorum,çünkü sadece sosyal medya. Bir parti vekilleri ile de samimiyetleir var hatta doğrudan o partideler. Siyasete girmeyeyim diye çok anlatamadım ama siz anlamışsınızdır.
Valla OHAL ve hassas bir dönemdeyiz. Siz yine de edin bence dikkate alırlar. Hatta size ettiği tehditleri kayıt edin

Lütfen korkma
Korkacak birsey yok.
Numarasnı değiştir hemen ve kurtul ondan.
CV falanda artık onemseme gerekirse cv verdiğin yerlere git yeni numara ver.
Böyle yaşanmaz ki tehdit ediyorsa da korkacak değilsin. Sen onu kotkutacaktin ama geç olmus .
Eğer rahatsız edilirsende direk savcılığa polise git
Aslında numara değiştirsem de korkum numaramı yine de sağa sola yazması. Yani bu numara yillardir kullandığım,insanlar,ailem ,çevrem orada eski numaramı görse de o da çok üzücü. Öyle bir şey yasamamak için savcılıkla tehdit etmeyi düşünüyorum aslında belki korkar hiçbir şey yapamaz diye

Aslında çok yere cv bıraktım diye istemiyordum. Ancak savcılıkla tehdit edince rahat birakmazsa son çare degistiricem numaramı.

Böyle manyaklarla uğraşılmaz. CV verdiğin yerlere tekrar CV bırakma imkanın varsa bırak derim. İnşallah biran önce kurtulursun..

Hiç aklına gelmeyecek şekilde hem de kanka. Kızi savcılıkla tehdit edicem, hattimin dinlendiğini bilsin. Sonra korkar herhalde. Yani umarım korkar da,bana fiziksel bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Aramızda binlerce km var nerdeyse. Ancak sağa sola numaramı bırakırsa numaramı değiştirsem de fayda etmez. Liseden beri kullanıyorum bu hattı. Millete rezil olurum . Nerden çattım bunlara ya hof :dua:

Onu bilen arkadaşlar söylesin. Tehditlerine kayıt altına alın, hem bakın akrabaları da pkk lı korkuyorum dersiniz polise
Bir bilen çıkar inşallah. Benim şikayet ettigimi anlarsa yaşadığım şehre gelir aşiret halinde. Tam emin olduğumda sikayet edicem inşallah sağolun

Hanımlar selamlar. Doğrudan konuya giriyorum . Kısa bir süre (bir ay bilemedim bir buçuk ay kadar ) sevgili olduğum biri vardı. Fakat kendisinin başka bir sevgilisi daha varmış. Benim için iş bitti tabii. Ancak diğer kız beni hala arıyor. Bu olay olalı 6 ay oldu neredeyse . Geçmişte ben de aldatildim, ama ben diğer kizi böyle darlamadim. Kızın , çocuğu sevdiğini düşünüyorum,bu nedenle başlangıçta kıza gayet yumuşak davrandım. Kendim de yaşadığım için anlayış gösterdim, her ne kadar ben de aynı olayda aldatılmış olsam da, kız kadar darbe almadigimi düşünüp tatlı tatlı konuştum. Ancak bu iş cigirdan çıktı. Altı aydır daha ne araması. İşin kötüsü bu kız bildiğimiz pkkli. Ağzı da çok bozuk biri ve en kötüsü öyle şeyler anlattiki ben ne kadar iyi davransam da artık korkuyorum .

Aldatti diye çocuğa çok zarar vermiş,aynı şekilde kendine de zarar vermiş. Normal değil davranışları. Çocuğa zarardan kastim dövmesi vs değil,çok daha fazlasi. İkisi de ruh hastası.Ben batıda yaşıyorum ve ne yazıkki nerede yaşadığımı biliyor. Ben korkuyorum ya benim numaramı sağa sola verirse,ben burada bir isim yapmaya çalışıyorum. Kötü bir reklam istemiyorum. Ne yapmalı sizce ? Birine sevgilimmis gibi mesaj attirmayi bile düşündüm. Ancak böylesi durumu anlatabilecegim bir erkek arkadaşım yok maalesef. Benim için çok utanç verici bir durum bu. Sizce ne yapmalı ?
Bence telefon numaranizi degistirin. Ve bilinmeyen numaralara kapattirin ki sizin isminize kayitli numara bulamasinlar.

Ben de anlamiyorumki onu. Her defasında siz ne zaman sevgili oldunuz ,işte aranızda ne geçti vs diyor. Sonra çocuğa yaptıklarını anlatıyor. Ben engelledim numarasını daha ilk aramasinda. Her defasında başka numaradan arıyor. On farkli numara var engelli şuan.
Ben sizin yerinizde olsam hemen numarami degistirirdim kiz belliki psikopat. Numara degistirmek zor degil. Hem eski sevgilinizden hemde o kizdan kurtulmus olursunuz

E numaranızı niye değiştirmiyorsunuz? Bir de hiçbir erkek arkadaşınız sevgilinizmiş gibi yapmayı kabul etmez bence. Karşıdaki normal bir kız olsa hadi neyse. Karı pkklıymış. Çocuğun da adı batar. Savcılığa pkk falan demeden sadece şu numara beni rahatsız ediyor diye dilekçe mi verseniz acaba? Onlar araştırıp bulurlar.

Evet, konuşmalarınızı kaydedin. Telefonunuzda kayıt programı vardır. Çok işe yarar, ses kaydını savcılık mutlaka isteyecektir sizden. Bir de zaten kimlerin şikayetçi olduğunu sanık bilmiyor sanırım. Başımdan böyle bir olay geçmişti işyerinde, şirketi arayıp küfürler ediyordu adam bize. Meğer böyle böyle bütün Türkiye'yi dolandırıyormuş adam cenazemiz var para verin diye. Türkiye çapında bir davaydı, belki 500 kişi şikayet etmiş. Özellikle isminizin gizli tutulmasını isteyebilirsiniz ilk etapta. Gerçi zaten öyle yapıyor devlet.

Back
X