Of yaa. Çok utandım:(

oooo ben kac defa kartta yetersiz bakiye duydum sonra nakit veririm eksik olur Allahtan marketle iyice yuz goz oldukta sonra veriyorum oyle 1-2/lira eksik olunca takilma boyle seyleri onlar hergun boyle bi ton sey yasiyolar

Ay ama bu yapılır mı:sinirli:kalbim küt küt çarptı yeminle:KK45: Şehirler tutmuyo neyseki:deli:

Baktın mi kız birde :)
Tabi ki şaka yaptım ama bence dert ettiğin kadar bir durum yok bak bi kere bende kasa sırası beklerken cingar çıkardım diğer kasayı da açın burda bizi bekletmek zorunda değilsiniz diye neyse sonra sıra bana geldi kartım onay vermedi üstündeki nakitte yetmedi aradım bulamayınca ürün çıkarmak zorunda kaldım :D

Baktın mi kız birde :)
Tabi ki şaka yaptım ama bence dert ettiğin kadar bir durum yok bak bi kere bende kasa sırası beklerken cingar çıkardım diğer kasayı da açın burda bizi bekletmek zorunda değilsiniz diye neyse sonra sıra bana geldi kartım onay vermedi üstündeki nakitte yetmedi aradım bulamayınca ürün çıkarmak zorunda kaldım :KK70:
Çıngar çıkardıktan sonra olması kötü olmuş. Kasiyer içten içe sevinmiştir de:KK70:

Alışverişe çıkmıştım. Çocuğa bayramlık aldım. Bikaç parça ihtiyaç derken 180 tl para harcamışım. Kartımda da 200 vardı. Yanımda nakit olmadığı için kalan 20 tlyi çekip minibüse bindim. Yolda inip ekmek falan alayım dedim. İndirimde bebek alt açma minderi vardı onu aldm, ekmek, kek falan derken kasada 19 tl dedi. 18i verdim. Çantanın içinde 1 tl arıyorum. Arkamda sıra. Herkes bana bakıyor. Arkadaki adam bir kaç defa ben veriyim diye teklifte bulundu. Bir yandan kasiyer bişey olmaz, idare ederiz diyor, bir yandan ben çantanın içinde 1 tl avındayım. O an o kadar utandım, stres oldum ki anlatamam. En son buldum 1 tlyi:sampiyon: Arkama döndüğümde en az 20 kişi bana bakıyor. Kendimi dışarı attım ama hala kulağımda kasiyerin, adamın sesi benim 1tl bulma mücadelem:skandal: normalde hesabımı yapmadan hiçbir şey almam ama son reyonda hesaplamayı unutunca böyle oldu. İnsan bir tlyi denkleştiremez mi ya:KK62: Hayatımın en rezil anıydı sanırım. Bir daha o markete gidemeyebilirim.

Rahat olun bende sizin gibiyim yerin dibine girmek istemissinizdir anlayabiliyorum ama cokda dertlenmeyin gangimizin basina gelmemistir ki boyle seyler

Bende bir kere cantamda para olduguna eminken markete gitmistim kasada cuzdandan para fikmadi cantamda ariyorum falan sonra dusurdugumu anladim ozur diledim falan ama kasiyeri gormen lazimdi sanki bilerek oyle yapmisim

ÇAntaya biraz bakıp bulamadıysan bi ürünü çıkarsaydın. Yazık insanlar o kadar beklemiş. Herkesin başına gelebilir ama kasa sırasında beklemek sinir bozucu.

Canim boyle seyler icin ehliuetimin arkasina hep 20tl saklarim ben. Onu unuturum orda. Yetismeyince cikaririm sonra yerine koyarim. Eskiden gelen aliskanlik hayat kurtariri:KK19:

Ben nakıtımı genellıkle kartımda tasıyan bır ınsan olarak, hep bısey alcak oldugumda acaba kart gecer mı gecmezse ne yaparım karmasasını yasıyorum.. Kasada para aramıslıgım coktur.. O yuzden takılmayın boyle seylere..

Olur boyle seyler.

Inanin kasiyer alisiktir.

Burgun esimle yuruyuse ciktik. Tabi yuruyus diye cuzdanimi almadim. Esim almis cuzdanini bimin onunden geciyoruz gelmisken girelim dedik. Alisveris yaptik kasaya geldik. 70 tl tuttu esim karti ariyor ariyor yok. Diger pantolonunun cebinde kalmis neyse nakit vereyim dedi bir 50 lik cikardi birde 10 luk baktim cuzdanina baska para yok. Elimi cebime bi attim tam 10 tl var hemen esime uzattim. Neyse zar zor 70 yaptik odedik. :KK70:

Ciktik marketten halimizle dalga geciyoruz. Dedim bimde boyle olduysak biz migrosun onunden hic gecmeyelim. Esim deme oyle diyor ama gulmekten kendini alamadi.

Sizde gulun gecin. Yarin ne o kasiyer ne de arkanizda sira olan insanlar bu olayi hatirlamiyacak emin olun.

sorun para çıkışmaması değil aslında ,herkesin başına geliyor.ama özellikle işim aceleyse sırada zibilyon kişi varsa ve kasadaki kişi ısrarla o 1 tl yi bulamıyor,ürün bırakmıyor ve kendi verme teklifimi kabul etmiyorsa çok sinirleniyorum..

yok ya nolacak. insanlık hali yeri geliyor 10 kuruşumuz olmuyor o an. rezil bir durum değil bence.
zaten sizi farklı bir gözle yani rezillik bir durumda görse teklif etmezlerdi ;)

Canim boyle seyler icin ehliuetimin arkasina hep 20tl saklarim ben. Onu unuturum orda. Yetismeyince cikaririm sonra yerine koyarim. Eskiden gelen aliskanlik hayat kurtariri:KK19:

Ciddimisiniz :KK70:ruh ikizim olabilirmisiniz

Bende genelde yanims ihtiyacimdan faxla para almam lazim olur diyede ama nolur nolmaz fiye ehliyetin arkasina saklarim 20 tl falan

Ciddimisiniz :KK70:ruh ikizim olabilirmisiniz

Bende genelde yanims ihtiyacimdan faxla para almam lazim olur diyede ama nolur nolmaz fiye ehliyetin arkasina saklarim 20 tl falan
Ayy cok sevindim su anda :) ya o 20 yl gercekten o kadar cok ise yariyor ki.

Hatta esime de alistirmaya calisiyrum ama o harcayip unutuyo yerine koymayi:KK16::KK16:

Back
X