Of yaa. Çok utandım:(

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Alışverişe çıkmıştım. Çocuğa bayramlık aldım. Bikaç parça ihtiyaç derken 180 tl para harcamışım. Kartımda da 200 vardı. Yanımda nakit olmadığı için kalan 20 tlyi çekip minibüse bindim. Yolda inip ekmek falan alayım dedim. İndirimde bebek alt açma minderi vardı onu aldm, ekmek, kek falan derken kasada 19 tl dedi. 18i verdim. Çantanın içinde 1 tl arıyorum. Arkamda sıra. Herkes bana bakıyor. Arkadaki adam bir kaç defa ben veriyim diye teklifte bulundu. Bir yandan kasiyer bişey olmaz, idare ederiz diyor, bir yandan ben çantanın içinde 1 tl avındayım. O an o kadar utandım, stres oldum ki anlatamam. En son buldum 1 tlyi:sampiyon: Arkama döndüğümde en az 20 kişi bana bakıyor. Kendimi dışarı attım ama hala kulağımda kasiyerin, adamın sesi benim 1tl bulma mücadelem:skandal: normalde hesabımı yapmadan hiçbir şey almam ama son reyonda hesaplamayı unutunca böyle oldu. İnsan bir tlyi denkleştiremez mi ya:KK62: Hayatımın en rezil anıydı sanırım. Bir daha o markete gidemeyebilirim.

Ya bi kerede benim başıma geldi aldıklarımın yarısını geri bıraktım :olamaz:
Yalnız işin enteresan tarafı bazı insanlar bön bön bakıyo ya sanki çok mühim bi olaymış gibi :işsiz:

Marketteki bazı insanlar çok sabırsız oluyor yani müşteriler.
Böyle bi durumda en ucuz ürünü bırakıp "aman şimdi dipsiz kuyu çantada 1 tlyi bulamıcam şunu iptal ediverin" dicektin tenezzül etmiyormuşcasına :KK53: O zaman böyle hissetmezdin :KK51:

Ya bi kerede benim başıma geldi aldıklarımın yarısını geri bıraktım :olamaz:
Yalnız işin enteresan tarafı bazı insanlar bön bön bakıyo ya sanki çok mühim bi olaymış gibi :işsiz:
Aynen öyle. Hepsi pür dikkat kesilmiş bana bakıyordu. Bir alttan gerilim müziği vermedikleri kaldı.:olamaz:

Millet ne rezillikler yaşıyor sen buna rezil oldum deme ;)
Başın dik alnın açık yine git o markete ne var canım bunda insanlık hali bu benimde başıma çok gelmiştir güler geçerim

ona bakarsaniz bizde yeri geliyor kasiyerin keyfini bekliyoruz.sizi beklemiş çok mu.:bicak:
ayrica inanılmaz derecede miymiylar:ukala:

İnsanlar parası varken yok param çıkmıyor diyor siz o kadar uğraşmışsınız kasiyerin gerek yok demesine diğer müşterilerin tamamlama teklifine rağmen bence sırada bekleyen herkes için de kasiyer için de güzel bir ders olmuş. Doğrusu ben öyle birini görsem bir daha ona hep çok güvenirdim .

Rezil olunacak bir durum yok.
Bozuk para biriktirmeye başladığımdan beri sık sık yaşadığım bir durum bu, ara sıra bu bozukları alıp gidiyorum markete, e kasada da beş krş, on krş diye sayarken bakıyorum ardımda bekleyen var, veriyorum kasiyere, "siz sayıp alın içinden" diye rica ediyorum. Ben sayarsam geç olur çünki :-) Napiim ayol, nerde harcıycam o bozuklukları yoksa ben? Pazarda pazarcıların suratı bozukluk verdin mi beş karış oluyor, market kasiyerleri memnun bile oluyor bozuk paraya. Kimin ne düşüneceği umrumda da değil zaten.

Back
X